2703

Billaras

Τι λογίζεται ως φυσιολογικό;

Τώρα που …κατακάθησε η σκόνη, γιά πείτε μου, τι σας έμεινε απο το φινάλε των ομίλων; Γιά πείτε μου, πόσο “αίμα” χύθηκε; Πόσες κουτουλιές μέτρησαν οι παίκτες; Δεν είμαι κανένας …πονηρίδης. Ουτε εξυπνάκιας. Και… άσχετο μπορεί να με πει κάποιος, δικαίωμά του. Ενα όμως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Η εμπειρία. Που σε αυτές τις περιπτώσεις λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας.

Κι έγω όταν ήταν διπλό η Λουντογκόρετς κοίταξα την ανατροπή στο live, τυφλός είμαι; Αλλά είδα την εξευτελιστικά αστεία απόδοση της Παρί και έκανα πίσω. Πόσοι έκαναν το ίδιο; Κι εγώ έβλεπα το μόνοπλευρο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας, τυφλός είμαι; Αλλά εξ'αρχής μου ξύνιζαν αυτά τα 2.50, που θα έπρεπε -βάση κινήτρου- να είναι 1.90! Και δεν άγγιξα.

Γενικά, ως “νονός” του Champions League ως “χρυσή φάκα”, το έγραψα, το έδειξα, το φοβήθηκα. Εκατό ταπεινές μοναδούλες πέταξα σε όλο το διήμερο pre game (όταν ο μέσος όρος μου είναι 300-350 σε μιά μονάχα φουλ μέρα), τις έχασα, δεν με πόνεσε, δεν με άγγιξε καν. Και βγήκε και κάτιτις ψιλό στο live. Κοντά 300 άτομα προχθές και χθες στο chat. Είδατε τι σημαίνει live.

Με…τα λουριά κράταγα κάποιους να μην ορμήσουν σε ότι έπαιζε. Βουρ ήθελαν όλοι και (δυστυχώς) πολλοί έκαναν. Ενα live εύστοχο την Τρίτη (το over στη Μπενφίκα στο 7.00 όταν ήταν 0-0), δύο άστοχα χθες, αλλά θετικό το πρόσημο και συνολικά στην τσέπη μου ισοπαλία. Γιατί όταν δεν απλώνεις τραχανά γύρω γύρω και παίζεις στοχευμένα σε μεγάλες αποδόσεις, σε καλό θα σου βγει.

Ενα αρκεί, δεν θες πολλά. Αλίμονο -τα έγραψα αναλυτικά την Τρίτη, τα είδατε με τις..ώρες στο chat- σε όποιον ορμάει αριστερά και δεξιά σε σκόρερς, κόρνερ, αλλά και “κανονικά” μπετ σημείου χωρίς να κοιτάει την απόδοση. Απλά θα καταστραφει. Τόσο απλό, όσο ακούγεται… Α, και κάτι ακόμα! Αλίμονο σε όποιον πιστεύει ότι μπορεί να σκίσει τον μπουκ.

Κανονική επίδειξη δύναμης έκαναν, να τα θυμάστε αυτά. Εχω κάει άπειρες φορές στον χυλό, έχω πάθει κι έχω μάθει, φυσάω και το γιαούρτι πλέον, αλλά δεν είναι ανάγκη να πάθετε το ίδιο. Οταν …καιγόμουν πριν 15-20 χρόνια δεν είχα κανεναν να μου “τραβήξει το αυτί”. Πάμε στο σήμερα. Εχω ήδη μιά δυάδα, την ξέρετε. Αυτό που επίσης ξέρετε, είναι ότι υπάρχουν αδιαφορες Vs ενδιαφερόμενων.

Τι θα γίνει απόψε; Οτι έγινε χθες-προχθές; Γιατί οι μπουκ μας δίνουν στο 2.05 τη Μπράγκα; Γιατί στο 2.40 (είχαμε και ανοδικές τάσεις εν ολίγοις) την Αλκμάαρ; Γιατί στο 3.20 (επίσης ανοδικές τάσεις) την Αστρα; Γενικά μετά τις φάπες η τάση σήμερα είναι η…κόντρα των ενδιαφερόμενων. Τις τελευταίες ώρες πχ γύρισε φαβορί η Πλζεν. Αυτά κάτι δείχνουν.

Δεν σκοπεύω να μπλέξω σε σενάρια, δεν σκοπεύω να “χωθώ” κι ας έρθουν όλα “φυσιολογικά” απόψε (τι λογίζεται ως φυσιολογικό; να κερδίζει η καλύτερη ομάδα ή να κερδίζει η ενδιαφερόμενη;). Οπότε…λίγα πράγματα και σήμερα, περισσότερα στο live (θα μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λεω, ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ προκύψει κάτι). Μην το παιδεύω, πιέζει και ο χρόνος, έχω κι ένα κεφάλι γεμάτο με σήμεια του…Σαββατοκύριακου (πριν λίγο έστειλα το κείμενο στην Kingbet), πάω οριακά.

Ασος η Αστρα στο 3.20 (δεν κοιτάω αν θα το αφήσει η Ρόμα, κοιτάω ότι πήγε στη Ρουμανία με “2η” ομάδα, αν κερδίσει με αυτους άξια). Χ ξερό η Αντερλεχτ στο 3.40 (βολεύει την βελγίδα ενώ οκ, περασμένη ειναι και η Σεντ Ετιέν, που είναι έτσι κι αλλιώς ζόρικη στο γκολ). Και διπλό στο 4.20 η Σπάρτα Πράγας. Οκ, αδιάφορο ματς, πρώτη η τσέχα, αλλά κατεβάζει βασικούς, δεν έχει να σκεφτεί κάτι (ξεκίνησαν διακοπές στην Τσεχία), είναι μακράν η καλύτερη και την ίδια ώρα η Ιντερ με.

.βασικούς και είναι τραγική, πόσο μάλλον απόψε που βάζει περίπου αναπληρωματική ομάδα. Σβηστά, ένα trixie, τέλος. Ναι, μπορεί να κερδίσει η Σταντάρ (αλλά την έχω παίξει μαζί με over), ναι, μπορεί να κερδίσει η Μπράγκα (κι αυτή όμως την έχω παίξει μαζί με το ημίχρονό της), ναι, μπορεί να κερδίσουν και οι άλλες ενδιαφερόμενες, αλλά….δεν θα κάτσω να σκάσω.

Τουλάχιστον αυτά που έχω κρατήσει είναι σε ψηλές αποδόσεις. Νέα στήλη το Σάββατο, τα λέμε στο chat το βραδάκι. ΜΗΝ ξανοιχτείτε, διαβάστε καλά τι γράφω παραπάνω! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 5.720 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: Δυάδα: Μπράγκα Χ ημ/1 τελ-Σταντάρ 1+over (13.63) με 25 μονάδες. Ποντάρισμα 8/12: Trixie: Αντερλεχτ Χ (3.40)-Σπάρτα 2 (4.

20)-Αστρα 1 (3.20). Με 15 μονάδες στην τριάδα και από 35 σε κάθε δυάδα. Ολο μαζί 120 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 5.600 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras