142

Germanos

Το άστρο του Λίτλερ-the nuke!

Καλημέρα, καλημέρα! Στις πολύ λεπτομέρειες χάθηκαν τα δύο μπετ μας την Τετάρτη, ο Σκοτ Γουίλιαμς κέρδισε, έκανε όμως λιγότερα 180άρια από τον Σίντλερ, που τα 13 180άρια του ήταν νέο ρεκόρ για Γερμανό παίκτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Ντε Γκραφ έχασε με 4-2, οριακά κρίθηκαν όλα στο 5ο σετ.

Κατά τα άλλα οι εκπλήξεις συνεχίζονται και δεν σας κρύβω πως θα χαρώ πολύ αν ο 16χρονος Λίτλερ πάρει τον τίτλο.

Τρομερός ο μικρός, παίζει τρομερά νταρτς και έχει όλο το μομέντουμ μαζί του. Τα 30+ από την αρχή του τουρνουά έχουν γίνει 8,00. Τρίτο φαβορί πλέον ο μικρός. Προσωπικά πάντως βλέπω ή Γκάρι ή Μπάντινγκ, πληρώνουν και οι δύο 10,00 πλέον.

Συμπληρώνεται το παζλ των προημιτελικών

Τέσσερα παιχνίδια έμειναν για να ολοκληρωθεί η 3η φάση και να πάμε στα προημιτελικά.

Ήδη το βράδυ έχουμε δύο προημιτελικούς, Φαν Γκέρβεν με Μπάντινγκ και Σμιθ με Ντόμπι. Εξαιρετικά ματς και τα δύο, τρομεροί παίκτες και οι τέσσερις. Στοιχηματικά θα ασχοληθώ μόνο με το ματς του Φαν Γκερβεν με τον Μπάντινγκ. Θεωρώ πως ο Μπάντινγκ θα επικρατήσει. Το 2,37 της νίκης μου κάνει. Επίσης, ως φαν μπετ, θεωρώ θα δούμε το πρώτο 9-νταρτ φίνις στο τουρνουά.

Στο 21,00 η συγκεκριμένη επιλογή (είναι στις έξτρα αγορές).

Από τα τέσσερα παιχνίδια που πραγματοποιούνται νωρίς, το σετ Χέτα – Φαν Πιρ, αδικεί τον Φαν Πιρ, που έχει κάνει καλά ματς έως εδώ, ενώ ο Χέτα ήταν αρκετά ασταθής. Κάτι σε χάντικαπ +1,5, +2,5 για τον Φαν Πιρ έχουν αξία. Στα υπόλοιπα ματς ο Γκάρι Άντερσον λογικά θα περάσει χωρίς προβλήματα το εμπόδιο του Κροάτη Κρίτσμαρ, ενώ στο Κλέιτον – Ρατάισκι και Γουίλιαμς – Φαν Μπάρνεφελντ συμφωνώ απόλυτα με τα σετ.

Απλό το παιχνίδι μου σήμερα, ρισκάρω σε 9-νταρτ φίνις στο ματς του Φαν Γκέρβεν με τον Μπάντινγκ, ενώ παίζω το άστρο του Λιτλέρ στο 8,00, ξέροντας πως μέχρι τον τελικό δεν θα βρει μπροστά του ούτε Χάμπφρις ούτε Φαν Γκέρβεν

Φαν Γκερβεν – Μπαντινγκ, 9-Νταρτ finish (21,00) επί 1 μονάδα

Λίτλερ κατάκτηση (8,00) επί 1 μονάδα

Νέο υπόλοιπο 8 μονάδες

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS