96

Thassios

Το βάρος στα γκολ

Καλημέρα Betsellerades μου!

Έχουμε καιρό να τα πούμε μιας και μεσοβδόμαδα δεν είχε τίποτα απολύτως για να ανεβάσω στήλη και να ποντάρω. Στη τελευταία στήλη που ήταν τη προηγούμενη Κυριακή αξίζαμε κάτι να τσιμπήσουμε. Πολλές ευκαιρίες για την Αλκμαάρ στο ημίχρονο για να κάνει το 1-1 και να μας δώσει μια ωραία δυαδούλα ενώ το βράδυ στη Βραζιλία ο ρέφερι έπαιρνε εγκληματικές αποφάσεις αφού κανονικά το ματς ήταν για 2-3 κόκκινες και καμιά 13αριά κίτρινες κάρτες.

Έπεφτε το ξύλο της αρκούδας κι αυτός έτρεμε να κρατήσει το ματς με 22 παίκτες. Πολλές φορές έκανε τα στραβά μάτια με κίνδυνο οι παίκτες να τραυματιστούν σοβαρά. Σε κάθε φάση σχεδόν είχαμε και μία αγκωνιά όπου ο ένας παίκτης απαντούσε στον άλλον με αγκωνιά. Δυστυχώς δε μπορούμε να παλέψουμε και με αυτούς. Όταν το έχει πάρει απόφαση να το τελειώσει το ματς χωρίς κόκκινη , τότε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Αυτά και μόνο αυτά αξίζαμε τη προηγούμενη Κυριακή. Σήμερα τα ξημερώματα τα παλληκάρια στο Μεξικό μπήκαν πολύ δυναμικά με πολύ ένταση και ξύλο αλλά όσο περνούσε η ώρα και με το 1-1 στο σκορ άρχισε να ηρεμεί το πράμα.

Πάμε να δούμε σήμερα πως θα προχωρήσουμε.

Ξεκινάω από Αγγλία όπου χθες στο chat ανέβασα έναν πίνακα με κάποια στατιστικά που μου έκαναν εντύπωση.

Όσοι ακούσατε εκπομπή ή μπήκατε στο chat θα το είδατε. Να μην το ξαναγράψω όλο , απλά θα αναφέρω ότι στις τελευταίες 5 αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ έχει επιβεβαιωθεί σε ποσοστό 42% το anytime σκορ 2-1 ,1-2 υπέρ του φαβορί. Με μέσο όρο απόδοση στο 3,90 δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο αυτό το στατιστικό.

Σήμερα λοιπόν βλέπω αυτό το σκορ στα ματς των Γούλβς – Μπρέντφορντ , Τότεναμ – Μπράιτον και Νότιγχαμ – Νιουκάστλ.

Με αποδόσεις 3,3 , 4,25 και 4,1. Δείτε εσείς και διαλέξτε. Ακόμη και Patent γίνονται. Εγώ θα δω στη τελική διαλογή τι θα κρατήσω.

Μιας που είμαι στα γκολ ας αναφέρω και τα υπόλοιπα που είδα. Το πρωί ένα καλό g/g ημιχρόνου είναι στο Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς με τη Σίδνεϋ. Στο 3,4 η απόδοση.

Στη Γερμανία καλό το g/g ημιχρόνου στο Καιζερσλάουτερν – Πάντεμπορν, το g/g + όβερ 3,5 στο Φορτούνα – Έλβερσμπεργκ και το ίδιο ειδικό στο Άουγκσμπουργκ – Λειψία.

Κλείνοντας αρκετά γκολ μπορεί να δούμε και στο Μποαβίστα – Εστορίλ. Οριακά αφήνω στην άκρη το anytime score 2-1 υπέρ της Παρί. Δε θυμάμαι και εγώ πόσα έχει φέρει φέτος. Απλά τώρα ίσως σκαλώσει λίγο με τη Λιλ.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα από γκολ και ειδικά χωρίς κάρτες. Πάμε τώρα και στις κάρτες όπου έχω δύο υποψήφια παιχνίδια.

Πρώτο ματς που θα ποντάρω είναι το Ρεάλ – Χιρόνα.

Δύο ομάδες που θα τα δώσουν όλα , δύο ομάδες με πολύ καλή παράδοση στις κάρτες (3 κόκκινες στα 4 τελευταία ματς μεταξύ τους). Ο Διαιτητής είναι τίμιος και περιμένω να τον παρασύρει το δυνατό παιχνίδι που περιμένω. Κρατάω το ειδικό ”κάρτα και οι δύο στο 2ο + κόκκινη” σε απόδοση 5.

Μετά στην Ιταλία σκέφτομαι το ματς της Ρόμα με την Ίντερ. Καταρχήν πιστεύω ότι θα δούμε πέναλτι στον αγώνα μιας και έχουμε φορμαρισμένο αλλά και πεναλτάκια ρέφερι.

Στα τελευταία 4 ματς έδειξε 4 πέναλτι ο Marco Guida. Μετά με τις κάρτες δε βγάζω ιδιαίτερα άκρη με τους Ιταλούς αλλά όταν μιλάμε για Ρόμα , η κόκκινη παίζει πάντα στο παιχνίδι. Στο 4,33 η κόκκινη δε με συγκινεί και πολύ. Κρατάω λίγο το ”κόκκινη + πέναλτι” σε απόδοση 9,6.

Αυτά λοιπόν είναι όλα όσα είδα για σήμερα. Αρκετά παιχνίδια με γκολ και λιγότερα αυτά για κάρτες.

Πως και τι ποντάρω τώρα. Θα κάνω το κόλπο με τις δυάδες πάλι σε μεγάλη απόδοση. Θα κάνω δύο δυάδες. Η πρώτη θα είναι με g/g ημιχρόνου στην Αυστραλία και το g/g + όβερ 3,5 σε Φορτούνα. Νωρίς να κάνουμε το πρώτο ταμείο (χοχοχο). Μετά μία ακόμη δυάδα με το anytime score 2-1 σε Τότεναμ και το g/g ημιχρόνου σε Καιζερσλάουτερν. Κλείνοντας θα παίξω σε μονό αποδεκτό το 2-1 anytime score υπέρ της Γουλβς, το ειδικό με τη κόκκινη στην Ισπανία και το ειδικό ”κόκκινη + πέναλτι” σε Ιταλία.

Μια χαρά νομίζω είμαστε. Ρίχνω λίγο το βάρος στα γκολ. Τα λέμε από νωρίς στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS