1258

Thassios

Χαλαρά με ντέρμπι!!

Καλημέρα παικταράδες μου!!

Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσουμε για τις εθνικές! Κάτι λίγα πόνταρα και μπορώ να πω ότι παρόλο που δεν πληρώθηκα ήμασταν πολύ κοντά σε όλα. Θεωρώ ότι το διάστημα που θα έρθει θα είναι καλό  και σιγά σιγά θα δείτε ότι θα ανεβάζω ρυθμούς ενώ θα αυξάνονται και τα δυνατά πονταρίσματα!

Αυτό το σαββατοκύριακο όπως ανέφεραν και τα παιδιά στην εκπομπή είναι για να αράξεις και να δεις μπάλα (καθώς έχει μια ντουζίνα ντέρμπι) αλλά από στοίχημα είναι λίγο περίεργες μέρες! Δεν ξέρουμε ποιοι,πόσοι και αν θα ξεκουραστούν παίκτες όπου ήταν βασικοί στις εθνικές όπως επίσης δεν ξέρουμε και σε τι φυσική κατάσταση θα είναι ενώ μόλις προχθές ταξίδευαν! Από εκεί και πέρα σας προϊδέασε ο Billaras περίπου που θα κινηθώ σήμερα και γι αυτό πάμε λίγο να δούμε τα παιχνίδια που έχω ξεχωρίσει και πως θα τα ποντάρω.

Ας ξεκινήσουμε από τα Ντέρμπι!

Έβερτον – Λίβερπουλ

Το πρώτο ντέρμπι για αύριο (χρονικά)  θα είναι η πρώτη στάση μας. Η Έβερτον βρίσκεται πρώτη στη βαθμολογία και θα δώσει μάχη απόψε για να διατηρηθεί εκεί ενώ από την άλλη η Λίβερπουλ μετά την 7αρα έχει να αποδείξει πολλά και το λογικό είναι να δούμε ένα σκληρό ματς (όπου σκληρό πάει ο νους κατευθείαν στην κόκκινη κάρτα) .

Γενικά οι δύο ομάδες παίρνουν δύσκολα κάρτες αλλά εδώ τα πράγματα όμως ίσως είναι λίγο διαφορετικά καθώς μιλάμε για ένα δυνατό ματς στο οποίο έρχεται και σφυρίζει ο κατάλληλος ρέφερι Michael Oliver που δεν ”φοβάται” να δώσει τις κάρτες που πρέπει και τα πέναλτι που πρέπει. Τι ψηφίζω από τα δύο;; Κοιτώντας λίγο τα στατιστικά του ρέφερι βλέπω ότι, από πέρυσι έως και τα λίγα ματς  φέτος,  έχει βγάλει 2 κόκκινες κάρτες μόνο, και αυτές σε Fa Cup και Europa League!Ενώ όσο αναφορά τα πέναλτι τα πράγματα είναι πιο θετικά καθώς έχει δώσει πέναλτι στους 3 από τους 4 τελευταίους αγώνες στη Premier ενώ στη καριέρα του γενικά έχει 66 πέναλτι και 29 κόκκινες σε 231 παιχνίδια.

Βλέπω λίγο αποδόσεις και έχω πέναλτι στο 3,05 και κόκκινη στο 4,5 . Ψηφίζω πέναλτι αλλά έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου το ειδικό ‘’πέναλτι και κόκκινη’’ που δίνει 14.

Σέλτικ – Ρέιντζερς

Δεν χρειάζεται να πω πολλά για αυτό το παιχνίδι. Όλοι από μικροί ξέρουμε ποιο είναι το ντέρμπι της Σκωτίας και τι περιμένουμε να δούμε.

Στα τελευταία 10 ματς έχουμε κόκκινη κάρτα στα 6 από αυτά. O Ρέφερι (John Beaton) είναι κατάλληλος γι αυτό το ματς καθώς φέτος έχει δείξει ήδη 2 κόκκινες κάρτες σε 6 παιχνίδια. Ωστόσο οι δύο ομάδες φέτος έχουν τους χαμηλότερους μέσους όρος καρτών (1,1 η Σέλτικ και 0,6 η Ρέιντζερς) και η χαμηλή απόδοση που βρίσκω στην κόκκινη (κάπου κοντά στο 3) δεν μου δίνει κάποια αξία ώστε να παιχθεί δυνατά σε μονό.

Ίντερ – Μίλαν

Ακόμη ένα ”σκληρό” ματς σήμερα ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνωρίζουν καλά τι θα πει αντιπαλότητα . Θα παίξουν σκληρά και οι δύο ομάδες  (η Ίντερ είδε κόκκινη και στο προηγούμενο ματς με την Λάτσιο ενώ η Μίλαν έχει μέσο όρο 2,67 σε κάρτες φέτος) και ο ρέφερι της αναμέτρησης που ακούει στο όνομα Maurizio Mariani δεν θα διστάσει να βγάλει την κόκκινη κάρτα και να επιβεβαιώσει τα καλά στατιστικά που έχει με 37 κόκκινες σε 92 εμφανίσεις στην Serie A.

Και εδώ όμως η τιμή παίζει χαμηλά αφού τη βρίσκω μάξιμουμ στο 3 αν και είναι πιο δίκαιη από αυτή στη Σκωτία.

Εκτός από τα ντέρμπι (δεν είδα κάτι που να μου αρέσει στο Σίτυ – Άρσεναλ) είδα και κάποια άλλα παιχνίδια που μου άρεσαν και θα τα αναφέρω!

Στην Γαλλία έχουμε το ματς ανάμεσα σε Ρεμς και Λοριάν με τη γηπεδούχο μέχρι στιγμής να δέχεται σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πάνω από 1 κίτρινη στους αγώνες της .

Απέναντι έχει την Λοριάν η οποία παίρνει πιο πολλές κάρτες εντός παρά εκτός . Ο ρέφερι ( Mikael Lesage) είναι καρτάκιας και το 1,95 που βρίσκω στο 1 dnb καρτών (Novibet) είναι μια δίκαιη τιμή. Στο Βέλγιο έχουμε την Μπεέρσκοτ που παίζει καλά στην έδρας της και μετά την 5αρα που έφαγε από την Γάνδη εκτός παίζει με την αδύναμη εκτός έδρας φέτος Σιντ Τρούιντεν.

Βρίσκει τρόπο να σκοράρει η Γηπεδούχος και αν κάποια θα φτάσει πρώτη στα 2 γκολ  θα είναι αυτή με την απόδοση στο 1,90. Στο Περού τελευταία αγωνιστική δεν έχει να ασχοληθούμε  με κάτι ιδιαίτερα καθώς οι ομάδες αναμένεται να δώσουν συμμετοχή σε νέους παίκτες (είναι υποχρέωση της ομοσπονδίας να έχουν συγκεκριμένα λεπτά συμμετοχής νεαροί παίκτες) και έτσι δεν μπορούμε να ποντάρουμε χωρίς να ξέρουμε τι 11αδες θα κατεβάσουν οι ομάδες.

Μόνο στο ματς Αγιακούτσο – Κάρλος Στάιν μπορούμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας παίζοντας την ανατροπή. Τέλος στα ματς των Φάλκενμπεργκ – Έρεμπρο από Σουηδία και Μόλντε – Μπόντο Γκλιμτ από Νορβηγία μπορεί κάποιος να δει τα πολλά γκολ όπως και άλλα ειδικά με γκολ (g/g ημιχρόνων κ.α.).

Αυτά όσο αναφορά τα σημεία που είδα για σήμερα ενώ αύριο θεωρώ ότι είναι πιο καλή μέρα στοιχηματικά.

Το θέμα είναι τι θα παίξω τώρα και πως θα κινηθώ ! Σίγουρα δεν θέλω να ανοιχτώ πολύ με δυνατά μονά ή κάποιο patent σύστημα  καθώς οι συνθήκες (χωρίς κόσμο , ερωτήματα για βασικούς παίκτες ) και με αυτές τις αποδόσεις δεν λένε και πολλά .Το αποφάσισα! Ένα μόνο το πέναλτι στο ματς της Έβερτον (ενώ θα παίξω και κάτι λίγα στο ειδικό που ανέφερα) και τέλος μια δυάδα κόκκινων καρτών στα ματς σε Ιταλία και Σκωτία.

Θα πάω χαλαρά λοιπόν και μόνο με ντέρμπι ενώ τα άλλα που αφήνω στην άκρη εσείς μπορείτε να τα δείτε και να επιλέξετε κάποια για ποντάρισμα.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε ενώ εμείς αν δεν τα πούμε σήμερα στο chat (προβλέπεται δύσκολη μέρα για εμένα) τότε αύριο στη νέα στήλη!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS