1098

Κώστας Ζαφείρης

Το δις εξαμαρτείν – Update 28/4 – Νέο update (29/4)

Γεια χαρά σε όλους.

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια και αναλύσεις. Ο σπουδαίος Τσάβι Πασκουάλ (με μαέστρο τον σούπερ, Πάνγκος) έκανε ματ στον Σάρας το βράδυ της Τετάρτης και η Μπαρτσελόνα έχασε με το καλημέρα αυτό για το οποίο πάλευε ολόκληρη τη σεζόν. Και μπορεί οι μπλαουγκράνα να μην έχουν στο πλευρό τους την στήριξη των φιλάθλων τους, όμως στην Αγία Πετρούπολη θα βρουν γεμάτες εξέδρες (οι Ρώσοι έχουν ήδη πουλήσει όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το Game 3 που θα γίνει στο σπίτι τους).

Νομίζω ότι η Μπάρτσα θα «απαντήσει» την Παρασκευή και θα προσπαθήσει να το κάνει με τέτοιο τρόπο που θα στέλνει και ένα μήνυμα εν όψει της συνέχειας.

Ο Γιασικεβίτσιους δήλωσε μετά το ματς «εμείς οι ίδιοι σκάψαμε μία τρύπα και εξαρτάται από εμάς αν θα βγούμε», με τον Τσάβι (νοκ άουτ ο Πονίτκα, λογικά έξω και ο Γκουντάιτις που υπέστη διάστρεμμα στην 4η περίοδο του πρώτου αγώνα) να λέει «είναι σχεδόν αδύνατο να νικήσει κάποιος την Μπαρτσελόνα τρεις φορές».

  

Βάζω ξανά στην εξίσωση και τη νίκη της Αρμάνι γιατί έχω την αίσθηση ότι δεν θα επιτρέψει στους Βαυαρούς να κάνουν ξανά… πάρτι για περίπου 2,5 περιόδους.



Καλησπέρα σε όλους.
Σε κάτι περισσότερο από δύο ώρες, στη Sibur Arena της Αγ. Πετρούπολης (παρουσία 4.000 και πλέον φιλάθλων των Ρώσων) η Ζενίτ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο Game 3 της σειράς (1-1/στις 3 νίκες η πρόκριση).


Στην περίπτωση που οι μπλαουγκράνα φύγουν απόψε από το παρκέ με σκυμμένο κεφάλι, δεν αποκλείω… ολική “λιποθυμία” στη συνέχεια της σειράς.
Ομως, νομίζω ότι σε λίγες ώρες θα “απαντήσουν” γιατί και ο ίδιος ο Σάρας γνωρίζει ότι σε περίπτωση στραβής η κατάσταση θα γίνει το – λιγότερο – ζόρικη: μέχρι τώρα στην ιστορία των πλέι οφ της Ευρωλίγκα όποια ομάδα έκανε μπρέικ στο πρώτο παιχνίδι πήρε στη συνέχεια το εισιτήριο για το Φάιναλ 4.


Οπότε, όπως και να το βλέπει κανείς το ματς στην Αγ. Πετρούπολη, το σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμά του θα κρίνει πολλά.
Επαιξα διπλό από ημίχρονο.



Update στο update, αλλά για την μάχη της Μαδρίτης αυτή τη φορά.
Η Ρεάλ υποδέχεται ξανά την Εφές (1-2/στις 3 νίκες η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Κολωνίας) και σύμφωνα με όσα είδαμε στα τρία πρώτα παιχνίδια, οι Τούρκοι θα μείνουν εκτός μόνο στην περίπτωση που τους… καταπιεί η φανέλα των Μαδριλένων.


Η ομάδα του Αταμάν είναι ανώτερη σε όλα και νομίζω ότι ταρακουνήθηκε από όσα έγιναν στο παρκέ στο τελευταίο πεντάλεπτο του τρίτου αγώνα.
Επαιξα τη νίκη της από ημίχρονο.

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης