1116

Μάκης Μηνδρινός

Το ενδιαφέρον στη Λιγκ 2

Χαιρετώ! Πήρα το ρίσκο να πάω σε τρίξι το τριήμερο, αλλά με 1/3 δεν είχα επιστροφές. Τα λεφτά μου πίσω θα έπαιρνα αν είχα αποφασίσει να κάνω το κλασικό παιχνίδι μου, με μονά αποδεκτά. Πάμε παρακάτω, σήμερα έχουμε ξανά κανονική αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες.

Δεν θα κουράσω πολύ, ο χρόνος πιέζει, είναι δύσκολη μέρα και «έκατσε» και η αγωνιστική στην Αγγλία.

Σε Τσάμπιονσιπ και Λιγκ 1 δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον, τα σταυρώματα δεν βοηθούν. Στη Λιγκ 2 όμως τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα.

Δύο επιλογές έχω: Χάρογκεϊτ – Πορτ Βέιλ διπλό του 2,90 (ήταν ψηλότερα αλλά λογικό ήταν ότι θα έπεφτε μετά τα αποτελέσματα της Παρασκευής), Τρανμίρ – Κέμπριτζ διπλό του 3,10. Και αυτό είναι σε πτωτική πορεία.

Για την Πορτ Βέιλ δεν έχω να πω πολλά, τα είπαμε και την Παρασκευή. Πλέον έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες και ουσιαστικά αγκάλιασε την παραμονή, καθώς είναι στο +12 από τη γραμμή υποβιβασμού. Δεν ξέρω αν χαλαρώσει μετά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανε το προηγούμενο διάστημα, ξέρω όμως ότι είναι σε καλή κατάσταση, από τις πιο φορμαρισμένες στην κατηγορία και απέναντί της θα βρει την επίσης αδιάφορη βαθμολογικά (αλλά και ντεφορμέ – 4 χωρίς νίκη) Χάρογκεϊτ.

Το Τρανμίρ – Κέμπριτζ είναι σαφώς πιο ιντριγκαδόρικο, είναι ματς δύο ομάδων που διεκδικούν την απευθείας άνοδο. Με τη διαφορά ότι η Τρανμίρ έχει επηρεαστεί πολύ από τις απουσίες και στα 5 τελευταία νίκησε μόνο το ένα, ενώ προέρχεται από βαρύ 4-0 κόντρα στην Τσέλτεναμ, τη στιγμή που η Κέμπριτζ είναι πρώτη, με τέσσερις σερί νίκες.

Τουλάχιστον ισορροπημένο έπρεπε να είναι το σετ.

Δύο μονά αποδεκτά λοιπόν, Πορτ Βέιλ και Κέμπριτζ. Μεσοβδόμαδα έχουμε τους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ και κάποια πολύ λίγα ματς από Αγγλία. Νέα στήλη λοιπόν την Παρασκευή!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος