3917

Billaras

Το ζέσταμα είναι βασικό!

Πας σε ένα γυμναστήριο. Το πρώτο που μαθαίνεις, είναι…απλό! Δεν ξεκινάς να σηκώνεις βάρη και κιλά, αν δεν κάνεις ζέσταμα. Λίγο τροχαδάκι, λίγο ποδηλατάκι, κοιλιακοί και μετά πας σε πάγκο. Αν μιλάμε γιά ποδόσφαιρο, γιά αερόβια άσκηση, τότε το ζέσταμα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Διατάσεις και άλλα πολλά. Αλλιώς δεν μπαίνεις να παίξεις, θα πάθεις ζημιά… Καλημέρες, εδώ είμαστε, πάει και η γιορτή της Μεγαλόχαρης, αλλά το καλοκαίρι είναι εδώ και το…ζέσταμα είναι εδώ.

Γιά όσους τυχόν δεν διάβασαν το κείμενο πριν μιά εβδομάδα ή δεν διάβασαν τι έγραψε ο Μάκης, ας το ξαναπούμε: Κάνουμε ζέ-στα-μα. Παίζουμε λίγα, παίζουμε χαλαρά, τροχειοδικτικά μπετ που τα λέω εγώ. Δεν χωνόμαστε, περιμένουμε καρτερικά. Σήμερα ξεκινάνε τόσα πρωταθλήματα, το κουπόνι γέμισε, μιά Ιταλία λείπει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ντε και καλά κάνουμε γιούργια.

Γιατί η…ζημιά που λέγαμε, είναι πιθανότατη. Οσοι έπαιξαν φιλικά μεσοβδόμαδα το…εμπέδωσαν πιστεύω.   Με αυτή τη διάθεση και λογική πορευόμαστε και έτσι θα είμαστε και γιά 15 μέρες ακόμα. Αμα το ημερολόγια δεν δείξει 1η Σεπτέμβρη (γιά να μην πω 21/9 και φρικάρουν κάποιοι που δεν αντέχουν να παίξουν δυνατά), στοίχημα κανονικό ΔΕΝ έχει.

Αμα παίξω δηλαδή τώρα με φουλ τις μηχανές, τέλη Οκτώβρη τι θα κάνω; Θα παίζω..σπίτια; Οχι δα! Αφήστε που …ουκ εν το πολλώ το ευ. Το κουπόνι έχει πάνω από 300 ματς, αλλά ειδικά στο νησί… μάπα το καρπούζι. Αν έβλεπα πραγματικά κάτι καλό, θα έκανα -έστω και σε ένα μονό αποδεκτό- καμιά παρασπονδία και θα χτύπαγα λίγο πιό δυνατά. Τώρα με τίποτα.

Δεν με βοηθάει το μενού.   Τι είχα βάλει στην άκρη; Οσοι διαβάσατε KingBet θα τα είδατε. Λιντς, Γουέστ Μπρομ, Γουόλσολ από φαβορί. Αστον Βίλα, Κάρντιφ, Χάτερσφιλντ, Ρόδεραμ από αουτσάιντερ. Τέσσερα και τέσσερα. Και τέλος. Σήμερα ίσως “βρέξει” γκολ, η αίσθηση μου είναι ότι σε Μπόρνεμουθ, Γουόλσολ, Καρλάιλ, Πιτέρμπορο, θα έχουμε πολλά.

Αλλά overακια δεν παίζω. Οπότε επιστρέφω στα ασόδια…   Είναι περίπου προφανές πως θα κινηθώ. Ενα συστηματάκι, με Κάρντιφ (4.00), Χάτερσφιλντ (3.65), Ρόδεραμ (3.20). Μονά-δυάδες-τριάδα, άρα επτά στήλες. Διπλάσια μίζα (από την ΛΙΓΟΣΤΗ) στα τρία μονά, να πάρω το μπετ πίσω με ένα πιασμένο. Μην περιμένετε μονάδες. Αυτά όταν βάλω κάβα στις 31 του μήνα.

Πάντως συνολικά, στο 4/10 του κανονικού μου παιχνιδιού παραμένω καρφωμένος. Και αμετακίνητος. Η Κάρντιφ είναι…έμπνευση, πάντα μιά νεοφώτιστη κάνει τον “λαγό” που έγραψα και στην εφημερίδα και ίσως να είναι αυτή. Η Χάτερσφιλντ είναι περισσότερο κόντρα της Μίλγουολ (που έχει ξεκινήσει τραγικά), η Ρόδεραμ είναι μπετ στο…γουρουνομούρη-αντιπαθητικό Εβανς, που πάει να παίξει μέσα στην “δημιουργία του”, την Κρόουλι και δεν θέλει με τίποτα να χάσει τέτοιο ματς.

Βάλτε και ένα μονό draw no bet την Αστον Βίλα στο 5.80 και ιδού το παιχνίδι μου κατά 90%. Η Αρσεναλ χωρίς ενισχύσεις, χωρίς Αρτέτα και Βερμάλεν, γιά να σε δώ ρε Βίλα φέτος. Την περιμένω πολύ ζημιάρα, να το ξέρετε. Θα μπορούσα να κάνω και μιά δυάδα “ξερή” από τα τρία φαβορί. Δεν θα το κάνω, αποφασίστε εσείς. Προσωπικά όχι μόνο παίζω λίγα λεφτά, αλλά παίζω και λίγα ματς.

Αυτά είναι σε συνάρτηση.   Κι έτσι, το τελευταίο 10% του παιχνιδιού μου θα είναι εκτός νησιού. Ψάχτηκα κι εδώ αρκετά, αλλά δύο μονάχα σημεία κράτησα. Την Γκλάντμπαχ, που την είδα. Ηταν την περασμένη Παρασκεύη, μόλις είχα γυρίσει από τις διακοπές μου και ήταν το πρώτο φετινό ματς που είδα, αυτό κόντρα στην Μπάγερν. Μου άρεσε η Γκλάντμπαχ, από λεπτομέρειες (και…ολίγη βλακεία ενός μπακ) ηττήθηκε.

Και παίζει με το Αννόβερο που εκτός έδρας- παραδοσιακά- χάνεται. Δώδεκα ήττες είχε πέρυσι, 2η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα. Οκ, δεν είναι τίποτα αμαν-αμάν το 1.83, αλλά θα το κρατήσω. Το άλλο είναι η Τσβόλε, στο 2.60. Επεσε αυτή, κρίμα. Υπήρχε και στο 2.90, που ήταν καθαρό value bet. Η αντίπαλος της έχει ξεκινήσει τραγικά, η Τσβόλε εντυπωσιακά. Η δυάδα δίνει 4.

75, ότι πρέπει γιά να έχω να ασχολούμαι με κάτι το βραδάκι. Απόψε θα είναι βραδιά…τηλεθέασης. Ο βασικός μου στόχος είναι να δω πάνω από 6-7 ματς. Οσα μπορέσω. Αγγλία και εκτός αυτής. Κάτι σαν “κατασκοπεία”. Μέσα στα πλαίσια του ζεστάματος είναι κι αυτό…   Αύριο τίποτα. Δεν παίζω. Ούτε στήλη θα υπάρχει. Σήμερα ένα σύστημα με μονά-δυάδες-τριάδα, ένα μονό draw no bet, μιά ξερή δυάδα και….

πολλά είναι. Αύριο τίποτα, ξανά στήλη την Τρίτη. Οχι ότι με τρελλάινει το Champions League, αλλά ίσως βρούμε κάτι, το προτιμώ από τα φιλικά που είχε προχθές. Οπότε, παίξτε κι εσείς χαλαρά, δείτε ματς και ραντεβού την Τρίτη το απόγευμα από εδώ. Με πολλούς από εσάς, ραντεβού και σήμερα, γιά…πολλές ώρες, στο chat, στο “μεγάλο σχολείο” του Betsellers!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras