1760

Skotostrious

Το μάτι του τίγρη…

Ενα πολύ ενδιαφέρον ιπποδρομιακό τριήμερο και στα δύο μεγάλα νησιά ξεκινάει σήμερα με πολύ σημαντικές κούρσες. Ξεκινώντας πάμε στην Ιρλανδία και στο ιπποδρόμιο του Curragh όπου πραγματοποιείται το τριήμερο Irish Derby Festival και η στοιχηματική μας προσοχή πέφτει πάνω στην τρίτη κούρσα του σημερινού προγράμματος όπου αγωνίζεται η φοράδα ALBIGNA.

Προέρχεται από πολύ καλό γενεαλογικό δέντρο με νικητές σε αυτές τις αποστάσεις. Η πρεμιέρα της ήταν νικηφόρα στον ίδιο ακριβώς στίβο και απόσταση και ενισχύθηκε από τις πολύ δυναμικές εμφανίσεις του δεύτερου ίππου εκείνης της κούρσας. Εχει όλες τις δυνατότητες να χτίσει ένα σερί νικών στη σημερινή ιπποδρομία.

Μεταφερόμαστε στα ιπποδρόμια της Αγγλίας και συγκεκριμένα στο Chester όπου αργά το βράδυ αγωνίζεται ο GABRIAL THE TIGER.

Νικητής της κούρσας αυτής το 2016 έρχεται από δύο πολύ καλές εμφανίσεις συμπεριλαμβανομένης μιας πολύ καλής δεύτερης θέσης στο ίδιο ιπποδρόμιο με πολύ κακή θέση εκκίνησης. Αγωνίζεται στο χαμηλότερο επίπεδο χάντικαπ σήμερα και με σύμμαχο την θέση 3 στο βατήρα που δείχνει να ευνοεί το στυλ πρωτοπορίας  που αγωνίζεται το άλογο και αναμένεται να είναι στους πρωταγωνιστές.

Συνοπτικά

Παρασκευή 28/06 Curragh 18:15 Airlie Stud Stakes : ALBIGNA (4,50)

Παρασκευή 28/06 Chester 22:05 Close Brothers Handicap : GABRIAL THE TIGER (5,50)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

 

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious