663

Thassios

Το μενού έχει Λατίνους μέχρι Σκανδιναβούς – UPDATE!

Καλησπέρα Betsellrades μου!

Δεν στρώνει με τίποτα ο Ιούνιος αφού μέχρι στιγμής αποδεικνύεται ένας ακόμη καταστροφικός μήνας. Αυτή η σεζόν είναι η χειρότερη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να κρατάω κιτάπια (προτού γίνω επίσημος Betselleras λέμε τώρα). Προχθές η Κορίτιμπα δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις φάσεις που έκανε στο ματς ώστε να μας χαρίσει ένα ωραίο 6αράκι αφού προηγουμένως η Ιντερνασιονάλ είχε μπει δυναμικά στο ματς από το ημίχρονο όπως ακριβώς περίμενα.

Χθες δεν ανέβασα τελικά στήλη (και καλύτερα τώρα που είδα τα αποτελέσματα) γιατί φοβήθηκα την συμπεριφορά των ομάδων που έχουν Libertadores και Sudamericana μεσοβδόμαδα ενώ και στους Αμερικάνους δεν είχε καλό πρόγραμμα.

Σήμερα έχω ξεχωρίσει κάποια παιχνίδια για ποντάρισμα!

Ξεκινάω το απόγευμα από τη Νορβηγία όπου η Στρόμσνγκοτσετ υποδέχεται την Λίλεστρομ σε ένα παιχνίδι που περιμένω αρκετά γκολ.

Εκτός έδρας η Λίλεστρομ έχει 4 στα 5 g/g και όβερ με τα 3 να είναι όβερ 3,5. Από την άλλη οι γηπεδούχοι εντός έδρας μπαίνουν δυναμικά στα παιχνίδια τους και σκοράρουν συχνά στο ημίχρονο. Μάλιστα στα περισσότερα ματς προηγούνται στο σκορ. Αυτά που σκέφτομαι είναι το g/g ημίχρονο αλλά και η ανατροπή υπέρ της Λίλεστρομ. Κάτι σε 2-2 με 2-3 σκορ το βλέπω το παιχνίδι.

Θα δούμε στο τέλος τι θα κρατήσω.

Μένουμε Νορβηγία και πάμε σε ένα αυριανό παιχνίδι από τη 2η κατηγορία ανάμεσα στην Σόγκτναλ και την Μιοντάλεν. Θα ποντάρω εδώ το g/g ημιχρόνου αφού μιλάμε για ομάδες που βγάζουν όβερ με την γηπεδούχο να έχει 3 σερί g/g ημιχρόνου εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι θα θέλουν να ξεσπάσουν μετά την εκτός έδρας 7αρα από την Μπραν και αναμένεται να μπει δυναμικά στο ματς.

Στο 4 το g/g ημιχρόνου.

Προχωράμε και πάμε στο βραδινό παιχνίδι των Αμερικάνων όπου αναμετριούνται δύο καλές ομάδες του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Καταρχήν θεωρώ ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες αφού διαθέτουν την ποιότητα ενώ δίνω ελαφρύ προβάδισμα στον άσσο. Ξεκινάω από το g/g ημιχρόνου καθώς είναι ομάδες που μπαίνουν δυναμικά στα παιχνίδια τους ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν λίγο καλύτερα στατιστικά ώστε να βρεθούν μπροστά στο σκορ.

Με δεδομένη τη κούραση που έχουν από το κύπελλο όπου έγινε χαμός στο ντέρμπι, δίνω καλές πιθανότητες στο ματς να προηγηθούν αλλά να μην αντέξουν λόγω κούρασης στην πίεση των γηπεδούχων και να μην κερδίσουν το ματς. Οπότε κι εδώ όπως και στο Νορβηγικό μπορεί να δούμε καμιά ανατροπή ή ημιανατροπή.

Μετά πάμε και σε ένα ματς που περιμένω να πέσει αρκετό ξύλο και ένταση.

Μιλάνε για τον τελικό στη Κολομβία όπου η Τολίμα αντιμετωπίζει την Νασιονάλ στο 2ο ματς μεταξύ τους που θα κρίνει τον τίτλο. Η Τολίμα θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά για να στείλει το ματς στη παράταση και η Νασιονάλ όπου μακριά από την έδρα της τα βρίσκει λίγο σκούρα περιμένω να ρίξει το ματς στην ένταση για μπορέσει να διαφυλάξει αυτό το 3-1 του πρώτου γύρου.

Ο Ρέφερι είναι σούπερ κοκκινάκιας και όταν μιλάμε για Λατίνους και τελικό αξίζει το ειδικό ”κόκκινη + όβερ 5,5 κάρτες + οβερ 1,5 κάρτες και οι δύο” που βλέπω σε απόδοση 4.

Τέλος πάμε και στην Αργεντινή όπου στο ματς της Σαν Λορέντζο με την Τιγκρέ περιμένω γκολ. Τα τρία τελευταία μεταξύ τους είναι όλα g/g με όβερ ενώ το τελευταίο εντός της γηπεδούχο έληξε 3-3 με το τελευταίο εκτός των φιλοξενούμενων να λήγει 5-3.

Βλέποντας λίγο τα στατιστικά το g/g 2ου ημιχρόνου σε απόδοση 3,75 αξίζει όπως και το g/g και όβερ 3,5 σε απόδοση 5.

Λοιπόν αυτά είναι όλα όσα ξεχώρισα. Πάμε τώρα να δούμε πως θα ποντάρουμε.

Καταρχήν θα κάνω δύο δυάδες με τα g/g ημιχρόνων στα τέσσερα ματς που ξεχώρισα. Και μετά θα ποντάρω τα ειδικά σε μονά στα ματς των Λος Άντζελες και της Λίλεστρομ αλλά και στο ματς της Κολομβίας που περιμένω ξύλο.

Το απογευματάκι αν έχετε όρεξη μπείτε στο chat να πιούμε ένα καφεδάκι παρέα με τα ματσάκια.

Καλή Επιτυχία στις επιλογές σας!

UPDATE!!

Καλησπέρα αλάνια! Ελπίζω να σας πετυχαίνω κάπου πίνοντας καμιά παγωμένη μπύρα μιας και την έχουμε ανάγκη με τόση κάψα ! Εγώ πάντως μόλις τελειώσω τούτες τις γραμμές θα ανοίξω μία στην υγειά σας!

Πάμε λοιπόν σε ένα update αφού τα ξημερώματα έχουμε πρόγραμμα με Αμερικανούς αλλά και με Λατίνους σε Libertadores και Sudamericana.

Ξεκινάω από MLS όπου θα σταθούμε σε ένα παιχνίδι που είναι να απορεί κανείς. Πείτε μου ένα λόγο που δίνει 3,10 η Φιλαδέλφια μέσα στο Σικάγο. Μιλάμε για μία από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή και πρωτοπόρο στην Ανατολική περιφέρεια ενώ από την άλλη έχουμε τους γηπεδούχους που παλεύουν να ξεκολλήσουν από τη τελευταία θέση.

Με μόλις μία νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια θα παίξει σήμερα σαν φαβορί απέναντι στην ομάδα που έχει μόλις 1 ήττα (βέβαια έχει αρκετές ισοπαλίες) σε 16 αγώνες. Συγνώμη αλλά αυτό το 3,10 είναι λάθος. Και εμείς είμαστε εδώ για να τα τονίζουμε και να τα ποντάρουμε αυτά. θα το κάνω κόμπο με το άντερ 4,5 γκολ μιας και είναι ομάδες που κρατάνε το σκορ χαμηλά (κάπου 0-2 το βλέπω) και θα πάρω μια απόδοση 3,50 (με πρώιμη από το κόμπο).

Μένουμε Αμερική και πάμε στον αγώνα των Γκάλαξι με την Μινεσότα. Έχω αναφέρει εδώ στη στήλη ότι οι Γκάλαξι είναι μια ομάδα που δέχονται πρώτοι γκολ και το είδαμε και στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια (πρωτάθλημα και κύπελλο). Μάλιστα με τους Πόρτλαντ είχα αναφέρει το ειδικό να δεχτεί πρώτη γκολ και να μην χάσει (το οποίο επιβεβαιώθηκε ) αλλά το άφησα εκτός διαλογής.

Σήμερα θα το ποντάρω μιας και η Μινεσότα είναι ομάδα που προηγείται στο σκορ. Εκτός έδρας έχει 2 συνεχόμενες ανατροπές που χάνει και μπορεί να το κάνει ακόμη μια φορά σήμερα. Το ειδικό λοιπόν ”πρώτη γκολ Μινεσότα + 1Χ” δίνει 4,50 και θα το τιμήσω.

Πολλά γκολ περιμένω στο παιχνίδι του Λος Άντζελες με το Ντάλας αλλά δεν έχω καλά στατιστικά για να ποντάρω το g/g ημίχρονο ή κάτι τέτοιο αντίστοιχο.

Το μόνο που έχει αξία στα μάτια μου είναι το 8αράκι στο anytime score 2-2 που είχε επιβεβαιωθεί και στο τελευταίο παιχνίδι μεταξύ τους αλλά και οι γηπεδούχοι φέτος το έχουν βγάλει στα 2 από τα 4 τελευταία εντός. Το κρατάμε λοιπόν.

Τέλος στο ματς των Πόρτλαντ – Χιούστον μπορεί κάποιος να θέλει να ποντάρει τη κόκκινη κάρτα καθώς είναι ομάδες που ρίχνουνε ξύλο ενώ είχαμε κόκκινη και στο τελευταίο μεταξύ τους.

Αυτά με Αμερική και πάμε λίγο στο Libertadores όπου θα ποντάρω ξύλο και κάρτες σε έναν εμφύλιο. Αναφέρομαι στο παιχνίδι ανάμεσα στην Βελέζ και τη Ρίβερ όπου άμα δει κάποιος την παράδοση είναι γεμάτη κόκκινες κάρτες. Η Βελέζ ξέρει ότι μετά θα τα βρει σκούρα μέσα στην Ρίβερ και θα τα δώσει όλα σήμερα για τη νίκη ενώ οι φιλοξενούμενοι εκτός παρουσιάζονται πιο σκληροί σε φάουλ και τάκλιν.

Περιμένω ματς με πάθος και ένταση και τους παίκτες συχνά να προκαλούν και να φωνάζουν στον Βραζιλιάνο ρέφερι. Οπότε θα έχουμε έναν Αργεντίνικο εμφύλιο με έναν Βραζιλιάνο ρέφερι. Μου αρέσει αυτή η χημεία. Στο 4 το ειδικό ”κόκκινη + όβερ 4,5 κάρτες + όβερ 1,5 κάρτες Ρίβερ” όπου θα το ποντάρω.

Καλή συνέχεια και λέμε σύντομα με νέα στήλη!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS