4232

Billaras

Το μικρό γαλατικό χωριό…

Το πιό ωραίο που διάβασα σήμερα, ήταν ένα σχόλιο του καλού μου φίλου Γιάννη στο φόρουμ εδώ, του Betsellers. Ο ένας παίκτης παίζει πχ Γιούβε-Τσέλσι-Μπαρτσελόνα. Απόδοση τριάδας των..άχαστων; Κάπου στο 3,5… Ενας άλλος παίζει πχ Μάντσεστερ-Βαλένθια-Μπάγερν. Απόδοση τρίαδας; Κάπου στο 3,5 επίσης… Και κάποιος άλλος ή μάλλον άλλοι (εδώ, σε τούτο το site, που κάτι βράδια σαν το χθεσινό μοιάζει με το…μικρό γαλατικό χωριό του Αστερίξ που αντιστέκεται με την “τρέλλα του”), παίζουν είτε Μπέρτον, είτε Μπλάκπουλ, είτε Λιντς, είτε Πιτέρμπορο, είτε Γουότφορντ.

Ενα, ένα μονάχα από αυτά, δίνει…παραπάνω από τις “όμορφες” τριάδες. Τα ματς είναι στο 90'. Η μάζα αγωνιά γιά την κάθε Γιούβε, που…γλυτώνει κιόλας, γιατί η “τελειώμενη” Σαχτάρ της κάνει και πλάκα, της επιτίθεται από παντού (δύο δοκάρια, άπειρες φάσεις, κατάπιε κι ένα πέναλτι ο διαιτητής). Αγωνιά γιά να κρατήσει η κάθε Μάντσεστερ (ώρε τι εμφράγματα θα είχαμε αν δεν έπιανε το άπιαστο ο Ντε Χέα στο 92'…).

Α, και κάποιοι από τη μάζα κλαίνε ήδη γιατί η “άχαστη” Μπάγερν έγινε…Ουνιόν και τρώει τριάρα! Και εδώ; Οι τρελλοί του χωριού; Εχουν πιάσει ήδη στο..χαλαρό το ένα 4αρακι (Πιτέρμπορο), πιάνουν και μιά Γουότφορντ, σε άλλους κάθεται στο 90' και η Μπέρτον, το γυρίζει με ανατροπή και η Μπλάκπουλ, μόνο η Λιντς δεν τα καταφέρνει που έχει δοκάρι στο 92' με τον Ντιούφ (σε μιά εγγλέζικη βραδιά που είχε 5 ασους σε 31 αγώνες)!! Καλημέρες….

Γιά…..έχω- χάσει- το- μέτρημα- φορές, αποδείχθηκε ότι τόοοοσα χρόνια δεν μπορεί να είμαι τυφλός. Ούτε χαζός. Ούτε χωρίς εμπειρίες. Ούτε άσχετος. Βάφτισα κάποτε το Champions League ως “η χρυσή φάκα”. Χθες σας έγραφα γιά τσιπούρες και μαρίδες. Στο ράδιο, στο www.betradio.com , εκεί που ο κόσμος δεν είναι αμιγώς προσανατολισμένος στην φιλοσοφία μου, έδωσα μάχη.

Κανονική μάχη. Να ξεσκαλώσω κάποιους. Να τους εξηγήσω. Να τους γλυτώσω. Να τους δώσω να καταλάβουν ότι ΚΑΙ ΟΛΑ τα φαβορί να πέρναγαν, αυτοί θα παίζανε μιά τριάδα ξεφτιλισμένων φαβορί με πιθανότητες 1/27 κι εγώ ένα καλό αουτσάιντερ με πιθανότητες 1/3, και πως χαμένοι θα ήταν, ότι και να γινόταν!! Πως οι μπουκ στο σεντόνι πουλάνε φύκια γιά μεταξωτές κορδέλες! Πως δεν γίνεται να είναι “μπετό” η Γιούβε που έχει οκτώ ευρωπαικά ματς να κερδίσει κόντρα στην Σαχτάρ που είναι 25 αγώνες σερί με νίκες.

Φαβορί ναι. Μπετό όχι. Πως δεν γίνεται η Μπάτε που έριξε τριάρα στη Λιλ να είναι “χαμένη από χέρι” με την Μπάγερν. Πως τρώνε το δώλομα αμάσητο σαν χάνοι! Τίποτα… Οι μισοί….αμεταννόητοι. Χαμπάρι δεν πήραν. Δεν εννούν να καταλάβουν ότι και ΟΛΑ τα “άχαστα” να πέρναγαν και ΚΑΝΕΝΑ αουτσάιντερ εγγλέζικο να μην πέρναγε, πάλι σε βάθος χρόνου εμείς εδώ θα είμαστε κερδισμένοι κι αυτοί εκεί, οι πολλοί, χαμένοι!! Και επειδή έχουμε και κοντή μνήμη ως λαός, στην….

3η αγωνιστική (γιά να μην πω από απόψε), πάλι τα ίδια θα παίξουνε! Και πάλι δράματα θα έχουμε…. Αυτά με το χθες. Μιά Πιτέρμπορο αρκούσε γιά να βγάλουμε και κέρδη. Επαιξα και την Γουότφορντ (οι δυο bold αράδες χθες έλεγαν πολλά) και καθόλου δεν με νοιάζει που δεν θα φανεί στην κάβα ως μπετ, όπως δεν φάνηκε πριν 20 μέρες πχ και η Κολομβία.

Η τσέπη μου με νοιάζει και δόξα τω θεώ, μιά χαρά είναι αυτή! Αλίμονο στα θύματα (δεν βρίσκω άλλη λέξη) που έπαιξαν νωρίς Σπαρτάκ, έχασαν , έκαναν….χρατς το δελτίο και μετά… ξανάχωσαν, σε άλλο “μπετό”. Και το βράδι πάλι….χρατς και χράτς. Και οι μπουκ να μαζεύουν το χρήμα…. Πάμε στο σήμερα. Κοιτάξτε τα. Οκτώ ματς. Δύο εξαιρετικά αμφίρροπα (με απογοήτευσε η Ζενίτ στην πρεμιέρα, δεν τσουλάει η Μίλαν, όλα μέσα στο Αντερλεχ-Μάλαγα) που δεν αγγίζονται.

Μένουν άλλα έξι. Τα οποία είναι: Αρσεναλ 1.35, Ρεάλ 1.40, Ντιναμό 1.40, Σάλκε 1.55, Σίτι 1.80!!! Και…ένα ακόμα που αφήνω γιά το τέλος. Η Παρί. Αναρωτιέμαι… Πόσοι από τους χθεσινούς κατεστραμμένους θα..πάνε πάλι στα ίδια; Με το -θεός φυλάξοι- σκεπτικό ότι “δεν μπορεί, σήμερα θα περάσουν;”. Και ΑΝ περάσουν, θα…πανηγυρίσουν κιόλας; Γιά να μην το παιδεύω.

Με τις…ευχές μου. Παίξτε. Ορμήξτε. Αρσεναλ-Ρεάλ-Σάλκε σας δίνουν… ούτε τρεις φορές τα λεφτά σας! Κάποιος που έπαιζε μιά 300αρα χθες στα μπετά γιά να τα κάνει 950, θα παίξει ακόμα μιά 300αρα σήμερα στα…άλλα μπετα, γιά να τα κάνει ..ούτε 600! Τώρα τι αριθμητική είναι αυτή, να ρισκάρεις 600 και να μην κερδίζεις ΦΡΑΓΚΟ, δεν ξέρω. Ξέρουν-προφανώς- αυτοί… Εγώ θα παίξω την Παρί.

Την έχω παίξει ήδη στο 3.20. Αρχική μου εκτίμηση ήταν γιά 2.80 μάξιμουμ. Αρα, έχω παικτική αξία. Δεν θα βγει; Κανένα πρόβλημα. Εγώ χθες κέρδισα. Και παίζοντας σωστά, θα ξανακερδίσω. Θα βγει; Θα πάρω…πάνω από τρεις φορές τα λεφτά μου, παίζοντας με πιθανότητες 1/3. Και σε απόδοση που “τουμπάρει” την όποια γκανιότα. Εξ' αρχής πίστευα ότι από τα 16 ματς εδώ έχουν κάνει το λάθος οι μπουκ.

Μένει να το..πληρώσουν. Μπάλα είναι, μπορεί να γλυτώσουν, αλλά δόξα τω Θεώ, πάντα θα κάνουν λάθη και πάντα θα είμαστε ΚΑΡΤΕΡΙ να τους παίζουμε εκεί επάνω, στα λάθη τους. Ανάλυση μην ζητάτε, δεν έχει νόημα. Ο Ζλάταν (που έχει και γενέθλια απόψε) να είναι καλά και…βλέπουμε. Το trading οπλισμένο, απόλαυση μπαλίτσας και τέλος. Δεν την “δένω” με κάτι αυριανό, θέλω να περιμένω.

Μονό αποδεκτό Παρί και κλείσαμε γιά απόψε!! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 19.680 μονάδες. Κέρδη από 2/10: 301 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.981 μονάδες. Ποντάρισμα 3/10: Πόρτο-Παρί 2 (3.20), με 161 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.820 μονάδες. Καλή τηλεθέαση, το ξαναλέω το trading είναι…οπλισμένο, θα δούμε μπαλίτσα και αύριο κατά τις 4 (όχι πιό νωρίς) νέα στήλη με το Europa League.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras