1144

Thassios

Το πάθος θα κυριαρχήσει! – UPDATE!

Καλημέρα παικταράδες μου! Τελικά μόνο κουτσοφλέβαρος δεν ήταν ο μήνας που μας πέρασε αφού στοιχηματικά πήγε εξαιρετικά για εμένα (και όχι μόνο αφού όλη η ομάδα του Betsellers τα πήγε εξαιρετικά) ενώ άνοιξε και ο Μάρτιος ιδανικά με τον Billara να κάνει την αρχή. Μετά τον πάρα πολύ κακό Γενάρη (63 μονάδες χάσαμε και ουσιαστικά αυτόν το κακό μήνα πληρώνω όπου με αδίκησε λίγο πάντως) ήρθε ένα καλός Φλεβάρης με 20 μονάδες κέρδος να μας φέρει λίγο το χαμόγελο.

Φυσικά και έχω ακόμη μεγάλη ανηφόρα  (ας ελπίσω να μην με στείλει σε καμιά έρημο παρέα με το τζίνι το αφεντικό το καλοκαίρι) αλλά η ψυχολογία είναι ανεβασμένη και νομίζω ότι καιρός είναι να το γυρνάμε. Φυσικά και έκανα λάθη (κυρίως διαχείρισης και Χημείας βέβαια να ναι καλά ο Billaras που με έχει βοηθήσει αρκετά σε αυτό το κομμάτι)  αλλά δε μαθαίνεις κιόλας άμα δε κάνεις.

Τέλος μιας που ανέφερα τζίνι να πω ότι οι στήλες του είναι απίθανες. Διάβασα και την χθεσινή και νομίζω ότι τόσα χρόνια που διαβάζω για το στοίχημα και το ποδόσφαιρο δεν έχω δει τέτοια άρθρα – στήλες πουθενά σε ότι αφορά τις χώρες της Αφρικής. Και τι δε μάθαμε για τις ομάδες, και που δε ταξιδέψαμε, ενώ είναι ‘’κρυμμένος θησαυρός’’ στοιχηματικά μιλώντας.

Στα φρέσκα τώρα νομίζω ότι χθες δεν είχε κάτι που να μου άρεσε γι αυτό κι δεν ανέβασα κάτι. Σήμερα αντιθέτως έχει μια ντουζίνα παιχνίδια, ενώ κάτι έχει και αύριο, όπου είναι από τις ημέρες που θα μιλήσει η τελική διαλογή.

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι αφού βλέπω ότι πάει καλά το θέμα με τις κάρτες (λογικά βοηθάει το γεγονός ότι στοχεύω σε αγώνες που παίζουν ομάδες που στενεύουν τα περιθώρια) θα συνεχίσει να αποτελεί το βασικό ποντάρισμα στις στήλες μου.

Από εκεί και πέρα πάντα θα βλέπω μήπως προκύπτουν αξίες σε κόμπο με γκολ ή τίποτα υποψήφιες ανατροπές και άλλα bet builders.

Σήμερα λοιπόν είχα ένα σωρό παιχνίδια που αλλού έβλεπα πολλές κίτρινες και αλλού κόκκινες. Μόλις ανακοινώθηκαν και οι διαιτητές ξεκίνησε αυτό το δύσκολο πράγμα που λέγεται ‘’διαλογή’’. Άλλα έσβηνα λόγω ρέφερι , άλλα ενώ τα άφηνα μετά τα ξαναέπιανα , γενικά ένα χαμός.

Τελικά κατέληξα σε 3 παιχνίδια. Τα δύο για παιχνίδι σε κόκκινη και το ένα για παιχνίδι με λίγο κι από τα δύο. Προτού όμως τα αναλύσω ας αναφέρω μερικά που μου άρεσαν και τα άφησα στην άκρη.

Ξεκινάω από Ιταλία και το ντέρμπι ανάμεσα σε Τζένοα και Σαμπντόρια. Να σας θυμίσω ότι στον πρώτο γύρο περίμενα 1 κίτρινη στο 2ο ημίχρονο από τη μεριά της Τζένοα για να πληρωθούμε αλλά δεν ήρθε ποτέ.

Σήμερα λοιπόν ξαναπαίζουν και είναι ένα από τα υποψήφια ματς για να ποντάρει κανείς ειδικά με κάρτες. Διαιτητής του ματς είναι ο Pairetto που είναι σούπερ. Γιατί το αφήνω; Γιατί ενώ μιλάμε για καυτό ντέρμπι έχει βγει 1 κόκκινη τα τελευταία 7 χρόνια ενώ και οι ομάδες φέτος σχετικά ήρεμες παρουσιάζονται με την Τζένοα να έχει μόνο 1 κόκκινη στο πρωτάθλημα και τη Σαμπντόρια 2.

Φυσικά και το βλέπουμε στο live μη τυχόν και χτυπήσουμε εκεί.

Το επόμενο που είδα είναι το Στρασβούργο με τη Μονακό. Απίστευτη παράδοση τα τελευταία χρόνια ενώ και οι δύο ομάδες έχουνε κάτι ξεσπάσματα σε κόκκινες με την Μονακό να μετράει 5 φέτος. Το πρόβλημα εδώ είναι ο ρέφερι που έχει να βγάλει κόκκινη κάρτα ακριβώς ένα χρόνο τώρα ενώ τελευταία φορά που συναντήθηκε με τις ομάδες ήταν πέρυσι που έβγαλε μόνο μία κίτρινη στο ματς.

Τέλος ένα κλικ μου έκανε και το ματς του Παναθηναϊκού για το κύπελλο όπου στη σφυρίχτρα θα είναι ένας Ρώσος αλλά με βαριά καρδιά το άφησα γιατί μου άρεσαν λίγο παραπάνω αυτά που κράτησα αφού δε μπορώ να τα παίξω όλα. Ούτως η άλλως θα είμαστε είπαμε στο live ενώ κάτι μου λέει ότι κάποιος (ονόματα δε λέμε !) μπορεί να το προτείνει στο chat και τελικά να το παίξετε μερικοί και πριγκέιμ.

Κάπως έτσι λοιπόν γίνεται η μελέτη για όλα μα όλα τα ματς. Και φτάνεις στη ριμάδα την ώρα που πρέπει να κάνεις διαλογή. Τρως πόσες ώρες στη μελέτη και μετά τρως κι άλλες για να καταλήξεις στο τι θα κρατήσεις. Πάμε να δούμε λοιπόν τι θα κρατήσουμε.

Το παιχνίδι που ήταν από την αρχή στο μυαλό μου και τελικά μπήκε και πρώτο λίστα είναι ο ημιτελικός στην Πορτογαλία ανάμεσα σε Πόρτο και Μπράγκα.

Νομίζω ότι με τη διαφορά που έχουν στο πρωτάθλημα από τη πρώτη Σπόρτινγκ αυτό το παιχνίδι έχει γίνει must win και για τις δύο. Εντάξει έχει και το champions League η Πόρτο αλλά μιλάμε για εντός χώρας τώρα. Θεωρώ ότι το θέλουν το ματς και οι δύο. Έτσι έδειξαν και στο πρώτο γύρο όπου είχε γίνει κόλαση και κατέληξε η Πόρτο με 9 παίκτες και πολύ γκρίνια προς το ρέφερι.

Γκρίνια που δυστυχώς δεν έμεινε μόνο εκεί αφού ο τότε διαιτητής Godinho δεχότανε συνέχεια απειλές για τη ζωή του αλλά και συγγενικά πρόσωπα μετά από εκείνο το ματς από οπαδούς της Πόρτο προφανώς με τον Πορτογαλικό τύπο αλλά και τις αρχές να ασχολούνται αρκετά σοβαρά με το θέμα. Διαιτητής της αναμέτρησης σήμερα θα είναι ο Artur Soares Dias που είναι ένας από τους καλούς και έμπειρους ρέφερι της Πορτογαλίας όπου είχε σφυρίσει και το ματς τους πρωταθλήματος ανάμεσα σε δύο ομάδες δείχνοντας κόκκινη κάρτα στη Πόρτο και αποβάλλοντας τον Segio Conceicao.

Δεν ξέρω αν επηρεάσουν όλα αυτά που ανέφερα μετά το πρώτο ματς αλλά σίγουρα δεν μπορώ να μην ποντάρω την κόκκινη κάρτα σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπου θεωρώ ότι θα τους παρασύρει το πάθος.

Μετά πάμε στη Γαλλία όπου θα παίξω την κόκκινη κάρτα σε ένα παιχνίδι που μιλάνε τα στατιστικά από μόνα τους. Ο αγώνας ανάμεσα στην Ναντ και την Ρεμς θα είναι ο δεύτερος που θα ποντάρουμε την κόκκινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να ξεκολλήσουν από τη ζώνη του υποβιβασμού και ξέρουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι σε μια Ρεμς που είναι 5 ματς χωρίς νίκη. Οπότε θα έχουμε ματς θεωρώ με πάθος τουλάχιστον από τη Ναντ ενώ οι δύο ομάδες φέτος ρίχνουν τις κλωτσιές τους αφού η Ρεμς έχει 5 κόκκινες και η Ναντ 4 στο πρωτάθλημα.

Όλα εδώ φαντάζουν κάτι νορμάλ ας πούμε. Θα ήταν από τα ματς που μπορεί να τα άφηνα αν δεν μου βάζανε έναν από τους καλύτερους ρεφ για παιχνίδι με κόκκινες. Ο Willy Delajod έχει 8 κόκκινες σε 12 ματς φέτος και ήταν το κερασάκι στη τούρτα για να ποντάρω το ματς.

Τέλος περνάμε και στην Ιταλία όπου έχουμε τον αγώνα της Μπενεβέντο με τη Βερόνα.

Τρομερή παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες σε κίτρινες και κόκκινες ενώ και ο ρέφερι (Giovanni Ayroldi) είναι από τους δυνατούς αφού φέτος έχει 25 κίτρινες και 3 κόκκινες σε 5 μόλις εμφανίσεις. Είναι και οι δύο ομάδες που παίρνουν κάρτες και στα δύο ημίχρονα ενώ και ο ρέφερι δεν τις κρατάει μόνο για το 2ο. Μπορεί κάποιος να πάρει πολλά μπετ εδώ.

Από όβερ 0,5 κάρτες για κάθε ομάδα σε κάθε ημίχρονο που δίνει 3,6 μέχρι την κόκκινη κάρτα που δίνει 3,75. Θεωρώ ότι θα έχει κάρτες στο 1ο ημίχρονο και αν θα έρθει η κόκκινη θα έρθει από 2η κίτρινη ενώ αν θα επέλεγα ποια ομάδα θα την πάρει θα έλεγα την Μπενεβέντο. Επειδή έχω ήδη δύο στο τσεπάκι που θα ποντάρω την κόκκινη κάρτα λέω να πάω  σε κάτι πιο τολμηρό εδώ.

Το ειδικό που βρίσκω σε απόδοση 12 να έχουμε πάνω από 1 κάρτα στο 1ο ημίχρονο και να δει κόκκινη κάρτα η Μπενεβέντο νομίζω ότι έχει αξία με βάση αυτά που κοιτάω στατιστικά(το βρίσκουμε στο Bet Request αυτό).

Οπότε πάμε δυνατά τις κόκκινες κάρτες στα ματς που ανέφερα πιο πάνω και λίγο πιο χαλαρά με ρίσκο στο Ιταλικό. Θα ρίξω και χαλαρά το κόμπο σε κόκκινες στο Πορτογαλικό* και κλείσαμε για σήμερα.

Αύριο θα έχουμε μάλλον Update καθώς μου αρέσουν κάνα δυο ματς.

*Η Εταιρία που παίζω την κόκκινη σε Πορτογαλία πληρώνει άμα πάρει και κόκκινη κάρτα παίκτης στο πάγκο.

Καλό μήνα σε όλους με υγεία και κέρδη!

UPDATE!

Καλησπέρα! Ελπίζω να μην σας πετυχαίνω με κανένα σουβλάκι στο στόμα (σουβλάκι έτσι….

Μην ακούσω κανένα καλαμάκι και ψάχνουμε τίποτα καφέδες:):).

Σήμερα θα ασχοληθώ με δύο ματσάκια. Το ένα είναι στην Ιταλία ανάμεσα σε Πάρμα και Ίντερ και το άλλο είναι το ντέρμπι ανάμεσα Λίβερπουλ και Τσέλσι.

Στο πρώτο ματς έχουμε την Πάρμα που θα παλέψει για την νίκη γιατί τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν ενώ από την άλλη η Ίντερ έχει βάλει πλώρη για το πρωτάθλημα όπου μετά το στραβοπάτημα της Μίλαν έχει μια καλή ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμη πιο πολύ.

Το ματς δε νομίζω να ξεφύγει από το Χ2. Και Βάζω μέσα το Χ γιατί παραδοσιακά η Πάρμα δυσκολεύει λίγο την Ίντερ. Λοιπόν κάπου εδώ θέλω να πατήσω κι εγώ. Αν θέλει να δυσκολέψει την Ίντερ σήμερα θα πρέπει να κυνηγήσει πρώτη γκολ κάτι που βλέπουμε να κάνει στα τελευταία παιχνίδια. Πρώτη γκολ με Βερόνα και χάνει μετά , πρώτη γκολ με Ουντινέζε και Σπέτσια για να φέρει ισοπαλία με σκορ 2-2 και στα δύο στο τέλος.

Ενώ και από παράδοση στα ματς με την Ίντερ είδαμε φέτος στο πρώτο γύρο να φέρνει 2-2 ενώ είχε προηγηθεί με 2 γκολ διαφορά ενώ και λίγο πιο παλιά να πάμε τον Ιούνιο μέσα στην Πάρμα μια από τα ίδια όπου η Ίντερ έκανε ανατροπή. Στο 6 που βρίσκω να προηγηθεί η Πάρμα αλλά να μην κερδίσει νομίζω ότι με καλύπτει και αξίζει το ρίσκο με αυτά που ανέφερα.

Εντάξει μπορεί να δούμε κανένα 0-3 στο μισάωρο αλλά ποτέ σε αυτή τη στήλη δε πηγαίναμε με τα νορμάλ.

Στην Αγγλία τώρα κανονικά δεν θα έπαιζα τίποτα καθώς φέτος τα πιο πολλά ντέρμπι είναι για κολλύριο. Αλλά ο ρέφερι εδώ είναι φορμαρισμένος και νομίζω ότι αξίζει να παιχτεί μια δυάδα με κάρτες. Στους τελευταίους 4 αγώνες λοιπόν ο Craig Pawson έχει 24 κίτρινες κάρτες και 3 κόκκινες που είναι τρομερό ποσοστό για Άγγλο ρεφ.

Έχω επιλέξει  μια τετράδα παικτών όπου θα περιμένω τις 11αδες για να αποφασίσω ποιους δύο θα παίξω. Το νου σας λοιπόν στο τουίτερ όπου θα γίνει update στο πίνακα προτάσεων με το καρτομπέτ που θα πάρουμε στο ματς.

Καλό απόγευμα και το βράδυ θα έχω σόδες στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS