774

Skotostrious

Το πρώτο κτύπημα…

Καλησπέρα σε όλες και όλους και καλή Σαρακοστή ! Λιγότερο από 10 ημέρες μείνανε για να ακουστεί η “Βοή” στον στίβο του Cheltenham και πλέον οι διάφοροι bookmakers έχουν αρχίσει και προσφέρουν τον πρόωρο στοιχηματισμό (antepost) ως NRNB (Non-runner no bet) κάτι που σημαίνει πως εάν κάποιος ποντάρει ένα άλογο σε μια κούρσα και αυτό τελικά δεν βρίσκεται στην γραμμή της εκκίνησης τότε έχουμε επιστροφή του στοιχήματος, κάτι που μπορεί να μας δώσει το περιθώριο να έχουμε κάποιες πρόωρες τοποθετήσεις σε αρκετά υψηλότερες αποδόσεις από αυτές που αναμένεται να έχουμε την ημέρα που θα διεξαχθεί η ιπποδρομία.

Μια τέτοια περίπτωση έχουμε στην τέταρτη και σημαντικότερη κούρσα της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ, το Champion Hurdle Challenge Trophy, μια ιπποδρομία στην οποία η παρουσία της πολύ καλής φοράδας Honeysuckle (αήττητη σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει συμπεριλαμβανομένης και της περσινής αντίστοιχης κούρσας) και του εξίσου δυνατού Appreciate It (6 νίκες σε 8 κούρσες, 3 εκ των οποίων Grade 1) τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας άλλα στις τρέχουσες αποδόσεις θεωρώ ότι αξίζει να ρισκάρουμε ένα χαλαρό ποντάρισμα στον TOMMY’S OSCAR (each-way).

Εξαιρετική παρουσία μέχρι στιγμής στην φετινή του καμπάνια, ξεκίνησε με 2 πλασαρίσματα για να ακολουθήσει ένα σερί 4 νικών με την τελευταία να είναι επιπέδου Grade 2. Στις δύο τελευταίες του κούρσες είχε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά κρατώντας δυνάμεις κατά τη διάρκεια της ιπποδρομίας και μετά από μια πολύ υπομονή πήρε κεφάλι λίγο πριν το τελευταίο εμπόδιο και μετά επιτάχυνε εντυπωσιακά, κερδίζοντας με 6 και 5 μήκη διαφοράς αντίστοιχα.

Εχει σχετικά λίγα μίλια στα πόδια του για 7-ετής και εμφανίζει ένα προφίλ συνεχούς προόδου από κούρσα σε κούρσα με αποτέλεσμα να έρχεται στο φεστιβάλ στην κορύφωση της φόρμας του. Εξίσου εξαιρετικό είναι το ποσοστό νικών (43,6 %)για τη φετινή σεζόν της εκπαιδεύτριας του Mrs Hamilton. Σίγουρα έχει να αντιμετωπίσει τον ισχυρότερο ανταγωνισμό της μέχρι τώρα καριέρας του άλλα σε διψήφιες αποδόσεις αξίζει να ρισκάρουμε.

Συνοπτικά :

Τρίτη 15/03 17:30 Cheltenham Unibet Champion Hurdle Challenge Trophy : TOMMY’S OSCAR (21,00 each-way)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες που προσφέρουν NRNB (Non runner no bet).

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious