1132

Skotostrious

Το πρώτο κτύπημα…

Καλημέρα σε όλες και όλους ! Σε κάτι παραπάνω από 48 ώρες η περίφημη “βοή” θα ακουστεί από τα μεγάφωνα του ιπποδρομίου στο Cheltenham και θα ξεκινήσει η πρώτη μεγάλη γιορτή των ιπποδρομιών στο νησί. 4 ημέρες και 28 κούρσες υπόσχονται να μας προσφέρουν κορυφαίο θέαμα και συγκινήσεις και γιατί όχι και κέρδη συνεχίζοντας την παράδοση εδώ στο Betsellers.

Ας δούμε λοιπόν τι επιλογές έχουμε με βάση τις μέχρι τώρα δηλωμένες συμμετοχές σε κάποιες συγκεκριμένες ιπποδρομίες που θεωρώ πως μπορεί να υπάρχει μεγάλη αξία.

Ξεκινάμε από την πιο δυνατή κούρσα της πρώτης ημέρας, την Unibet Champion Hurdle Challenge Trophy η οποία δείχνει να έχει το ισχυρότερο lineup των τελευταίων ετών. Ξεχωρίζει η παρουσία της αήττητης φοράδας Honeysuckle η οποία εκτός όλων των άλλων αγωνίζεται στα χαμηλά βάρη της κατηγορίας λόγω του φύλου και της περσινής νικήτριας Epatante, άλλα στις τρέχουσες αποδόσεις δέχομαι ως αουτσάιντερ το GOSHEN.

Φαινόταν σίγουρος νικητής στο περσινό φεστιβάλ στην JCP Triumph Hurdle καθώς πριν το τελευταίο εμπόδιο είχε μια μεγάλη διαφορά από το δεύτερο άλλα ένα λάθος στο άλμα είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο αναβάτης και να χάσει τη νίκη. Από τότε η πορεία του δεν ήταν η καλύτερη καθώς είχε πολύ κακές επιδόσεις στις τρεις επόμενες κούρσες του άλλα ήρθε η κούρσα προετοιμασίας του πριν σχεδόν 1 μήνα στο Wincanton σε πολύ δυνατή Grade 2 ιπποδρομία όπου έδειξε για μια φορά ακόμα γιατί θεωρείται από τα καλύτερα άλογα της κατηγορίας καθώς κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία με διαφορά 22 μήκη από το δεύτερο Song for Someone που θα αντιμετωπίσει και την Τρίτη.

Αν είναι στην ίδια κατάσταση αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη για τη νίκη.

Eκτός από το Cheltenham έχουμε σε λίγες εβδομάδες και αντίστοιχο φεστιβάλ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όπου έχει ήδη δοθεί ένα ante-post στοίχημα για νικητή του Triple Crown και επανερχόμενος στην πρώτη κούρσα της σειράς, το Kentucky Derby, θεωρώ ότι το φαβορί LIFE IS GOOD δίνεται σε μια απόδοση που λογικά την ημέρα του αγώνα θα έχει πέσει κατά πολύ όταν και έχουμε τις τελικές συμμετοχές οπότε και νομίζω ότι αξίζει να πονταριστεί πρόωρα με το ρίσκο να χάσουμε το μπετ αν τελικά δεν αγωνιστεί.

Συνοπτικά

Τρίτη 16/03 17:05 Cheltenham Unibet Champion Hurdle Challenge Trophy : GOSHEN (4,33)

Κυριακή 02/05 00:02 Κentucky Derby : LIFE IS GOOD (4,00)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious