2713

Billaras

Το “τέρας” είναι αδηφάγο!

"Συμπολεμιστές"' και συναγωνιστές εναντίον του κοινού εχθρού, σας καλημερίζω από Γερμανία . Αρχικά και γω με τη σειρά μου, να ευχαριστήσω τον Βασίλη και τον Μάκη, που έδωσαν σε όλους εμάς τη δυνατότητα να πάρουμε το βήμα μέσα από τη στήλη τους και να εκφράσουμε τις απόψεις μας, στοιχηματικές και μη. Προσωπικά, νοσταλγώ τα απογεύματα της Παρασκευής, που με θρησκευτική ευλάβεια παρακολουθούσα τις ραδιοφωνικές εκπομπές των δύο φίλων μας.

Ήταν ένα ζωντανό σχολείο και για το στοίχημα και για άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα (ταξιδιωτικά, μουσικά κλπ.). Ελπίζω κάποια στιγμή να το ξαναζήσουμε (για ποιους χτυπά η καμπάνα?). Όσον αφορά καθαρά το στοίχημα, προσοχή φίλοι μου! Το 'τέρας' είναι αδηφάγο και διψάει για 'αίμα'! Διαθέτει όλα εκείνα τα όπλα, ώστε να σε κάνει να νιώθεις αδύναμος να το εξοντώσεις και εκμεταλλεύεται όλες τις αδυναμίες των παικτών του στοιχήματος.

Στόχος μας, να εκμεταλλευτούμε με τη σειρά μας τις δικές του 'αδυναμίες' και να το 'τραυματίσουμε', όχι να το εξοντώσουμε. Όποιος προσπαθεί να το εξοντώσει, είναι σίγουρο ότι θα καταστραφεί ο ίδιος.Και δω στη Γερμανία, όπως και στην Ελλάδα, βλέπεις κόσμο και κοσμάκη να προσπαθεί, με παρολί από 5 έως και…10(!)παιχνίδια, να γίνει εκατομμυριούχος! Για γέλια και για κλάματα μαζί η κατάσταση.

Τα 5 ευρώ προσπαθείς να τα κάνεις 50, 100, άντε 200! Ποτέ χιλιάδες ή εκατομμύρια, γιατί το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Είπαμε. Το 'τέρας' είναι αδηφάγο! Στα καθαρά στοιχηματικά μας τώρα, η βδομάδα ξεκινάει με FA Trophy και Conference Αγγλίας, εμβόλιμη αγωνιστική στην Α' Γαλλίας και αρκετά Κύπελλα. Δε θα έλεγα ότι είναι και το καλύτερό μου, προς το No Bet κλείνω περισσότερο.

Αλλά για να μη περιοριστώ σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο στην 'πρεμιέρα' μου στο BetSellers, θα κάνω μια χαλαρή πρόταση. Από FA Trophy τίποτα. Δεν τις γνωρίζω τις ομάδες, δεν τις ακουμπάω. Τόσο απλά. Από Conference, μπορεί να γίνει κουβέντα για το Μπόρεχαμ-Μπρέιντρι, που το διπλό το βρίσκω στο 4. Η Μπρέιντρι πάει καλά τελευταία και εκτός έδρας τις κάνει τις ζημιές της.

Από Γαλλία, το Νανσί-Μετς, με το διπλό στο 4.10. Η Νανσί έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και η Μετς είναι ομάδα ικανή για τη ζημιά. Στο κύπελλο Σκωτίας, κοιτάω το Ιστ Φάιφ-Εδιμβούργο, με το διπλό να είναι στο 5.75 και με την Ιστ Φάιφ να μη δικαιολογεί αγωνιστικά τέτοιο φαβορητισμό, ακόμη κι αν το Εδιμβούργο είναι μια κατηγορία πιο κάτω.

Τέλος, στο κύπελλο Ισπανίας, έχω σημαδέψει το Σανταντέρ-Μπιλμπάο, περισσότερο από έμπνευση, οπότε εδώ δεν υπάρχουν αναλύσεις! Ο άσσος στο 5.60, στο 4.25 το DNB. 4 παιχνίδια λοιπόν. Και επειδή έχουν όλα αποδόσεις από 4 και πάνω, θα παιχτούν μονά. Θα χρησιμοποιήσω και γω μια τυπική κάβα 1000 μονάδων και θα παίξω τις Μπρέιντρι και Νανσί από 50 μονάδες την καθεμιά, ενώ τις Σανταντέρ και Εδιμβούργο από 35 μονάδες την καθεμιά.

Συνολικό ποντάρισμα 170 μονάδες. Υπόλοιπο 830 μονάδες. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν παίξετε και τα ξαναλέμε σύντομα…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras