1225

Billaras

Το τέταρτο σημείο-UPDATE!

Στην τελευταία στήλη έγραφα γιά ένα “6+2+2” σε δέκα μπετ. Εξι ήττες-2 ισοπαλίες-2 νίκες σε δέκα πονταρίσματα. Χοντρικά, με την εμπειρία 25 ετών στο κουμάρι, αυτή είναι η κατά μέσο όρο η “στατιστική” του κάθε παίκτη. Εγραφα όμως και κάτι ακόμα: Οτι το ζουμάκι είναι πάντα το ίδιο. Στις 6 ήττες να χάνεις λίγα, στις 2 νίκες να παίρνεις πολλά, ενώ αν αυξήσεις και τις ισοπαλίες, καλό είναι.

Μακροχρόνια ας πούμε, αν το 6-2-2 γίνει 5-3-2, κέρδος είναι. Γιατί αλλάζει το ισοζύγιο.

Ετσι έγινε λοιπόν το ΣΚ. Επαιξα 8 μονάδες Σάββατο, 11 μονάδες Κυριακή. Εχασα και τις 8 το Σαββατο. Κέρδισα 19 την Κυριακή (καθαρό κέρδος)! Δηλαδή, εμ μαζεύτηκα συνολικα κάπου 10-12 μονάδες (μέσο όρο παίζω κάπου 30-32 τα ΣΚ), εμ δεν έχασα σεντς. Αυτό σε βάθος μηνών είναι νίκη.

Οταν έρχεσαι απο καλές νίκες και μετά δεν μπορούν να σου πάρουν τα κερδισμένα, είναι μεγάλη νίκη κιόλας.

Αυτά με όσα έγιναν και δεν έχει νοημα να επεκταθώ στα αγωνιστικά. Η δυάδα βγήκε πανεύκολα, ενώ στα μονά όπως στο ένα το κοράκι μας ευνόησε (αποβολές ΑΖ), στο άλλο μας αδίκησε (“κουφή” αποβολή Αλαβές). Ακόμα κι εδώ πάτσι ήρθαμε (γέλια).

Και πάω στα φρέσκα. Εδώ ανοίγουμε ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο. Το “6-2-2” αναφέρεται στην ευστοχία όταν παίζεις. Το άλλο μεγάλο κεφάλαιο είναι να ΜΗΝ παίζεις! Το no bet. Το “τέταρτο σημείο” οπως το λέμε, μετά τα 1-2-Χ.

Προσέξτε όλη την μεγάλη εικόνα. Πρωτομηνιά την περασμένη Τριτη, τους θερίζω. Κανονικά. Τετάρτη παίζω…ένα σημείο.

Χανω. Πέμπτη παίζω τρία σημεία. Χάνω. Σάββατο παίζω τέσσερα σημεία. Χάνω. Κυριακή παίζω έξι σημεια. Περνάνε τα τέσσερα, κερδίζω. Συνολικά 14 σημεία, 4 εύστοχα αλλά εγώ καβάλα στο άλογο (με δύο μέρες κένες, Παρασκευή και χθες). Και φτάνουμε στο σήμερα. Εχει Champions League φινάλε, έχει και μερικά εγγλέζικα.

Και τα μελετάω απο χθες και δε μου αρέσει τίποτα.

Και αναρωτιέμαι: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑIΞΩ; Ποιός με αναγκάζει; Κανείς. Να αναλωθώ σε ειδικά/χαβαλέ; Σκοράκια, combo και σία; Να το κάνω αν βρω κάπου αξία. Αλλά ούτε κι εδώ έχει κάτι, όλα τα κοιτάω.

Είναι μεγάλη ποδοσφαιρικά βραδιά, καμιά αντίρρηση, θα την απολαύσουμε. Αλλά στοιχηματικά είναι στο ζερό. Στο μηδέν. Κι εσυ που πληρώνεις συνδρομή και θες σημεία; Σου δίνω σημείο.

Και καλό. Το No Βet. Οτι παίξω σήμερα, αν προκύψει, θα είναι live. Τίποτα pre game. Πάρτε και την ανάλυση των 16 αγώνων που έχω κάνει στην Kingbet μπας και πάρετε μιά ιδέα, αύριο ίσως (ίσως) κάτι ακουμπήσω, θα κάνω update. Και τα λέμε στο chat. Και όσα διαβάσατε, τωρα…ξαναδιαβάστε τα να τα εμπεδώσετε, να τα σφηνώσετε στο μυαλό.

Η ανάλυση:

“Ντόρτμουντ και Λάτσιο κόντρα σε Ζενίτ και Μπριζ.

Η γερμανίδα έχει πέρασει ήδη, η ιταλίδα περνάει και με ισοπαλία εντός. Φευγουμε από εδώ.

Λειψία-Μάντσεστερ και Παρί-Μπασάκ. Αδιάφορο το δεύτερο, ματς-τελικός το άλλο στην Γερμανία. Τι παίζουμε; Η Μάντσεστερ περνάει και με ισοπαλία. Παιχνίδι μονάχα για live, με το σκεπτικό ότι οι γερμανοί αναγκαστικά θα ανοιχτούν.

Μπάρτσα-Γιούβε και Ντιναμό-Φερεντσβάρος.

Τα “θηρία” έχουν προκριθεί θα παίξουν μονάχα γιά την πρωτιά. Η Μπάρτσα χωλαίνει, αλλά σάμπως η Γιούβε πετάει; Στο άλλο, το “άσημο” παιχνίδι, θα σκοτωθούν γιά την 3η θέση, αλλά είναι αυτό που λέμε “όλα μέσα”.

Και τέλος, Ρεν-Σεβίλλη και Τσέλσι-Κράσνονταρ. Εδω έχουν κριθεί όλα, ακόμα και η 3η θέση. Οπότε τι να παίξουμε;

Αυτά ήταν τα αποψινά.

Μηδέν εις το πηλίκον.

Αύριο τώρα: Αγιαξ-Αταλάντα και Μίντιλαντ-Λίβερπουλ. Το δεύτερο αδιάφορο, δεν ξέρουμε τι αποστολή θα έχει ο Κλοπ, μπας και παέι γιά διακοπές στην Δανία. Στο άλλο, είναι τελικός νο.2, η Αταλάντα περνάει με Χ, δείτε τις αποδόσεις, όλα πιθανά, ματς κι αυτό (όπως το Λειψία-Μάντσεστερ) μόνο γιά live και πιθανό late goal.

Σάλτσμπουργκ-Ατλέτικο και Μπάγερν-Λοκομοτιβ. Να ήταν άλλη ομάδα και όχι η Μπάγερν, να κοιτάγαμε γιά “δωράκι” προς τους ρώσους. Τώρα το αποκλείω. Οπότε, έμεινε ο τελικός νο.3, στο πανέμορφο Σάλτσμπουργκ. Κι εδώ η φιλοξενούμενη περνάει και με ισοπαλία, κι εδώ λοιπόν τα ίδια. Μόνο live, μόνο γιά γκολ στο τέλος αν οι αυστριακοί ανοιχτούν.

Σίτι-Μαρσέιγ και Ολυμπιακός-Πόρτο. Ποιές θα χαριστούν; Ο Ολυμπιακός θέλει ιδιο αποτέλεσμα με τη Μαρσέιγ για να περάσει. Αν θεωρήσουμε ότι η Σίτι κερδίζει, τότε οι “ερυθρόλευκοι” περνανε και με ήττα! Κανονικός μύλος και απλώς κεραίες τεντωμένες.

Και τέλος, Ρεάλ-Γκλάντμπαχ και Ιντερ-Σαχτάρ, δύο τελικοί μαζί εδώ. Με μιά σημείωση: Αν η Ιντερ κερδίζει, τότε στην Ισπανία μιά χαρά τους βολεύει το χιναράκι.

Αν η (εφτάψυχη) Σαχτάρ όμως παίρνει έστω και πόντο, τότε το Ρεάλ-Γκλάντμπαχ γίνεται…αρένα. Αυτό είναι ίσως το μοναδικό ματς που θα έπαιζα pre game, σε ξερό Χ. Η Γκλάντμπαχ με ισοπαλία περνάει 100%, η Ρεάλ περνάει κι αυτή μαζί αν κερδίζει η Ιντερ”.

Update: Καλώς έκανα και δεν ακούμπησα τίποτα χθες, απόλαυσα μπαλίτσα, γέλασα με τα “κατορθώματα” του Σόλσκιερ (σκεφτείτε ότι εμείς στο chat ψαχνόμασταν γιά τη διάταξη της Μάντσεστερ στην άμυνα, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες ψαχνόντουσαν περισσότερο, ο νορβηγός αφού τους μπουρδουκλωσε όλους έκανε και το επικό μετά να τους.

.αλλάξει όλους εκτός του Μαγκουάιρ), καλά περάσαμε γενικώς. Οσο γιά το σκηνικό στο Παρίσι (θα συνεχιστεί σήμερα το ματς από το 14′ με άλλο διαιτητή), αφού ψάχτηκα πολύ κατέληξα ότι είναι κατά 90% βλακεία του 4ου και παρεξήγηση παρά κάτι όντως ρατσιστικό.

Πάω στο σήμερα, δύο σημεία κρατάω. Το ένα εγγλέζικο. Δεν δέχομαι το 6,00 της Γουίκομ.

Μιά πάγια αρχή είναι ότι σε επίπεδο Championship και κάτω, κανένα σημείο αουτσάιντερ πάνω του 5,00 δεν στέκει. Ολοι κερδίζουν όλους. Σιγά το θεριό δηλαδή την Μπάρνσλεϊ. Ναι, η Γουίκομ σκαλώνει στο Χ, ναι σκοράρει ελάχιστα, αλλά δεν έχει 16,5% πιθανότητες νίκης. Εχει παραπάνω. Προβληματίστηκα αν θα πάω στο ξερό ή στο draw no bet, λέω να ρισκάρω τελικά με το 6,00.

Εσεις αποφασίστε.

Το άλλο, είναι λίγο προφανές, το έγραψα από χθες. Η ισοπαλία στη Μαδρίτη. Ναι, μπορεί να γίνει ροντέο, εξαρτάται και από την Ιντερ. Αλλά όταν pre game έχω δεδομένο ότι η ισοπαλία τους κάνει υπό όρους και την έχω στο 4,00, θα το πάρω το ρίσκο κι ας χάσω. Είναι το μοναδικό που αξίζει ρίσκου λοιπόν στο σεντόνι. Χαλαρά, μονά-δυάδα, αύριο νέο update γιά το Europa League και τα λέμε στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras