3656

Billaras

Το φινάλε των “μικρών”!

Καλό μεσημέρι! Δεν θα σχολιάσω τίποτα μεσοβδόμαδο, τα είπα όλα στο ράδιο χθες, τα έγραψα στην Kingbet επίσης, ας πρόσεχαν όλοι αυτοί που πάνε και παίζουνε τις φαβόρες ένα σκασμό λεφτά, ενώ την ίδια ώρα οι μπουκ πανηγυρίζουν γιατί ενώ κάνουν τρελλές γκάφες στις αποδόσεις όχι μόνο δεν τις πληρώνουν, αλλά κονομάνε κιόλας! Πάω καρφί στα φρέσκα, χρόνος δεν υπάρχει.

Φινάλε στις “μικρές”, από Αυγουστο πάλι θα τις ξαναβρούμε (εκτός αν παίξουμε κανέναν ψιχουλάκι στα πλέι οφ). Στο νησί, το ξέρετε πιά, σπάνια θα γίνει “δωράκι”. Πολύ σπάνια. Οπότε, έχουμε πεδίο δράσης. Με “ανάποδη” λογική από αυτή που κυριαρχεί Μάιο μήνα σχεδόν παντού, να δούμε τι έχουμε: Μίλγουολ, Νότιγχαμ, Μπέρνλι, Μπλακπουλ Χ έβαλα στην άκρη από την Championship.

Εβερτον 1-Χ, Σάντερλαντ και Σουόνσι over στην άκρη από την Premier League. Μπρίστολ Σίτι, Ολνταμ Χ, Μπράντφορντ από την 1η, Γιόρκ, Τσέλτεναμ over και Πόρτσμουθ (και άσο και over), απο την 2η. Αυτά είναι. Τα'βαλα κάτω. Μικρά ασόδια δεν θέλω να παίξω. Οπότε, δεν παίζω άσους Μίλγουολ ή Πόρτσμουθ. Κοιτάω τα μεγάλα. Ολο και ανεβαίνει η απόδοση σε Μπέρνλι (τώρα στο 4.

00) και Νότιγχαμ (τώρα στο 3.75). Σόρυ, αλλά δεν μπορώ να…αντισταθώ. Να χαριστούν όυτε λόγος. Καλές και άγιες Ρέντινγκ και Μπράιτον, έχουν το κίνητρο, αλλά…όλα έχουν και όριο. Θα τις κοντράρω και τις δύο. Στην Premier, θα αφήσω το Εβερτον-Σίτι (αλλά επιμένω σε όσα έγραψα την Τρίτη, ΔΕΝ θα δώσει κάτι η Εβερτον), θα παίξω ένα μονό την Σάντερλαντ στο 7.

50. Πήρε Χ (που θα μπορούσε να είναι διπλό) από την Σίτι. Κέρδισε την Τσέλσι. Θα κολώσει σήμερα; Και μάλλον δεν παίζει και ο Ρούνεϊ… Και από εκεί και πέρα, θα αφήσω την Μπρίστολ Σίτι (σαφώς τσιτωμένη και να'ναι καλά φέτος, μας πλήρωσε ουκ όλίγες φορές, αλλά η απόδοση του 3.10 σε αδιάφορο ματς δεν με καλύπτει), θα παίξω όμως Μπράντφορντ στο 4.

00. Είπαμε, θέλω μεγάλα σήμερα. Βρε δεν πάει να καίγεται η Τρανμίρ; Ολα ανάποδα της πάνε, ούτε γκολ δεν βάζει, μιά κλάση επάνω είναι η Μπράντφορντ. Και δεν θα παίξω και Γιόρκ γιατί οκ, ζυγίζω πολύ ότι έχει πλέι οφ μπροστά της. Αν το ματς είναι στο 0-0, δεν θα σκοτωθεί να το χτυπήσει. Επειδή είναι φινάλε, θα κάνω και…λίγο τζογαδόρικο παιχνίδι, με τρία χινάρια.

Μπλάκπουλ, Ολνταμ, Μπρίστολ Ρόβερς. Με τον πόντο, ότι και να γίνει, αυτές σώζονται. ΔΕΝ είναι…ιταλίδες, όλα κάλιστα σπάνε, αλλά οκ, σε 3.40 και 3.50 και 3.60 θα τα παίξω. Είπαμε, η Αγγλία έχει και τα καλά της (γέλια). Αρα, στο νησί, κατέληξα κατά 90% (όχι 100% γιατί μένουν και τα over). Δύο ρισκαδόρικα trixie, ένα με ψηλά ασόδια (Μπέρνλι, Νότιγχαμ, Μπράντφορντ), κι ένα με ψηλά χινάρια.

  Εκτός νησιού δεν έχει πολύ πράγμα. Φαβορί η Γερμανία έχει και γιά να μην το κουράζω, θα παίξω την…ίδια δυάδα με του Μάκη, Νυρεμβέργη και Λεβερκούζεν. Τα λέει ο Μάκης τα “τι και πως”. Αφήνω τις σπανιόλες έξω (κάτι Οσασούνες και κάτι Βαγιαδολίδ), σκαλώνω με το over στο Νασιονάλ-Σπόρτινγκ (που θα κάνουν…πάρτι και οι δύο γιά την σούπερ σαιζόν και στο 1.

80 είναι μιά χαρά), θα κάνω το σταυρό μου και θα παίξω κι ένα μονό το Αμβούργο στο 8.00 (κυρίως ενθυμούμενος τα όσα δήλωνε ο Μπενκεμπάουερ γιά την σωτηρία του Αμβούργου και λιγότερο επειδή έπεσε η φάπα από την Ρεάλ στην Μπάγερν) και…αυτά είναι. Θα κλείσω με ένα παρολί με over. Σουόνσι έχω στο 1.80, Νασιονάλ στο 1.80, ψάχνω το τρίτο. Είμαι μεταξύ Πόρτσμουθ και Τσέλτεναμ.

Πάνω από 2.00 και τα δύο. Εμπνευση εδώ, βάζω την Πόρτσμουθ, που περιμένω να μπει με φόρα στο γήπεδο. Στο 2.05 αυτό. Και κλείσαμε…   ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 13.142 μονάδες. Ποντάρισμα 3/5: Μονό αποδεκτό: Σάντερλαντ 2 (7.50) με 40 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Αμβούργο 1 (8.00) με 36 μονάδες. Δυάδα: Νυρεμβέργη 1-Λεβερκούζεν 2 (3.96) με 126 μονάδες.

Παρολί με over: Σουόνσι – Πόρτσμουθ-Νασιονάλ (6.64) με 90 μονάδες. Trixie: Μπέρνλι 2 (4.00)-Μπράντφορντ 2 (4.00)-Νότιγχαμ 1 (3.75) με 30 μονάδες σε κάθε δυάδα και 10 στην τριάδα, όλο μαζί 100 μονάδες. Trixie ισοπαλιών: Ολνταμ Χ (3.50)-Μπλάκπουλ Χ (3.40)-Μπρίστολ Ρόβερς Χ (3.60) με 36 μονάδες σε κάθε δυάδα και 12 στην τριάδα, σύνολο 120 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 522 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 12.

630 μονάδες.   Σαφώς και παίζω …νορμάλ, το μοναδικό “εξτραδάκι” είναι το trixie ισοπαλιών, έτσι …τιμής ένεκεν στις αγγλιδούλες που ήδη μου έδωσαν παρόμοιο ένα προ μηνός. Οτι βγει, ουσιαστικά πατσίζω και κοιτάω το παραπάνω. Κι αύριο έχει καλό παιχνίδι, οπότε τα λέμε ξανά σε ένα 24ωρο, ίδια ώρα. Καλό βόλι!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras