1636

Billaras

Τρία αγγλικά, τρία εκτός Νησιού-UPDATE!!

Καλά περάσαμε μεσοβδόμαδα, μπορεί να έχασα αρχικά, αλλά μιά “ανατροπάρα” την Πέμπτη, αυτό το 26,00 της Σέλτικ αρκούσε γιά να βγω και πολύ από πάνω. Αιτιολογημένη ανατροπή, όχι “κουτουρού”. Παίζω σπάνια έτσι, είτε ειδικά είτε ανατροπές, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν τα τσεκάρω ή ότι τα έχω σε μόνιμο delete. Ολα μπαίνουν στο μυαλό σου ως παίκτης, προσαρμόζεσαι, περιμένεις να δεις κάτι που πράγματι έχει αξία, μόνο αυτό δεν διαπραγματεύομαι στο στοίχημα, την αξία της απόδοσης.

Ολα καλά λοιπόν, χθες έγιναν δυο φοβερά γεγονότα, πολύ σπάνια παγκοσμίως, παρότι δεν ασχολήθηκα αξίζει να τα αναφέρουμε και μιλάμε γιά το 0-9 της Λέστερ (ισοφάριση ρεκόρ μεγαλύτερης νίκης γενικώς και κατάκτηση ρεκόρ γιά νίκη εκτός έδρας) αλλά και ένα απίστευτο πέναλτι που δώθηκε στο Χολστάιν-Μπόχουμ! Είναι “παγκόσμια πρωτιά” αυτό νομίζω, αφού μετά από σουτ παίκτης της Μπόχουμ στο 37′ η μπάλα πήγαινε 7-8 μέτρα άουτ συρτά, αλλά ένας αναπληρωματικός της Χολστάιν που έκανε ζέσταμα πίσω από το τέρμα της ομάδα του σταμάτησε τη μπάλα (γιά να μην την κυνηγάνε και χαθεί χρόνος).

Το πρόβλημα; Οτι κατά λάθος την σταμάτησε…εντός τερέν (στη γραμμή επάνω). Και άπαξ και η μπάλα δεν είχε βγει άουτ, θεωρηθηκε “παρεμβολή” και αυτό τιμωρείται με πέναλτι! Και έτσι έκανε το 0-1 η Μπόχουμ…

Αυτά με όσα έγιναν, πάμε στα φρέσκα. Ο Μάκης ανέβασε από χθες κλασικά, στο Betsellers Radio μας ακούσατε, πιθανότατα να έχετε διαβάσει και εφημερίδα, οπότε δεν χρειάζεται υψηλή ανάλυση.

Εκτός Νησιού έχω δύο ασόδια και ένα g/g, αυτά σε Σάλκε, Οβιέδο και ΟΦΗ (κατά σειρά). Και στο Νησί είχα δεκα συνολικά αρχικές επιλογές που στάθηκα.

Δεν θέλω να το ξεχειλώσω. Την Πέμπτη γιά ειδικά κι ανατροπές έγραψα 900 λέξεις αντι update, αλλά σήμερα θα γράψω πολύ λιγότερα. Λοιπόν:

Σβήνω το g/g του ΟΦΗ και το διπλό της Οβιέδο και κρατάω Σάλκε.

Στο Νησί σβήνω Σέφιλντ, Μπόλτον, Μπλάκπουλ, Γουίκομ, Ιστλί, Μπάροου. Και μένουν τα τέσσερα της Β’ Αγγλίας (Πλίμουθ-Τσέλτεναμ-Φόρεστ Γκριν-Νιούπορτ).

Οσα έσβησα ΔΕΝ είναι άσχημα. Οτι κόβεται στο τσακ δεν σημαίνει ότι είναι κακό. Δείτε ξανά και ξανά κι εσείς. Απλά δεν μπορούν να παιχθούν όλα, οι λεπτομέρειες κάνουν την τελική διαλογή.

Ξεκινάω από τα εκτός Νησιού: Προσθέτω δύο αυριανά, τα καλύτερά μου. Οπότε αύριο θα κάνω απλώς ένα update, όχι κανονική στήλη. Προσθέτω λοιπόν Κάλιαρι (4,35) και Σεντ Γκάλεν (2,90). Και μαζί με την Σάλκε (3,50) τα κάνω ένα trixie όμορφο. Κλείσαμε. Εχω φόρμα, έχω απόδοση, έχω και αντιπάλους που προσφέρονται γιά κόντρα (Ντόρτμουντ-Τορίνο-Λουγκάνο και ντεφορμέ είναι και σε κακό κλίμα είναι οι δύο εξ αυτών και κουρασμένες από την Ευρώπη είναι η γερμανίδα και η ελβετίδα).

Προσέξτε κάτι σημαντικό: Στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αν δεν περάσει η Σάλκε, έχω μιά επιλογή ακόμα, τουλάχιστον την Κάλιαρι που’ναι πάνω από 4,00, να την ποντάρω αύριο και σε μονό. Θα το δούμε στο αυριανό update…

Πάω στο Νησί. Από χθες έλεγα ότι ξεχωρίζει μακράν η 4αδα της Β’ Αγγλίας. Να πάω σε yankee; Ο Μάκης το έκανε, οι τρεις είναι ίδιες, απλα εκείνος έβαλε Μπλακπουλ μέσα, εγώ έχω Πλίμουθ.

Είναι το μόνο ερωτηματικό που έχω. Να πάω σε yankee; Ή να αφήσω μιά και να πάω σε trixie; Μειώνω στήλες μεν, αλλά ανεβάζω πήχη δυσκολίας (σε yankee ψάχνεις 50% ευστοχία, σε trixie ψάχνεις 66%). Patent σε αυτές τις αποδόσεις δεν συμφέρει. Ανάβω ένα τσιγάρο και αποφασίζω…

Θα σβήσω την Πλίμουθ.

Το ντέρμπι είναι ντέρμπι. Και άλλο το 3,50 της Σάλκε εντός-άλλο το 3,30 της Πλίμουθ εκτός. Εχει μεγάλη διαφορά. Στο ένα αξίζει να μπλεχτώ σε ντέρμπι, στο άλλο όχι. Επίσης σημειώστε ότι παίζω σε δύο διαφορετικές εταιρίες γιά να πάρω τις καλύτερες αποδόσεις.

Οπότε έκλεισα. ΔΥΟ trixie. Eνα “ευρωπαικό” διημέρου, ένα αμιγώς αγγλικό.

Update: Χθες….αδικία. Και ατυχία, δύο σε ένα. Η μέρα χάλασε νωρίς με τις αναβολές λόγω καιρού στο Νησί, χαλάστηκα κι εγώ. Ισως θα πρέπε να αποσύρω όλο το trixie. Μετά ήρθε η Σάλκε που τα έκανε όλα σωστά εκτός από ένα. Να σκοράρει. Δυο δοκάρια, δύο τετ α τετ, ένα πάνω στη γραμμή, κερασάκι (εδώ κολλάει η αδικία) το πεντακάθαρο πέναλτι-χέρι που δεν δώθηκε υπέρ της (μετά μιλάμε γιά VAR).

Ξενέρωσα, η μέρα χάλασε, η Νιούπορτ δεν άξιζε τίποτα, πάπαλα.

Πάμε στο σήμερα. Πολλά αναφέρθηκαν στο Betsellers Radio, ελπίζω όλοι να ακούσατε την εκπομπή είτε ζωντανά είτε on demand. Τα αναφέρω εν τάχει:

Νόρις under, Κάρντιφ, Γουίγκαν από Αγγλία. Θέλτα over από Ισπανία.

Κάλιαρι και Σαμπντόρια από Ιταλία. Ολυμπιακός g/g από Ελλάδα. Αντμίρα από Αυστρία. Στρόμεν από Β’ Νορβηγίας. Φαμαλικάο από Πορτογαλία και τέλος η Σεντ Γκάλεν από Ελβετία.

Αν θα έβαζα κάτι άλλο σήμερα στο μυαλό μου; Ισως την Πάλας μέσα στην Αρσεναλ. Γενικά, αυτό το σημείο συν της Αντμίρα είναι από τα πλέον….

πονηρά της ημέρας, ίσως να είναι γιά τσεκ στο live.

Κάλιαρι και Σεντ Γκάλεν είναι τα δύο καλύτερα, πονταρισμένα από χθες. Σήμερα, το πρώτο που θα κάνω (γιατί δεν θέλω να περιμένω ξερή δυάδα) είναι να ξαναπαίξω σε ένα μονό την Κάλιαρι. Την βρήκα σήμερα και στο 4,70! Μου κάνει μιά χαρά. Κοιτάω τα υπόλοιπα…

Σίγουρα παίζω και Φαμαλικάο στο draw no bet που δίνει…11,00! Πραγματικά τρελλή απόδοση, ακόμα και το 4,00 του Χ-2 (δε) είναι καλό! Είδα Πόρτο με την Ρέιντζερς, με βασικούς έπαιξε μάλιστα, σαφώς είναι το φαβορί απόψε αλλά οι αποδόσεις είναι αδιανόητες! Πρωτοπόρος και αήττητη, με καλή μπάλα και χρημα η “μικρούλα”.

Αρα, δύο μονά και η δυάδα να “τρέχει” από χθες. Να προσθέσω κάτι άλλο στο παιχνίδι μου; Αν δεν είχα τίποτα από χθες, ίσως να έκανα ένα trixie με Σεντ Γκάλεν-Κάρντιφ-Στρόμεν. Αυτό θα έπαιζα. Τώρα το σκέφτομαι και πάω πάσο. Και αν έπαιζα φαβορί, θα έπαιζα την δυάδα Νόριτς under/Θέλτα over.

Αλλα δεν παίζω.

Οπότε, σας δίνω ιδέες, σας ξεχωρίζω και ποιά μου αρέσουν περισσότερο και μένω σε αυτό. Ενα μονό Κάλιαρι (ας περάσει να περιμένω και την δυάδα), ένα η Φαμαλικάο σε dnb και τέλος. Νέα στήλη (έχει μεγάλο κουπόνι) την Τρίτη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras