1062

Billaras

Τρία απ΄ τα τέσσερα και live!

Εβλεπα χθες βράδυ τη Σιόν και γέλαγα, μιά ακόμα φορά που το timing μου’παιξε άσχημο παιχνίδι τον τελευταίο μήνα, αλλά ας είναι. Ας μην ξεκινάω τη στήλη με τέτοια.

Η ουσία είναι ότι φτάσαμε στο φινάλε. Τα είπαμε και χθες στο ράδιο (η εκπομπή διαθέσιμη γιά τους συνδρομητές, αν πατήσετε το κόκκινο κουμπί Betsellers Radio στην κορυφή της σελίδας).

Σήμερα και αύριο σφυρίζει λήξη ή -αν προτιμάτε-μπαίνουμε στα βαθιά χασομέρια. Μετά θα μένουν οι δύο τελικοί σε Εuropa League και Champions League, οι τελικοί ανόδου στις μικρές Αγγλίας και μιά αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας. Πάει να πει…φινίτο. Θα λήξουν και τα βαθιά χασομέρια σε μιά εβδομάδα. Και μετά ανάσες και μελέτη γιά Euro. Oι κάβες τυπικά δεν θα κλείσουν, αλλά ουσιαστικά θα κλείσουν.

Θα βάλω μερικά φετινά κέρδη στην άκρη και θα πορευτώ στο Euro. Αν τα αυγατίσω όπως το αξέχαστο 2016, θα δείξει.

Οπως και να έχει, τώρα τελειώνουν σχεδόν όλα. Και εκτιμώ ότι-ειδικά σήμερα- το 80% του παιχνιδιού μας πρέπει να είναι στο live και όχι pre game. Θα είμαι chat και σήμερα και αύριο, όσο χρειαστεί. Αν (το ξαναγράφω, ΑΝ) βρεθεί ευκαιρία, θα την αρπάξουμε.

Προχθές πχ γιά δευτερόλεπτα θα αρπάζαμε την Μποαβίστα. Πάνω που έγραφα γιά live μιάς “φώναζε” το ματσάκι, έγινε η φάση του πέναλτι και κλείδωσαν όλα. Θέλει και τύχη.

Γιά να καταλάβετε, γιά σήμερα, όοοολα όσα έχω σημειώσει pre game είναι μόλις τέσσερα (βασικά πέντε είναι, αλλά φαβορί δεν θέλω να παίξω, αλλιώς θα έπαιζα και Στουρμ, αυτό είναι το πέμπτο)! Είναι λοιπόν η Σουόνσι, είναι η Ντάγκεναμ, είναι η Ουνιόν και είναι και η…Βαλένθια.

Ας το πάρω ανάποδα: Βαλένθια ο Billaras; Εξ’αρχης ειδα τι μπάζο είναι, αν δεν την έλεγαν έτσι θα είχε πιθανότατα πέσει. Δεν πόνταρα υπέρ της ούτε μιά φορά φέτος!! Και είναι και αδιάφορη. Σώθηκε. Τότε γιατί την κοιτάω; Η αλήθεια είναι ότι ως χθες το προσπερνούσα. Σήμερα το ξανακοιταξα. Αυτό το 4,75 είναι…τέρας. Σιγά το 1,70 της Ουέσκα, μην τρελλαθώ δηλαδή.

Επειδή καίγεται και παίζει τη χρονιά; Ε και; Κάποιες πρέπει να πέσουν. Προφανώς θα τα βλέπουμε και live, γιατί ακόμα και το Χ μπορεί να την ρίξει την Ούεσκα αν κερδίζει η Ελτσε. Το δεδομένο είναι ένα και απλό: Η Βαλένθια (το έδειξε και προ ημερών) θα παίξει και γιά την Ελτσε. Εχουν γειτνίαση, έχουν σχέσεις. Που σημαίνει οτι αν παιχθεί σπαθί -όπως περιμένω- δεν στέκει το 1,70 με το 4,75.

Μετά είναι η Ουνιόν. Κι εδώ προφανώς παίζουνε πολλά σενάρια και όλα τα κοιτάμε live. Αλλά το βασικότερο είναι ένα: Νικάει και βγαίνει Ευρώπη. Ας κάνουν οι άλλες ότι θέλουν. Η Λειψία έχει σβήσει, έχει πάθει κι αυτη το σύνδρομο “ανακοίνωση φυγής προπονητή”. Και μπορεί στη Γερμανία να το παίζουνε προχωρημένοι με αυτό, αλλά εγώ βλέπω και το κλακάζ που έπαθε η Γκλάντμπαχ και η Αϊντραχτ και η Λειψία όταν ανακοινώθηκαν οι “μεταγραφές”.

Ο Νάϊγκελσμαν πάει Μόναχο πακέτο με Οπαμεκανό (κλάσικ τακτική Μπάγερν), η Λειψια έχασε τελικό με ντόρτι, οριακά 2-2 προχθές από 0-2 (που σιγά μην ερχόταν αν καιγόταν η Βόλφσμπουργκ, απλά ήταν άνετοι οι “λύκοι”) και στην Ουνιόν σήμερα την περιμένουν…αγριεμένοι (την Λειψία δεν την γουστάρει κανείς γιά τους γνωστούς λόγους, ειδικά στην μικρούλα Ουνιόν που εκπροσωπεί εργατική τάξη, την σιχαίνονται).

Ο άσος στο 3,00.

Και μετά οι δύο εγγλέζες….

Η Ντάγκεναμ έχει κάνει μιά απίστευτη κούρσα. Προλαβαίνει; Κατά 99,9% όχι. Αλλά…άγγλοι είναι, αυτά δεν τα μετράνε εκεί. Κοπάνησε και τη Χάλιφαξ, φρέναρε τη Στόκπορτ, ένα δίμηνο πάει άερας. Και η Τσέστερφιλντ με κίνητρο μεν, αλλά και άγχος. Την έκανε την πατάτα 0-0 προ ημερών. Αρα κι εδώ, πάω κόντρα στο κίνητρο, σαν το Ουέσκα-Βαλένθια.

Και το διπλό μιάς σούπερ φορμαρισμένης είναι στο 3,20.

Τελευταία, το δεύτερο ματς μεταξύ Σουόνσι-Μπάρνσλεϊ. Τρία στα τρία την έχει η Σουόνσι. Και με μηδέν παθητικό. Και άλλο και το ειδικό βάρος. Και μέσα στην Ουαλία έχω άσο του 3,00 δηλαδή ανέβηκε κι άλλο! Καλή και άγια η Μπάρνσλεϊ, αλλά ώπα. Πως μας προκύπτει αυτό το σετ; Η Σουόνσι κάνει άψογα ένα πράγμα.

Αυτό που έκανε και στο πρώτο ματς. Αντεπίθεση. Σούπερ επιθετικό transition. Και με το 1-0 στο χέρι, δεν θα βγει ξέφωτο σήμερα. Ας βγει η Μπάρνσλεϊ. Και θα δούμε τι θα γινει στην κόντρα. Φυσικα και το Χ περνάει τους ουαλούς, αλλά εντάξει, στοίχημα παίζουμε και βάση απόδοσης αξίζει το ρίσκο άσου.

Αυτά ήταν. Ολα τα άλλα…στο live. Διαλέξτε και πάρτε.

Τι κρατάω εγώ; Κάνω μιά μικρή ντρίπλα, παίρνω το 3,40 της Βαλένθια στο draw no bet, γιατί είπαμε, και το Χ μπορεί να της κάνει ζημιά της Ουέσκα. Αν έρθει Χ, να το πάρω μονάδα. Και αφήνω Ντάγκεναμ. Οριακά. Οπότε, πάω σε ένα trixie με Σουόνσι, Βαλένθια dnb και Ουνιόν. Στα δυο έχω και πρώιμη πληρωμή. Θα είχα και στα τρία, αλλά είπαμε γιατί προτιμώ το draw no bet.

Οριακά, επτά μοναδούλες.

Νέα στήλη αύριο και τα λέμε στο chat απ τις 5 και μετά (καθότι νωρίτερα έχω να υποδεχθώ σε ταβερνείο κάτι καρντάσια που έρχονται γιά τον τελικό, Κουλιανούς και σία, χεχεχεχε) ως τις 10 και βάλε που θα τελειώσει και η Σουόνσι!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras