1275

Billaras

Τρία από τα πέντε!

Στο αμιγώς αγγλικό κομμάτι της ημέρας, μηδέν από μηδέν..μας κάνει μηδέν. Οχι κάτι μη αναμενόμενο, το έγραφα. Δεν ψηνόμουν, δύο σημεία, έμειναν “πακέτο” στο 0-0 και ορθώς έμειναν. Ελάχιστες φάσεις και η Σέφιλντ και η Μίντλεσμπρο. Κράτησαν άνετα πίσω, αλλά δεν πήραν ρίσκα μπροστά. Εύκολα βέβαια και με μιά στραβοκλωτσιά το 0-0 γίνεται 1-0 ή 0-1 και πληρώνεσαι άμα θελει, αλλά ορθώς κόλλησαν στη γενική τους εικόνα.

Anyway, τα είχα ξεχάσει με τη λήξη κιόλας, δεν είχα απαιτήσεις.

Πέρα απ’ την Αγγλία όμως, χθες άπαξ και έμεινα κάπου οκτώ ώρες στo chat (και θα το κάνω και σήμερα), είδα πόσο έχει…φουντώσει το site. Τι κούρσες με αλογάκια (και με κέρδη) είδαμε, τι Περού είδαμε και είχαμε αγωνίες γιά τα early bets, τι live με ειδικά είδαμε και ευστόχησαν κιόλας (τα λέει περιγραφικά ο Thassios στη στήλη του), χαμός κανονικός! Πολλοί από εσάς συμμετέχετε σε όλο αυτό, κάντε το ακόμα περισσότερο, αυτό είναι το νοημά του.

Και “πίσω από τις κάμερες” που λέμε, να έχω και το…τζίνι να με “πρήζει”! “Ρε γαμώτο, έχω ένα μαροκάνικο ματς αλλά δεν βγάζουν αποδόσεις οι κερατάδες οι μπουκηδες, τι να κάνω;”. Δεν είναι μόνο αυτά που βλέπετε λοιπόν αλλά και πολλά που δεν βλέπετε, στις επάλξεις είναι άπαντες!

Γενικώς το απόλαυσα χθες (βοηθούσε και ο φθινοπωρινός καιρός), είδα και κάπου 20 παιχνίδια, κάτι που ειναι βασικό τώρα ειδικά στις αρχές.

Οτι και να λένε τα νούμερα, η εικόνα λέει πάντα παραπάνω. Οπότε σήμερα θα δω άλλα 20, μαζί στο chat!

Πάμε στο σήμερα. Ξεκινάω από το Νησί. Δεν αγγίζω το μεγάλο ματς Τσέλσι-Λίβερπουλ, αλλά δύο “πλούσιοι” άσοι με ιντριγκάρουν. Νιουκάστλ και Αστον Βίλα (αύριο αυτό). Στο 2,6 και 2,7 αντίστοιχα, τους περίμενα κομμάτι παρακάτω, ένα 0,20 τον καθένα.

Εγώ αν ήμουν μπουκ θα έδινα 2.35 Νιουκάστλ και 2.50 Αστον Βίλα, κάπου εκεί. Η μιά ήδη μας πλήρωσε, έχει ενισχυθεί και βρίσκει και γκολ σαφώς πιό εύκολα. Η άλλη έχει επίσης ενισχυθεί και την περιμένω (πολύ) καλύτερη φέτος (λίγο την αφέλειά της να περιορίσει χρειάζεται). Και ανάποδα, περιμένω χειρότερες και την Μπράιτον (άμα η καλύτερη σου μεταγραφή είναι ο Λαλάνα που χτύπησε κιόλας) και την Σέφιλντ (και μόνο που έχασε τον Χέντερσον από το τέρμα, είναι τεράστιο πλήγμα).

Πέρα από το Νησί, προφανώς και μελέτησα τα πάντα, ένα κλικ παραπάνω μου κάνουν Κορτράικ, ΑΕΚ Λάρνακας, Φατίχ. Από “μικρά” μονάχα η Μπέτις κάτι λέει, ενώ τσέκαρα και 2-3 μπόμπες καλές (Νις, Μαίντζ, Κάντιθ) αλλά έκανα πίσω εδώ λόγω ειδήσεων (τρεις βασικοί έξω στη Νις λόγω κορονωϊού ας πούμε). Κρατάω αυτά τα τρία λοιπόν. Τα δύο μοιάζουν.

Σταντάρ και Ομόνοια είναι στο μέσον ευρωπαικών και κρίσιμων αγώνων, πως ήταν ας πούμε ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή; Κάπως έτσι. Δεν τρελλάινουν κόσμο ως τώρα, ενώ απ’ την άλλη και Κορτράικ και ΑΕΚ Λάρνακας έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά. Στο 4,50 η Κορτράικ (και 3,4 το draw no bet) και στο 3,10 η ΑΕΚ Λάρνακας (έπεσε από το 3,40 όσο έγραφα). Οσο γιά το τουρκικο; Ψάχτηκα από προχθές, αυτή η Φατίχ θα κάνει ζημιές καλές, μπορεί να είναι νεοφώτιστη αλλά έχει ενισχυθεί σοβαρά.

Και η Γκαζιαντέπ έχει θεματάκια και εσωτερικά…

Το θέμα είναι τώρα ποιά παίζουμε και κυρίως πως τα ποντάρουμε! Μπορούν ας πούμε να κοπούν δύο και να γίνει ένα trixie. Μπορούν να γίνουν δυάδα τα εγγλέζικα και trixie τα άλλα αν θέλουμε να παιχθούν και τα πέντε. Μπορούν να επιλεγούν 3-4 και να παιχθούν όλα μονά. Ή να γίνει yankee με τέσσερα απο τα πέντε.

Οτι θέλει ο καθένας. Αναβω ένα τσιγάρο, τζούρα καφέ και το σκέφτομαι…

Μιάς και δεν έχω εικόνα από την Φατίχ και την Κορτράικ, θα τις αφήσω. Και θα κάνω το πρώτο trixie της σαιζόν με τις δύο εγγλέζες και την ΑΕΚ Λάρνακας (έχω εικόνα της Ομόνοιας πρόσφατη). Και έκλεισα. Οπως έγραψα όμως ήδη, δείτε και τα άλλα και αποφασίστε.

Τα λέμε στο chat μετά τις 4 και όσο αντέξουμε, νέα στήλη την Τρίτη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras