2738

Billaras

Τρία γιά το ζέσταμα!

Χαιρετώ την παρέα. Δύο ισοπαλίες στα χθεσινά μας στέρησαν το απόλυτο. Πέρασε το ΑΠΟΕΛ (1-0) πέρασε η Σπάρτα Πράγας (2-0) πέρασε και η Άντερλεχτ (6-1). Η Φέγενορντ προηγήθηκε, αλλά δέχτηκε κόκινη κάρτα στο 43', και αμέσως μετά ισοφαρίστηκε στο 44', ενω η Ζυρίχη έμεινε στο 0-0. Πάμε τώρα στα σημερινά …για ζέσταμα εν όψει διημέρου. Aue vs Nuremberg (2) : Σε αγωνιστική πτώση εδώ και καιρό η γηπεδούχος ομάδα, καθώς αν δει κάποιος το πινακάκι, θα δει πως σε 12 παιχνίδια μετρά 2 νίκες.

Ενώ η πιο πρόσφατη φόρμα της είναι 4 ήττες σε 5 παιχνίδια. Επίσης αυτή τη στιγμή η Aue κατέχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 23 γκολ παθητικό. Στα τελευταία 5 ματς η γηπεδούχος έχει αρπάξει 16 γκολ, με αποκορύφωμα την 6άρα μέσα στο Μόναχο. Από την άλλη η Nuremberg μετά από ένα σερί αποτυχημένων αποτελεσμάτων, πλέον βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, και μετρά 5 σερί αγώνες αήττητη με 4 νίκες και 1 ισοπαλία.

Στα παιχνίδια αυτά έχει βάλει 11 γκολ, και έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ. Η φόρμα λέει διπλό για την Nuremberg. Sparta Rotterdam vs Heerenveen (2) : Από της 27/8 μέχρι και τώρα η Sparta Rotterdam μετρά 1 νίκη. Σε 13 παιχνίδια μετρά 2 νίκες. Από την άλλη η Heerenveen, διανύει πολύ καλή περίοδο φόρμας, καθώς σε 13 ματς μετρά μόλις 1 ήττα. Ενώ απο τις 27/8 και μέχρι τώρα παραμένει αήττητη.

Με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες παραμένει 8 σερί αγώνες αήττητη. Επιλέγω το διπλό της Heerenveen. Hertha Berlin vs Borussia Monchengladbach (1) : Αντικειμενικά δύσκολο ματς, όπως όλα τα παιχνίδια Βλέποντας την εντός έδρας συμπεριφορά της Hertha, και την εκτός της Borussia Monchengladbach, συνυπολογίζοντας το μεσοβδόμαδο παιχνίδι της Borussia Monchengladbach και την γενική της πρόσφατη φόρμα, καταλήγω στον άσσο της Hertha Berlin.

Στατιστικά την ίδια ημερομηνία με σήμερα στις 4/11/2001 έχουν ξανα συναντηθεί οι δυο ομάδες με την Hertha Berlin να νικά με 3-0. @ Nuremberg (2)___(2,35) @ Heerenveen (2)___(2,40) @ Hertha Berlin (1)___(2,45) Καλά να περνάτε …

Παλαιότερα άρθρα του Billaras