1245

Billaras

Τρία, δύο και ένα!

Εκλεισε το κεφάλαιο “Εθνικές ομάδες”, θα τις ξαναδούμε το Μάρτιο, ουδέν σχόλιο γιά την δική μας Εθνική, θα κάνω ίσως κάποιο σχόλιο όταν γίνει η κλήρωση γιά τα προκριματικά του Μουντιάλ σε 20 μέρες.

Το κεφάλαιο “κορωνοϊός” δεν λέει να κλείσει, όλοι αισθανόμαστε είτε θλίψη, είτε καταπίεση, είτε φόβο, είτε ανασφάλεια, ανάλογα την περίσταση και τον χαρακτήρα μας.

Οπως γράφω πάντα, προσοχή, ψυχραιμία και λογική. Οτι και να γίνει, θα περάσει. Είναι βασικό να μην μας παίρνει από κάτω, γιά εμάς τους φιλάθλους ότι ξαναρχίζει η μπάλα είναι μεγάλη παρηγοριά. Γεμίζει η μέρα μας ευχάριστα, δεν είναι λίγο.

Φουντώνει και το κουμάρι βεβαια, κι εδώ απαιτείται προσοχή. Στην καραντίνα Μαρτίου-Απριλίου με βάση όσα έμαθα είχαμε αδιανόητη εκτόξευση τζίρου στα ηλεκτρονικά καζίνο.

Μπάλα δεν είχε, άλλα σπορ δεν είχε, έπεσε ο κόσμος πάνω στα φρουτάκια. Τώρα έχει στοίχημα, πέφτει σε αυτό. Λογικό μεν, επικίνδυνο δε. Πόσο μάλλον τώρα, στη δεδομένη στιγμή, που έχουμε επανέναρξη, έχουμε δεκάδες παίκτες με ταξίδια, έχουμε άφθονα κρούσματα covid-19, ακολουθεί τριήμερο φουλ ευρωπαικών αγώνων, φυσικά δεν υπάρχει και κόσμος στα γήπεδα.

Γενικώς, σε μιά άκρως περίεργη σαιζόν, στιγμές σαν αυτή τώρα είναι διπλά επικίνδυνες.

Ψάχτηκα πολύ, δεν ξεχώρισα πολλά, θα πάω με λίγες “ντρίπλες” στο παιχνίδι μου.

Αρχικά στο Νησί, θα παίξω μονάχα δύο σημεία. Τσέκαρα και άλλα (πχ Κρου, πχ Μπλάκπουλ), αλλά θα μείνω με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ που από χθες σας ανέλυσε και ο Μάκης, έχει τα φόντα να σταθεί το διπλό, Πούλις στον πάγκο της, μηδέν εντός έδρας η Πρέστον.

Και το αλλο θα είναι η Τότεναμ. Την βρίσκω στο 4.15, εδω μου κάνει. Χαλαρή σε σχέση με την Σίτι, καλή είναι, αν δεν είχε κάνει δυο εγκλήματα στο 95′ θα ήταν μόνη πρώτη (με Γουέστ Χαμ και με Νιουκάστλ). Η Σίτι δεν με πείθει. Οκ, αν ο Ντε Μπρόιν κάνει μαγικά, θα “σφίξουμε”, αλλά στο 4+ δέχομαι το ρίσκο. Στο 3.30 δεν θα το κοίταγα, στο 3,80 το σκεφτόμουν, στο 4,15 το παίρνω το ρίσκο.

Τίποτα άλλο εγγλέζικο!

Εκτός Νησιού, βούλιαξε η Βιγιαρεάλ (αρχικά ήταν ψυλλιασμένο στο 2,80 περίπου, τώρα πήγε στο 2,40 περίπου), λείπει…η μισή Ρεάλ. Αλλά με μιά “ντριπλίτσα” μπορεί να παιχθεί, με 1+over 1,5 παίρνω πχ το τίμιο 2,80. Και το κολλάω με δεύτερη “ντριπλίτσα”, με το 1+gg της Γιούβε στο 2,40. Η Κάλιαρι σκοράρει άνετα, η Γιούβε είναι χωρίς Μπονούτσι πίσω (και χωρίς Κιελίνι), είναι κι αυτό τίμιο combo.

Και κάνω μιά δυάδα.

Εχω εν ολίγοις στο χέρι ενα μονό (Τότεναμ), μιά δυάδα με δύο combo. Και “περισσεύει” η Σέφιλντ. Τσεκάρωντας το υπολοιπο μη αγγλικό κουπόνι, καταλήγω σε δύο σημεία. Οχι, δεν είναι ο Παναθηναϊκός (αν και τον σκέφτηκα ώρα). Είναι η Αϊντραχτ (3,60) και η Οστάνδη (2,90). Λειψία (με Παρί) και Αντβερπ (με Λιντσερ) έχουν πολύ πολυ ζόρικα ματς μεσοβδόμαδα.

Κι αυτό το μετράω πολύ. Εκτιμώ την Οστάνδη, όποτε την είδα/πόνταρα, ανεξάρτητα αποτελέσματος μου άρεσε. Και όσο γιά το γερμανικό; Η Αϊντραχτ “το έχει το ύψος” που λέμε, αρκεί να είναι στη μέρα της. Και σημειώστε κάτι ακόμα: Είναι κακός δαίμονας της Λειψίας (η οποία έχει και ελλείψεις στην άμυνα σήμερα), ποτέ οι “πρώην ανατολικοι” δεν κέρδισαν στην Φραγκφούρτη! Ποτέ όμως!

Οπότε, να και ενα trixie (με τρίτο την Γουένσντεϊ) και έκλεισα.

Θα δείτε και από τις μονάδες, πάω προσεκτικά. Βασικός στόχος να μην χάσω. Είδατε πχ τι κουλά έγιναν και χθες βράδυ που άνοιξε η αυλαία του τριημέρου. Θα είμαι στο chat γιά ώρες, να τσεκάρουμε και live τι γίνεται, αύριο νέα στήλη ίδια ώρα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras