2213

Billaras

Τρία καλά αουτσάιντερ!

Καλημέρα σας. Χαίρομαι που για δεύτερη φορά θα φιλοξενούμαι σε αυτή τη στήλη του betsellers. Τελευταίοι δυο μήνες των πρωταθλημάτων με συνεχόμενες αγωνιστικές ενώ ακολουθεί και Μουντιάλ. Οπότε θέλει προσοχή η διαχείρηση του κεφαλαίου μας ή των κερδών μας. Συχνά τα προηγούμενα χρόνια το τελευταίο δίμηνο προσωπικά με έπιανε μια μανία οτι είναι η τελευταία ευκαιρία να βγάλω μεγάλο κέρδος γιατί ολη τη χρονιά μπορεί να μην είχα πάει καλά ή παρασυρόμουν από ομάδες που καίγονταν για βαθμούς απέναντι σε αδιάφορες ομάδες (αδιάφορες ομάδες – αυτή η μάστιγα) ή να βλέπω παντού γύρω μου στημένα παιχνίδια.

Και πάντα έπεφτα στην παγίδα και έβγαινα χαμένος. Αυτά γινόντουσαν παλιά, τώρα θεωρώ πως υπάρχει μια μεγαλύτερη ωριμότητα που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο site για το οποίο γράφω αυτή τη στιγμή. Για να μην πολυλογώ πάμε στους σημερινούς αγώνες. Νιούκαστλ – Χάντερσφιλντ 2. Η Νιούκαστλ ηταν σε καλο φεγγάρι πριν τη διακοπή και εύκολα ή δύσκολα θα σώσουν την κατηγορία λόγω της εμπειρίας της και του προπονητή της.

Η παραμονή της Χάντερσφιλντ στην κατηγορία απο την αλλη θα κριθεί απο τα 3 ματς που έρχονται καθώς μετά το πρόγραμμα της δυσκολεύει πολύ. Δεν μας εχει δείξει πολλά πράγματα εκτός έδρας αλλά έχασε δύσκολα απο Γιουνάιτεντ και Τότεναμ εκτός, δείχνοντας κατά διαστήματα οτι μπορούσε να φεύγει απο το γήπεδο με κάτι περισσότερο ενώ ενδιάμεσα κέρδισε εκτός έδρα την Μπραϊτον.

Προβληματισμός για το 0-2 απο την Κρίσταλ Πάλας αλλά η Πάλας άρχισε με το ίδιο στυλ παιχνιδιού που παίζει η Χάντερσφιλντ στα εκτός εδρας παιχνίδια της. Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 1. Η Σεβίλλη την Πέμπτη προκρίνεται μέσα στο Ολντ Τράφορντ και μεθυσμένη από την χαρά της πάει στην Λεγκανές και χάνει με κάτω τα χέρια. Αυτή είναι όλη η εικόνα της φέτος.

Και οι δύο έχουν μπροστά τους Τσάμπιονς Λίγκ. Η Μπαρτσελόνα είναι άνετη βαθμολογικά ενώ Σουάρες και Ρακιτς είχαν υπερατλαντικά ταξίδια ενώ ο Μέσι δεν επαιξε με την Εθνική Αργεντινός λόγω ενοχλήσεων. Θέλει θράσος να πας στον άσσο της Σεβίλλης γιατί η φετινή Μπαρτσελόνα προσέχει τα μετόπισθεν και κατά διαστήματα παίζει εκπληκτικό ποδοσφαιρο αλλά θα ρισκάρω στον άσσο ποντάροντας στην έδρα Σεβίλλης και ίσως στην χαλαρότητα των Καταλανών.

Αννόβερο – Λειψία 1. Συμφωνώ ότι το Αννόβερο προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες αλλά υπήρξε και η διακοπή όπου ωφελήθηκε και η Λειψία που στα τελευταία ματς έδειχνε σκασμένη. Θεωρώ εύκολα στο τέλος της σεζόν θα έχει εξασφαλίσει την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Επίσης σε γερμανικές ιστοσελίδες αναφέρουν πως ο προπονητής τους θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα λόγω Μαρσέιγ.

Επομένως θα πάω στον άσσο. Είχα σκέψεις και για Κρίσταλ Πάλας, Σπαλ 2013, Κροτόνε, ΠΑΣ και Μπράιτον. Την Πάλας θα την έπαιζα αν το ματς γινόταν την επόμενη Κυριακή μετά το ματς της Λιβερπουλ με την Σίτυ. Στο Τζένοα-Σπαλ ίσως οι δυο ομάδες βολευτούν στην ισοπαλία ενώ στο Φιορεντίνα- Κροτόνε, ναι μεν η Φιορεντίνα θα έχει πολλές απουσίες αλλά η Κροτόνε μου έχει δείξει άσχημες ήττες στους τελευταίους της αγώνες από ομάδες μικρότερου βεληνεκούς όπως οι Σπάλ και Μπενεβέντο.

Για τον ΠΑΣ το σκέφτηκα πολύ αλλά δεν αξίζει να ποντάρουμε τα χρήματά μας σε ενα πρωτάθλημα που διακόπτεται λόγω της σαπίλας που το διακατέχει. Δεν ξέρω ποιον θα ωφελήσει αυτη η διακοπή. Επίσης αν δεν υπήρχε διακοπή θα έπαιζα και την Μπράιτον λόγω της απογοήτευσης της Λέστερ από τον αποκλεισμό στην παράταση απέναντι στην Τσέλσι.

Τα αναφέρω απλά μήπως καποιος έχει διαφορετικά κριτήρια και θέλει να το συζητήσουμε στα σχόλια. Νέα στήλη αύριο πάλι. Νιούκαστλ – Χάντερσφιλντ 2 (5.00) μονό 20 μονάδες. Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 1 (5.00) μονό 20 μονάδες. Αννόβερο – Λειψία 1 (4.50) μονό 20 μονάδες.  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras