188

Billaras

Τρία μεγάλα διπλοπαιγμένα-UPDATE!

Tώρα κανονικά θα ξεκίναγα τη στήλη με τον…ανεκδιήγητο μπεκρή-μεζέ διαιτητή του αγώνα της Σλασκ ο οποίος με το έτσι θέλω έφερε το ματσάκι 2-2 (και απορούσα γιατί πριν τη σέντρα ανέβαινε το διπλό ως και το 2,75). Ηταν…γνωστό μου κοράκι αυτός ο πολωνός, ήταν ο κύριος Πάβελ Ρατσκόφσκι. Για πολλούς δεν θα λέει τίποτα, αλλά αυτός ήταν (και μαζί του οι βοηθοί, “πακέτο” πάνε) που είχαν έρθει κάποτε για ένα ΑΕΚ-Αρης και έφυγαν πίσω γιατί ήταν μεθυσμένοι και έκαναν μανούρες στο αεροπλάνο (δεν τα λέω εγώ, η UEFA τους τιμώρησε με “άδεια” δύο εβδομάδων μετά).

Αυτός λοιπόν o έξοχος ρέφερι έδωσε δύο πέναλτι και μιά αποβολή κατά Σλάσκ, τι άλλο να κάνει ο έρμος;

Απαξ βέβαια και δεν πέρασε η Σεβίλλη δεν με ενόχλησε. Ηρθε κι αυτή 2-2.

Οπότε ας πάμε στα…καλά νέα του Σαββάτου. Κέρδος. Ξανά. Μικρό, αλλά κέρδος. Οπως και Τετάρτη- Πέμπτη. Και ξαναλέω, είναι αλλιώς να αναλύεις ήττα και αλλίως νίκη.

Κι ας είναι μικρή. Χθες όπως αποδείχθηκε, από μιά φάση δεν ήρθαν περισσότερα κέρδη. Από αυτή εδώ: “Exeter were much-improved after the break, although Sean Roughan smashed the ball against the crossbar for the Imps when he should have scored from a counter-attack”. Η Εξετερ ηταν καλύτερη (δικαίοτατο το 1-1 μην σας πω ότι μπορούσε και άσος), αλλά με το σκορ στο 0-1 η Λίνκολν σε κόντρα επίθεση αρχές δευτέρου ημιχρόνου έχασε τεράστια φάση, οριζόντιο δοκάρι για 0-2.

Εκει θα παίρναμε πρώιμη, οπότε και δυάδα στο σύστημα trixie. Δοκάρι και έξω, έμεινε με ένα το σύστημα. Όμως, εδώ πάμε στα…ακόμα καλύτερα της μέρας. Που και που κάνεις κάτι που καμαρώνεις. Δεν είναι κακό. Οταν πρέπει να αυτομαστιγωθώ για πατάτα, το κάνω…ευχαρίστως. Αλλά όταν κάνω μαγκιά, επίσης το καμαρώνω ευχαρίστως. Και αυτό με την Τσέλτεναμ ήταν διπλή μαγκιά.

Πρώτον, την πίστεψα. Ομαδούλα της σειράς, τελευταία για καιρό. Αλλά την έβλεπα απ’ όταν άλλαξε προπονητή. Επιτέλους σκόραρε, μετά νίκησε εντός, μετά σκόραρε εκτός (που την έψαξα κι εκεί, στο Μπλάκπουλ), τι έμενε; Το πρώτο διπλό. Και το έφερε, με ανατροπή. Αγωνιστική μαγκιά, μαγκιά μελέτης και γνώσης των ομάδων. Δεύτερον, αυτό που έκανα ήταν και στοιχηματική μαγκιά.

Γιατί στο σύστημα ως dnb του 4,00 θα πήγαινε χαράμι. Ναι, αλλά χτύπησα και το μονό του 6,00. Και…κέρδος.

Οπότε, Τσέλτεναμ και Χοφενχάιμ (επίσης έψαχνα 2-3 αγωνιστικές την κόντρα της Στουτγάρδης) καλοπλήρωσαν και όλα καλά. Κλείσαμε, πάμε στο σήμερα (και το αύριο).

Παίρνω…λίγο πίσω αυτό που έλεγα ότι είναι καλύτερη μέρα σήμερα.

Δεν είναι. Τα ξανακοιταξα ολα. Οκ, έχει επιλογες αλλά δεν είναι “αμάν-αμάν”. Και εξηγούμαι:

Στην Αγγλία, έσβησα το 1+gg της Μπράιτον γιατί έπεσε πολύ το απλό g/g και παρέσυρε και το combo στο 2,87. Κακό πλέον. Μετά, έχουμε το ντέρμπι, το ανέλυσα την Παρασκευή, πηγαίνοντας στην…καθυστέρηση, νομοτελειακά (που λέει και αδερφός μου ο Κυλώνης), το Χ ζυγώνει.

Η Γιουνάιτεντ έχει να το φέρει από πέρυσι με την Τότεναμ, 21 σερί ματς! Η Σιτι το έφερε μόνο στο Σούπερ Καπ και τέλος, 11 σερί ματς κι αυτή. Αλλά το Χ ειναι πάντα λοττο. Εμπνευση. Καλο το 4,00 αλλά δεν το στηρίζω αγωνιστικά (για 0-3 είναι το ματσάκι), το στηρίζω “βάση καθυστέρησης”.

Στην Ελλάδα, έσβησα το ψηλό g/g του ΠΑΟ, έσβησα και τη Λαμία, αλλα αύριο δεν γίνεται να μην σταθώ στον ΟΦΗ.

Ανέβηκε κι άλλο, στο 7,00 ο άσος! Επειδή ο Ολυμπιακός κέρδισε την Γουέστ Χαμ, ο κόσμος βαράει διπλό. Λες και ο ΟΦΗ εντός είναι Παναιτωλικός. Λες και δεν κέρδισε εκεί ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρη. Λες και δεν παίζει εξαιρετική μπαλίτσα. Αυτό το κρατάω και ίσως…εις διπλούν (και ξερό και με 1-Χ+g/g).

Και μετά έχω στην άκρη ΛΑΣΚ, Σταντάρ Λιέγης, Σταμπάεκ, κλεισαμε.

Ειχα και Ρόμα, αλλά άνευ Μουρίνιο στον πάγκο και Ντιμπάλα μέσα, δεν το κοιτάω καν, σβήστηκε. Απ’ τ τρία που ανέφερα, η Λασκ με “πάγωσε” λίγο οπως έχασε στο Βέλγιο την Πέμπτη. Παράλληλα και η Γανδη ξεμπούκωσε με 5αρα την Πέμπτη. Τα ζυγίζω. Οσο για το νορβηγικό; Καθαρά εποχικό μπετ, προ εβδομάδας έκανα πίσω με την Σταμπάεκ, τώρα στο 5,50 θα το ρισκάρω.

Η Σπάρτα αμολάει αετό, αν θέλει κάνει χατηράκι, το κίνητρο είναι όλο δεξιά.

Αποφασίζω. Θα σβήσω ΛΑΣΚ. Θα κρατήσω την Σταντάρ, την Σταμπαέκ και τον ΟΦΗ για ένα trixie ολο με combo, X-2+g/g, X-2+g/g και 1-Χ+g/g. Η γνωστή ντρίπλα που κάνω. Αλλά ταυτόχρονα θα παίξω και δύο από αυτά και μονά όπως έκανα και χθες με την Τσέλτεναμ. Τη Στάμπαεκ στο 5,50 (έχει πρώιμη) και τον ΟΦΗ στο 7,00 (επίσης έχει πρώιμη).

Είναι πολύ τραβηγμένα για να τα προσπεράσω. Είχα άλλη σκέψη αρχικά, να πάω σε μονάχα σε patent με τα τρια ξερά σημεία, αλλά είναι επτά στήλες ενώ τώρα γλυτώνω μιά, έχω έξι στήλες(4+2 μονά) και είμαι και καλυμμένος με διπλές στο trixie.

Το ντέρμπι του Μαντσεστερ θα το αφήσω, αλλά θα το ελέγχω στο live για να παιχθεί ενδεχομένως εκεί το Χ αν με βοηθήσει και η εικόνα του ματς.

Τα λέμε στο chat μετά τις 4, αύριο κλασικά στο 8 νέο vidcast!

Update: Η στήλη θα ανανεωθεί αύριο, αλλά απόψε ας παίξουμε κατιτίς εγγλέζικο. Και οχι απο το Λιγκ Καπ. Κάτι ψιλά σε άσο Λίνκολν (άλλη ομάδα εντός και παραμένει αήττητη με τον υπηρεσιακό, σε κακό φεγγάρι η Οξφορντ τρώει εύκολα το γκολ και προχθές ισοφάρισε οριακά με πέναλτι στο 96′) και σε διπλό Μόρκαμ.

Ναι, αήττητη εντός η Μπάροου, αλλά…τίγκα στην ισοπαλία, γενικώς “ξενέρωτη” ομάδα. Η Μόρκαμ είναι έκπληξη, πάει ανέλπιστα καλά, κάπου θα φρενάρε, αλλά αυτή τη στιγμή έχει πέντε σερί νίκες, τέσσερις στο πρωτάθλημα και μια στο Τρόφι επί της…Μπάροου με τρίμπαλο. Και τρία σερί διπλά. Και στα δύο ματς “παίζει” και η ισοπαλία, αλλά λίγο ρίσκο δεν έβλαψε, ειδικά με τέτοιες (λανθασμένες) αποδόσεις.

Ασος Λίνκολν στο 3,60 (δεν θα την εδινα πάνω από 2,90-3,00) και διπλό Μόρκαμ στο 4,50 (δεν θα την έδινα πάνω απο 3,30-3,50) σε μονά και δυάδα. Εχουν πρώιμη και τα δύο. Αύριο κανονικά νέα στήλη, για “ποδαρικό” στον Νοέμβρη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras