809

Billaras

Τρία μεγάλα, δύο μικρά-UPDATE!

Ο Γενάρης έφυγε χαμογελώντας, ο Φλεβάρης μπήκε…εξίσου όμορφος (γέλια). Μιλάω αμιγώς στοιχηματικά βέβαια και σε αυτό το επίπεδο θέλω να μείνω, δεν θέλω να μαυρίσω άλλο, αρκετά μαύρισα τα περασμένα 24ωρα και είπαμε πολλά και στο Betsellers Radio. Θέλω να απολαύσω τη λιακάδα με καφεδάκι και στοίχημα.

Εξίσου όμορφος λοιπόν ο Φλεβάρης.

Στον οποίο έκανα και στοιχηματική ντρίπλα. No bet Τρίτη-Τετάρτη, bet την…Παρασκευή. Και τι bet! Κοτζάμ Μίντλεσμπρο στο 6.50! Ομορφιά σκέτη το χθεσινοβραδυνο (φωτό). Και με δύο επισημάνσεις. Πρώτον, περνάει ντούκου ίσως, αλλά τα μαθήματά μου τα παίρνω. Τελευταίο bet του Γενάρη ήταν το draw no bet της Νις μέσα στην Παρί. Αποτέλεσμα; 0-0 και το πήρε η Νις στα πέναλτι.

Εγώ όμως δεν κέρδισα, απλά πήρα πίσω το ποντάρισμα. Χθες τι έκανα; Επαιξα πρόκριση. Περίμενα να ανέβει, πήγε στο 6,50 και πήρα πρόκριση. Και ξανά πήγε πέναλτι. Τώρα όμως πληρώθηκα. Αυτά δεν συμβαίνουν τυχαία.

Δεύτερον; Με ήθελε. Και πολύ το χαίρομαι. Τυφλός δεν είμαι, είδα το ματς, στο 4-0 έπρεπε να έχει κλείσει. Αλλά έγινε 1-1 στα 90′.

Η Μάντσεστερ έχανε άχαστα, σε κενά τέρματα, με πέναλτι, με όποιο τρόπο θέλετε. Η Μίντλεσμπρο ισοφάρισε ενώ έκανε χέρι αυτός που έδωσε την ασίστ, γκολ το οποίο μέτρησε όμως! Οσο τα έβλεπα αυτά, έλεγα μέσα “θα πληρωθείς, η μπαλίτσα θέλει”. Και ήθελε. Γιατί να μην χαρώ και τη ρέντα; Οταν χάνω με γκολ στα χασομέρια καλά είναι; Ευπρόσδεκτη λοιπόν και η τύχη.

Χωρίς αυτήν δεν πας πουθενά.

Και πάμε τώρα στα φρέσκα…

Είπαμε πολλά χθες στο ράδιο, ο Μάκης έχει ήδη ανεβάσει/αναλύσει από χθες. Οπότε δεν χρειάζεται να πλατιάσω, αυτό που θέλω να ξαναγράψω είναι οτι πρέπει να προσέξετε, μετά από διακοπή και ολοκλήρωση μεταγραφών ειμαστε. Ακρως επικίνδυνο όλο αυτό.

Και πάμε στο παρασύνθημα.

Πρώτα εκτός Νησιού. Πολλά σημεία αρχικά. Κάντιθ, Φράιμπουργκ, Αρμίνια, Αντβέρπ, Σιτάρντ, Κασίμπασα. Και ένα φαβορί σωστό η Θέλτα στο 2,05. Αύριο θα ψάχνουμε σημεια, σήμερα είναι όλα μαζεμένα. Ελα όμως που εγώ δεν θέλω να ξανοιχτώ! Και το γιατί το έγραψα ήδη. Στην Κάντιθ ζυγίζω και την έδρα της Μαγιόρκα (άλλο Λεβάντε, άλλο Μαγιόρκα και τώρα είναι και πιό χαμηλά το διπλό), στη Φραιμπουργκ χαλάστηκα με το διπλο που έπεσε στο 2,90.

Στην Αντβερπ κάνω εύκολα πίσω σεβόμενος και την πρωτοπόρο που είναι σούπερ. Η ισοπαλία είναι πιθανότατη (ζυγίζω και το γεγονός ότι η Αντβέρπ έπαιξε και μεσοβδόμαδα, σχεδόν όλο το ματς με 10 παίκτες και έβγαλε κούραση). Στη Σιτάρντ ο άσος πήρε γερή κάτω βόλτα και σβήστηκε, ενώ στην Κασίμπασα θα πω περίπου ότι και στην Αντβερπ. Σέβομαι και την πρωτοπόρο Τραμπζον.

Ποιό έμεινε; Η Αρμίνια. Μπορεί; Γκλάντπαχ έχω ξεχάσει πόσες φορές έχω κοντράρει φέτος, σχεδόν πάντα με επιτυχία. Με κόντρα Γκλάντμπαχ έγραψα trixie. Αλλά τώρα κάτι με αποτρέπει. Δεν ξέρω τι. Ενστικτο. Θα το αφήσω.

Κι έτσι, κανένα μεγάλο από εκτός Νησιού. Μένει το τιμιότατο 2,05 της Θέλτα (η Ράγιο όσο σούπερ είναι εντός, τόσο κακή είναι εκτός και κυρίως είναι ανάμεσα στα ματς κυπέλλου, βασικό αυτό).

Και πάμε στο Νησί που ηδη έχουμε αναλύσει αρκετά και στο ράδιο.

Τρια μικρά. Εβερτον άσος στο 2,10. Σιτι 1+gg στο 2,37. Και Μπλάκπουλ over στο 2.00. Διαλέξτε. Μαζί με τη Θέλτα ειναι τέσσερα τίμια.

Πάμε στα μεγάλα. Γουίγκαν-Κέμπριτζ-Τρανμίρ-Κόλτσεστερ-Μπρίστολ Ρόβερς. Αυτα έχω βάλει στην άκρη και τα είπαμε και χθες. Τα δύο που αφήνω σχετικά εύκολα είναι Κέμπριτζ και Μπρίστολ.

Η Κέμπριτζ φοβάμαι μην βγάλει κούραση, παίζει ασταμάτητα από το νέο έτος. Και πάνω από όλα μετράω τη φόρμα. Η Λούτον ειναι καλά. Και πάει ψυλλιασμένη μετά το κάζο της Νιουκάστλ. Οπώς σέβομαι την Σεν Ζιλουάζ (ο 1ο σκόρερ της, επειδή κάτι ειπώθηκε στο ράδιο, δεν θα πάει τώρα στη Μπράιτον αλλά το καλοκαίρι, αν δεν το ξέρετε έχουν…τον ίδιο ιδιοκτήτη οι δύο ομάδες) και την Τραμπζονσπόρ, έτσι σέβομαι και την Λούτον.

Και αναφέρομαι στη φόρμα, όχι στη βαθμολογία. Και έτσι σέβομαι και τη Σάτον. Σε φόρμα η Μπρίστολ αλλά σε φόρμα και αυτή. Οπότε πάσο κι εδώ.

Πόσα έμειναν; Τρία. Γιά Γουίγκαν τα είπε όλα ο Μάκης, θα παίξω κι εγώ. Τρανμίρ το ζυγίζω πολύ. Ναι, φαβορί θα την έδινα. Αλλά και η άλλη έκανε μεγάλη νίκη προχθές. Μπάροου έχουμε κοντράρει back to back με επιτυχία.

Αλλα τώρα σκαλωνω. Και σιγά το 2,75. Θα έπρεπε να είναι 2,40 οκ, αλλά δεν είναι και ουάου. Κόλτσεστερ είναι…σκάλωμα. Μόλις το είδα σκάλωσα. Παίζει καλά τελευταία (με τον υπηρεσιακό), τρία αήττητη. Προχθές καλή, άξιζε νίκης. Και με κάμποσες ενισχύσεις το Γενάρη. Η Λέιτον…Λέιτον. Χωρίς νίκη το 2022, επίσης την έχουμε κοντράρει με επιτυχία, μόλις προχθές σκόραρε πρώτη φορά στο νέο έτος.

Κακή ομάδα δεν είναι. Κάπου θα ξεσπάσει και θα κάνει και σερί. Ελπίζω να μην ξεκινήσει από σήμερα (γέλια).

Και ενώ πάω να κλείσω, ας βγάλω κι ένα λαγό από το καπέλλο. Χθες βραδυ ενώ κοντεύει μεσανυχτα, βλέπω την Μίντλεσμπρο, έρχεται μηνυμα καλού φίλου (που γνωρίζετε κι εσείς οι περισσότεροι). “Ρε συ, πές μου γιατι στο καλο πληρώνει τόσο η Κλάιντ μέσα στο ψοφίμι την Ιστ Φάιφ”;;;

Βαρέσαν καμπανάκια.

Το ψάξαμε. Περίεργο ματς. Η Ιστ Φάιφ τελευταία, ούτε γκολ δεν έχει βάλει το νέο έτος (πεντε σερί). Η Κλάιντ παλεύει-κυνηγάει πλέι οφ. Σκοράρει σταθερά, τέσσερα αήττητη. Ντόινγκ! Το ψάχνω κι άλλο. Εχασε έναν καλο παίκτη-γκολτζή στις μεταγραφές, τον Γκούντγουίλι που πήγε στη Ρέιθ Ρόβερς κι έγινε χαμός εκεί (γιατί ο Γκουντγουίλι είχε καταδικαστεί γιά βιασμό το 2017)!

Αλλά οκ, επειδή η Κλάιντ έχασε έναν γκολτζή, να παίζει στο 4,00; Φαβορί έπρεπε να είναι.

Αλλές μεταγραφές (και στην Ιστ Φάιφ) δεν έγιναν, δεν άλλαξαν τα ρόστερ. Το έψαξα όσο δεν πάει, βρήκα μέχρι και τεράστιο άγγλο μπουκ (William Hill) ότι εχει πετάξει το ματς!

Βρωμάει κάτι; Στήσανε κάτι; Μπορει, δεν το αποκλείω. Αλλά τα 4αρια είναι πρόκληση στην Κλάιντ και θα το ρισκάρω. Οποιος θέλει ακολουθεί. Τα δύο μεγάλα εγγλέζικα και τα φαβορι της δυάδας έχουν πρώιμη, το σκωτσέζικο όχι.

Καταλήγω: Patent με Γουίγκαν-Κόλτσεστερ-Κλάιντ. Ολα στο 4 και 4+. Και θα κάνω και μιά δυάδα φαβόρες σήμερα, με Θέλτα και Εβερτον. Και έκλεισα.

UPDATE: Μιά χαρά χθες. Οπως θέλω να είναι όλη η σαιζόν, να παίρνω ότι δικαιούμαι όπως λέω πάντα. Κακή η Γουίγκαν, ορθώς έχασε. Μέτρια η Κλάιντ, ορθώς έμεινε στο 0-0. Εξαιρετική η Κόλτσεστερ, το πήρε πιό ευκολα απ’ όσο λέει το 0-1 (μπορούσε και πρώιμη από ημίχρονο, μην μας φάει η αγωνία).

Και στα μικρά πανεύκολή πληρωμή. Ανετα και οι Εβερτον-Θέλτα, άνετα και τα άλλα δύο που άφησα με γκολ (over Μπλάκπουλ και 1+g/g Σίτι). Μέρα με κέρδος, χωρίς λαχτάρες, χωρίς γκολ στο τέλος, ιδανική. Φυσικά στο ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα έτσι, δείτε τι έπαθε ας πούμε η Κιντερμνίστερ, που δέχθηκε γκολ ισοφάρισης στο 92′ και γκολ αποκλεισμού στο 122′! Να είσαι η “μικρούλα”, να τα δίνεις όλα και να αποκλείεσαι έτσι είναι πολύ σκληρό.

Πάνε αυτά, πάμε στα φρέσκα. Μικρά δεν έχω. Κανένα. Μόνο μεγαλά και αυτά δεν με πολυτρελλαίνουν. Επτά είναι. Νότιγχαμ-Μπορντό-Λεβερκούζεν-Φιρτ-Βιγιαρεάλ-Βααλβάικ-Βιζέλα. Με αυτά κλείνει η μέρα. Μελετήστε κι εσείς. Θα σας πω τι αφήνω και γιατί:

Εξω Νότιγχαμ. Η κακή εμφάνιση στο τελευταίο της ματς και η απουσία Γκράμπαν με σκαλώνουν.

Εξω Γκρόιτερ Φιρτ. Οκ, πρόκληση είναι, αλλά η Βόλφσμπουργκ πήρε παίκτες, το έχει μετατρέψει το ματς σε τελικό, το αφήνω.

Εξω Βιζέλα, δεν την έχω σε εκτίμηση. Οκ, μπορεί να κάνω και λάθος, δύο φορές την έχω δει και δεν μου άρεσε.

Και έξω Βιγιαρεάλ. Ναι έχει επιστροφές, ναι είναι ξεκούραστη και ναι, η Μπέτις έχει ημιτελικό κυπέλλου καπάκι ενώ έπαιξε και προχθές (γι αυτό κοντράραμε χθες και Βαγιακένο).

Αλλά…είναι η Μπέτις. Καλή ομάδα και σε καλό φεγγάρι. Ντόρτι σβηστό στην Σοσιεδάδ προχθές. Και όπως έγραψα και χθες, τη φόρμα τη σέβομαι.

Κι έτσι μένω με τρία… Λεβερκούζεν θα παίξω. Χωρίς Χάαλαντ τελικά η Ντόρτμουντ (ελπίζω να μην βρεθώ προ εκπλήξεως και τον δω 11αδα, όλα τα ρεπορτάζ τον δίνουν απόντα) το γκολ το τρώει γιά πλακα (θα λείπει και ο Χούμελς), αν βάλει τρία χωρίς Χάαλαντ ας χάσω.

Γιατί δύο θα τα φάει. Καλό το 3,40 ενώ αν θέλει κάποιος το φτάνει και στο 5αρι με combo 2+g/g.

Και Βααλβάικ θα παίξω. Μιά χαρά έχει μπει στο 2022. Αντίθετα από το καραψοφίμι της Βίλεμ. Εντεκα σερί ήττες, τελευταία της νίκη πότε ηταν λέτε; Στις…25 Σεπτέμβρη! Με ποιόν; Με την PSV! Που το είχα ποντάρει άσο! Μακράν η κωλοφαρδία της χρονιάς! Τιμιότατο το 3,30.

Και μένει η Μπορντό. Εδώ σκαλώνω. Να το ρισκάρω; Ενισχύθηκε γενναία, έκανε καλή νίκη προ διακοπής, δεν πιστεύω ότι θα πέσει, δεν τρομάζει η Ρεμς. Το ζυγίζω πολύ και αποφασίζω το πάσο. Να το αφήσω.

Ετσι, τα επτά τα έκανα τρια, τα τρία τα έκανα δυάδα, παίζω μονά-δυάδα και τέλος. Ομως, το ξαναγράφω, δείτε τα κι εσείς και τα επτά.

Νέα στήλη Τρίτη φυσικά. Και σήμερα στο chat κλασικά!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras