1165

Billaras

Τρία μεγάλα εγγλέζικα-UPDATE!!

Μιά χαρά πέρασα την Κυριακή που δεν πόνταρα τίποτα. Εβλεπα τα αποτελέσματα μετά και είχα δικαιωθεί. Οτι μου άρεσε “ελαφρώς” δεν πέρασε, θα έχανα. Το συμπέρασμα λοιπόν βγαίνει αβίαστα, περίπου σαν…άγραφος νόμος: Μην το πιέζεις, αν δεν σου αρέσει κάτι, δεν παίζεις. Οταν ο μπουκ σε βάλει στο μύλο που γυρίζει και καθημερινά βαράς, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα κακό…

Οπότε, κράτησα τα Σαββατιάτικα κέρδη μου, είδα μπάλα, σοκαρίστηκα λίγο από τη Λίβερπουλ (ή μάλλον από τον Αλισον που έκανε τέτοιες γκάφες), χάρηκα και με τα μπετ στο Super Bowl -αυτό είναι το Τζίνι, πάει παντου εκεί που δεν το περιμένεις- χάρηκα και με την κόκκινη της Μαρσέιγ που είχε ποντάριστεί ως early bet απ΄τον Thassio και βγήκε, οπότε και φτάσαμε στο σήμερα…

Κατ’αρχάς, αύριο θα υπάρχει 100% update.

Ισως και νέα στήλη. Πάντως κάτι θα παίξω και αύριο. Τώρα θα μείνω μονάχα στα σημερινά.

Ηταν αρκετά ξεκάθαρα τα σημεία στα μάτια μου. Τρία άφησα, τρία θα παίξω. Ολα εγγλέζικα. Εκτός Αγγλίας, πολύ χαμηλό το πιθανό over στο Τορίνο, δεν ψήθηκα να κοντράρω Ρεάλ, γενικώς τίποτα. Στο Νησί όμως έχει μεγάλο μενού.

Ξεκινάω ανάποδα, από τα τρία που άφησα.

Πλίμουθ (δεν μου άρεσε αυτό το 2-2 σε 3′ λεπτά, ενώ σέβομαι και την Ακριγκτον και μπορεί να…ξαναδούμε 2-2 σε ανοιχτό ματς). Ντονκάστερ (θα παίζοταν στο 2,75 αλλά γύρισε φαβορί και το άφηνω αφού χάθηκε η αξία). Και Χαρογκέιτ (ναι είναι ενισχυμένη, ναι έκανε καλή νίκη, ναι η αντίπαλος της έχει ταλαιπωρηθεί από τον κορωνοϊό, αλλά οι εντός επιδόσεις της μιάς και οι εκτος της άλλης με φρενάρουν).

Αυτά τα τρία έφυγαν. Οποιος θέλει τα ξαναβλέπει φυσικά, γιά να φτάσουν στην προτελευταία διαλογή σημαίνει ότι “κάτι” έχουν.

Και ποιά τρία μου κάνουν; Αρχικά η Γουέστ Χαμ. Οκ, θα έχει ζουμί κι αφού βγουν 11αδες, αλλά ξέρω από πριν οτι δεν παίζει ο Πογκμπά, ο οποίος εδώ και 2 μήνες έκανε…παπάδες. Και επίσης ξέρω ότι η Γιουνάιτεντ κάνει νερά τελευταία.

Εβαλε μεν σε ένα ματς 9 (βρήκε και τα έκανε) αλλά σε άλλα τρία από τα τέσσερα τελευταία, ρηχά νερά. Εφαγε μια φάπα από τη Σεφιλντ, 0-0 με Αρσεναλ και 3-3 με Εβερτον προχθες (που αμα δεν το φοβόταν η Εβερτον, όσοι το είδατε, θα έσκαγε μέχρι και διπλό). Απ’ την άλλη μπάντα ξέρω ότι είναι αμφίβολος (όχι λόγω τραυματισμού) ο Αντόνιο. Θα ήθελα να παίξει.

Ξέρω ότι η Χαμ είναι καλά, ο Μόγιες ελπίζω να το χτυπήσει το ματς. Και το 5,00 μου κάνει.

Το δεύτερο είναι η Μπέρτον. Ζόρικο. Πολύ ζόρικο. Αλλά η ομαδούλα “κουνιέται”. Με Χασελμπάινκ πάγκο εδώ και 1,5 μήνα, έχει κάνει 2 νίκες στα 3, η προχθεσινή ήταν τεράστια! Κοτζάμ Χαλ κέρδισε, στο 90′! Μου κάνει το κλικ, μπορεί να εκτεθώ αλλά θα το ρισκάρω στο 5,50.

Και τέλος, την έπαιξε και ο Μάκης, είναι η Κέμπριτζ. Καλή και άγια και “πλούσια” και “διάσημη” η Σάλφορντ, αλλά μισό λεπτό. Ούτε έδρα καλή έχει, ούτε τοπ φόρμα έχει και παίζει με την…πρώτη! Οτι και να είναι η Κέμπριτζ, πρώτη είναι! Στο 4,00; Γιατί; Κι εγώ δεν πιστεύω ότι η Κεμπριτζ αξίζει την κορυφή, αλλά και φόρμα έχει και η απόδοση προκαλεί.

Κλείσαμε. Τρία…θηριάκια. Σκέφτηκα αν έπαιζα κάποιο στο draw no bet. Οκ, ειδικά στη Σάλφορντ παίζει κάμποσο χινάρι η αλήθεια είναι. Και στο Ολντ Τράφορντ μπορεί να δούμε παράταση. Αλλά όλα είναι ένα ρίσκο στη ζωή (γέλια). Οποιος θέλει ας καλυφθεί, εγώ πάω “σέκα” διπλά. Θυμίζω, και στα τρία ισχυει η πρώιμη πληρωμή. Και μένει να αποφασίσω πως θα παιχθούν.

Σε τέτοιες αποδόσεις θέλεις μονά. Οπότε patent με βάρος στα μονά φυσικά.

UPDATE: Μου τα χαλάνε άσχημα οι ειδήσεις σήμερα… Γιά χθες, δεν έχω να πω τίποτα, χάλια ήταν η Κέμπριτζ, η Μπέρτον αναβλήθηκε και η Γουέστ Χαμ το πάλεψε ως την παράταση παρότι άτυχη, σε τέτοια ματς δεν γίνεται να χάνεις από το 14′ βασικό στόπερ και από το 54′ βασικό φορ (και η Γιουνάιτεντ δεν βλεπόταν όπως περίμενα).

Γιά σήμερα λοιπόν, είχα “σιγουράκι” να παίξω την Οσέρ. Και βγαίνει ο προπονητής της και λέει θα βάλει φουλ αναπληρωματικούς! Θέλω να παίξω Μπρίστολ Σίτι αλλα είναι σε άθλια φόρμα (τραγική προχθές) και χωρίς 4-5 βασικότατους. Θέλω να παίξω Σεβίλλη αλλά χωρίς τον Οκάμπος και τον Νάβας; Ξενέρωσα εν ολίγοις. Επίσης, σημειώστε ότι ο καιρός είναι άθλιος παντου, χιόνια λίγα ή πολλά.

Προφανώς και τσέκαρα και την κόντρα της Σέλτικ, ρίχνω ματιές και αυριο στην Χέρενφεν, ενω τα δύο τελευταία είναι το Σουόνσι-Σίτι και το Γκενκ-Σεντ Τροίυντεν. Αρχικά να πω ότι είναι λαθάκι το 2,20 στο g/g της Ουαλίας. Η Σίτι θυμίζω στο κύπελλο ζορίστηκε (και έφαγε γκολ) και από την Τσέλτεναμ. Απο εκεί και πέρα, δεν δέχομαι το 15,00.

Δηλαδή αν ήταν ανάποδα οι έδρες θα έδινε 23,00; Τι είναι η Σουόνσι; Δώθε Παναγιά; Είναι καλή (ως πολύ καλή) ομάδα οι ουαλλοί. Και άνοδο χτυπάνε, και σούπερ έδρα έχουν και σε φόρμα είναι. Ναι, οκ, η Σιτι πάει “αέρας” αλλά και αλλαγές θα γίνουν (ακολουθεί Τότεναμ) και σε κύπελλα δεν θέλει πολύ να γίνει “κάτι”. Μακαρι να είχα 11αδες. Δεν έχω.

Θα παώ προσεκτικά, με το 1-Χ (δε) που δίνει 4,33 και είναι μιά χαρά. Και ας φάω πολλά.

Θα παίξω και Σεντ Τρούιντεν, προχθές με την Οστάνδη “παράτησε” το ματς (στο πρωτάθλημα είναι άνετη), αλλά απόψε είναι ντερμπάκι, θα το χτυπήσει και η Γκενκ είναι κάκιστη. Με πληρώνει συχνά το Βέλγιο, όπως και η Σεντ Τρούιντεν (20/1 πήραμε ωραίο διπλό στην Κορτράικ ας πούμε).

Κι εδώ στο 4,33 είμαστε, καλό είναι. Και γιά να μην πάει χαμένο το g/g της Σουόνσι, ας παίξω μετά από καιρό και μιά δυάδα. Αυτό μαζί με το ψηλό over στη Ρεντινγκ (στο 2,00 είναι, η Ρέντινγκ έχει 9 over στα τελευταία 10 εντός), μας κάνουν 4,4 και κλείσαμε. Πάμε πλέον γιά Σάββατο, δυστυχώς εκπομπή με το νέο λοκ ντάουν δεν μπορεί να γίνει την Παρασκευή, υπομονή 2 εβδομάδες γιά να ξαναρχίσουμε…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras