1195

Thassios

Τρία ντέρμπι για ποντάρισμα!

Καλημέρα! Τώρα από που να ξεκινήσω; Οριακά ας πούμε χθες θα μπορούσαμε να φάμε το 9αράκι της Σαουθάμπτον αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει αν και το σωστό θα ήταν κανείς να πει ότι δεν κατάφερε να προηγηθεί καθώς μπήκε πιο δυνατά στο ματς. Μετά το γνωρίζαμε και το βλέπαμε όλοι μαζί στο chat ότι θα ήταν δύσκολο να σπάσει την άμυνα της Λέστερ ειδικά με την απουσία του Ινκς αν και είχε κάποιες ευκαιρίες.

Στα υπόλοιπα δίκαια χάσαμε αφού το ματς δεν άναψε όσο ήθελα στη Γουλβς ενώ στην Γαλλία μάλλον φιλικό παίξανε οι δύο ομάδες και τελείωσε το ματς με 1 κίτρινη. Τέλος στην Πορτογαλία το παιχνίδι αναβλήθηκε για να παιχτεί σήμερα ωστόσο η εταιρία θεώρησε σωστό να μας το πάει void το ποντάρισμα και μας το προσφέρει σήμερα πάλι αλλά σε απόδοση 7.

Από τέτοια χορτάσαμε κύριοι οπότε χάρισμά σας όταν χθες το πόνταρα σε απόδοση 9,5 και σήμερα μου το δίνεις 2,5 μονάδες κάτω τότε χάνει την αξία του. Επιμένω ότι είναι ένα καλό σημείο οπότε δείτε άμα θέλετε να το παίξετε.

Στα φρέσκα τώρα έχουμε ένα σωρό ντέρμπι. Θα πάω πάλι σε παιχνίδι με κάρτες ενώ θα αναφέρω και τα υπόλοιπα που είχα δει μήπως και σας αρέσει κάποιο.

Ξεκινάω σβήνοντας το ντέρμπι στην Τουρκία ανάμεσα στην Μπεσίκτας και την Γαλατά καθώς οι αποδόσεις είναι πολύ χάλια ενώ άμα κάποιος βρει το ειδικό ‘’πέναλτι και οι δύο’’ μπορεί ρίξει ένα μικρό ποντάρισμα.

Οπότε θα κινηθώ με τα τρία μεγάλα ντέρμπι σε Αγγλία , Ολλανδία και Ιταλία. Στην Αγγλία Λίβερπουλ και Μαν Γιουν βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις τη βαθμολογίας και αναμένω ένα δυνατό παιχνίδι με διαιτητή της αναμέτρησης να είναι ο Paul Tierney που φέτος έχει 3 κόκκινες κάρτες σε 11 ματς.

Οι ομάδες να πω την αλήθεια δεν είναι από αυτές που θα πάρουν εύκολα κάρτα , ειδικά η Λίβερπουλ , ενώ η παράδοση λέει ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε ήρεμα παιχνίδια μεταξύ τους με την τελευταία κόκκινη να βγαίνει τον Μάρτιο του 15’ με την απευθείας αποβολή τότε του Steven Gerrard (το τελευταίο 2πλό της Μαν Γιουν εκεί μέσα με 1-2). Θα ποντάρω την κόκκινη λόγω ντέρμπι (ψάχτηκα στην αρχή μήπως και κάνω παιχνίδι με κίτρινες αλλά είναι υποψιασμένες οι αποδόσεις) και ρέφερι αλλά θα κρατήσω χαμηλά το ποντάρισμα μου για όλα τα παραπάνω που ανέφερα.

Στην Ολλανδία περίμενα να δω διαιτητή για το αν θα πάω πάσο γιατί η παράδοση και οι ομάδες δεν βοηθάνε αλλά με τον Makkelie στο κολασμένο ντέρμπι δεν μπορώ να μην ποντάρω την κόκκινη κάρτα όταν φέτος έχει 4 κόκκινες σε 10 παιχνίδια και σφυρίζει ένα τέτοιο παιχνίδι ενώ θα παίξω και μία μονάδα στο να πάρουν πέναλτι και οι δύο ομάδες καθώς είναι οι ομάδες με τα περισσότερα πέναλτι στην Ολλανδία και ο διαιτητής έχει δείξει ήδη 7 φορές την άσπρη βούλα φέτος.

Τέλος στην Ιταλία έχουμε ίσως το πιο δυνατό ντέρμπι της ημέρας. Από τη μία έχουμε την Ιντερ η οποία τα πηγαίνει εξαιρετικά και από την άλλη έχουμε την Γιουβέντους που βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή και αν πάρει το διπλό σήμερα θέτει γερές βάσεις για την επιστροφή στην κορυφή. Θα ήμουν πολύ ζεστός για πάρουμε ένα καλό ποντάρισμα στην κόκκινη εδώ αλλά πήγαν και μου βάλανε τον Doveri διαιτητή της αναμέτρησης που θα πρέπει να βγει πολύ αίμα για να δώσει κόκκινη κάρτα.

Τελευταία κόκκινη τον Σεπτέμβριο του 19’ ενώ πέρυσι έβγαλε 1 κόκκινη και αυτή σε παίκτη στον πάγκο της Τζένοα (το αναφέρω αυτό γιατί η εταιρία που θα παίξω τις κόκκινες στο συγκεκριμένο παιχνίδι πληρώνει και την κόκκινη άμα τη βγάλει σε παίκτη που κάθεται στο πάγκο).¨Οπότε δεν μπορώ με αυτόν τον ρέφερι να ποντάρω ζεστά την κόκκινη κάρτα ενώ θα ήθελα να προσθέσω πως παρόλο που φέτος η Γιουβέντους έχει 5 κόκκινες κάρτες ,έναντι 1 της Ιντερ, στο ντέρμπι μεταξύ τους η Ίντερ είναι αυτή που συνηθίζει να δέχεται την κόκκινη κάρτα (6/6 κόκκινες η Ίντερ τα τελευταία χρόνια).

Αυτά για σήμερα ενώ αν θα μου λέγατε τι να ποντάρω από γκολ θα σας έλεγα πως μια δυάδα g/g που μου αρέσει είναι στα ματς του Παοκ και της Σάντος ενώ από κόμπο το 1+ g/g της Σασουόλο ξεχωρίζει στα μάτια μου. Θα κρατήσω χαμηλά το ποντάρισμα γιατί όπως είδατε και τα τρία ντέρμπι που ποντάρω έχουν κάτι που με ”χαλάει” αλλά όχι τόσο ώστε να μην τα ποντάρω κιόλας.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS