4018

Billaras

Τρία πολύ ρισκαδόρικα!

Καλησπέρες! Λόγω σοβαρών υποχρεώσεων, σήμερα θα είμαι….πολύ λιτός. Πιό λιτός δεν γίνεται. Πως το έλεγε ο αείμνηστος Θανάσης Βέγγος; “Δεν προλαβαίνω καλοί μου άνθρωποιιιιιι” (γέλια). Δεν θα σταθώ λοιπόν ούτε στο Σαββατοκύριακο, ούτε στην χθεσινή ήττα της Γουίγκαν, ούτε στο τέλος του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Θα τα πούμε άλλη ώρα.

Πάω στο σήμερα… Τρία σημεία. Μεγάλα. Μικρό ποντάρισμα, μεγάλο ρίσκο. Το ένα, το Χ στο Αταλάντα-Γιούβε. Σιγά μην παίξω τα Χ του 2.00. Θα πάω στο Χ του 3.10 (που ήταν και 3.50, αλλά μου κάνει και τώρα, είναι νορμάλ απόδοση. Η Γιούβε το πήρε, ξεκουράζει κάποιους βασικούς, ο Κόντε ήταν παλιά στην Αταλάντα, η γηπεδούχος θέλει “κάτιτις” ακόμα βαθμολογικά (είναι στους 39 και το όριο σωτηρίας είναι στους 41 το πολύ).

Θα το ρισκάρω. Το άλλο είναι η Ουντινέζε στο 3.40. Ακου 3.40! Οκ, έχει απόντες. Σοβαρούς. Δεκτόν. Και βέβαια η Παλέρμο καίγεται. Δεκτόν. Αλλά έκανε πέντε σερί νίκες η Ουντινέζε γιά να τα χαλάσει όλα; Ειδικά τώρα που έχασε (χθες) η Ρόμα; Στα ίσα, μακελειό, δεκτό. Αλλά πάω με την καλύτερη ομάδα, την πιό φορμαρισμένη και την μεγάλη απόδοση. Το μόνο που θέλω είναι (αν είναι γραφτό) να γίνει διπλό στο τέλος.

Γιά να ….αντέξει το Χ που έπαιξα παραπάνω. Τέλος, η Θέλτα. Στο 3.50. Μάχη μεγάλη γιά την παραμονή, η Ατλέτικο καθάρισε, έχει και τελικό κυπέλλου σύντομα. Οχι ότι θα αδιαφορήσει, αλλά -το έχω ξαναγράψει- αν είναι να παίζω ομάδες που καίγονται, ας τις παίζω σε καλή απόδοση. Ρίσκο μεγάλο και στα τρία. Δεν θα πάω σε trixie, θα πάω σε patent. Δηλαδή μονά-δυάδες-τριάδα.

Εστω ένα να βγει, θα πάρω το 70-80% του συνολικού μπετ μου πίσω…. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 4/5: 385 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 18.905 μονάδες. Ποντάρισμα 8/5: Μονά -δυάδες-τριάδα: Θέλτα 1 (3.50)-Αταλάντα Χ (3.10)-Ουντινέζε 2 (3.40). Πάιζω 90 μονάδες σε Θέλτα και Ουντινέζε και 95 στο Χ της Αταλάντα, παίζω από 40 μονάδες σε κάθε δυάδα και 10 στην τριάδα.

Ολο μαζί 405 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 18.500 μονάδες. Νέο ραντεβού από εδώ το Σάββατο, προηγείται αυτό στην εφημερίδα την Παρασκευή. Να ενημερώσω ότι την Παρασκευή δυστυχώς δεν θα είμαι και στο www.betradio.com, θα αφήσω τον Μάκη μόνο του. Είπαμε, τρέχωωωωωωω (ας όψεται το final four του μπάσκετ). Υ.Γ: Α, κάτι ακόμα! Σπάνια προτείνω μακροχρόνιο μπετ, αλλά το 3.

40 της Λέστερ γιά άνοδο δεν είναι κακό!!  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras