62

Germanos

Τρία σημεία, δύο ματς για γκολ!

Καλημέρα, καλημέρα! Χτες πολύ καλά έκανα και δεν έπαιξα τίποτα, καλώς έμεινα στο no bet, δεν με ενέπνεε η μέρα. Στα πολύ θετικά ότι η Λεβερκούζεν πήρε και αυτό το ύπουλο ματς, καθώς η Μάινς ήταν καλή. Αυτό το συν 11 στη βαθμολογία ίσως βαρύνει και άλλο την Μπάγερν σήμερα, οπότε αν η Λεβερκούζεν δίνει για τίτλο κάτω από 1,10 μετά και το πέρας της αγωνιστικής, σας δίνω πράσινο σήμα για να κάνετε cash out!

Κατά τα άλλα στην Αυστρία Β έχουμε 9 σερί παιχνίδια χωρίς γκολ/γκολ ημιχρόνων, κάτι που στατιστικά θα σπάσει και πιστεύω θα γίνει σήμερα, κάτι που θα δείτε παρακάτω.

Τεράστιο ματς χτες στο Κίελο, ματσάρα με τα όλα της και η δεύτερη Γερμανίας συνεχίζει να είναι το πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα στην Ευρώπη όσον αφορά τα γκολ.

Τα του σήμερα, δεν με ενθουσιάζει το πρόγραμμα, ίσα ίσα το άκρως αντίθετο γίνεται και μετά τα τελευταία νέα περιορίζομαι πολύ σε επιλογές, επομένως παίζω λίγα, στοχεύω πολλά.

Πάμε να τα δούμε όλα μαζί.

«Εξάποντο» στο Γκλάντμπαχ

Στην Μπουντεσλίγκα τα κοίταξα από δω, τα κοίταξα  από εκεί, δύσκολα έφτασα σε σημείο. Σκέφτηκα πολύ Μπόχουμ, όσο φυσικά ήταν στο 4,00. Το 3,30 πλέον για μια ομάδα με μόλις μία νίκη εκτός έδρας δεν με καλύπτει καθόλου, και ας παίζει η Γκλάντμπαχ σήμερα χωρίς τους δύο βασικούς στόπερ και χωρίς τον Πλέα.

Στο Μόναχο σκέφτηκα επίσης το διπλό στο 4,33, όμως είναι μικρό, γιατί αν πάρουμε τους στεγνούς αριθμούς, η Μπάγερν μια φορά έχασε εντός φέτος και μετά και την ανακοίνωση περί αποχώρησης του Τούχελ, πλέον το βάρος της ευθύνης πάει στους παίκτες, επομένως ΤΩΡΑ περιμένω αντίδραση.     

Από το αυριανό πρόγραμμα έχω κυκλώσει το διπλό της Βόλφσμπουργκ.

Βέβαια, το 3,20 με χαλάει αρκετά. Ήθελα ένα 3,75 για να παίξω. Η Άιντραχτ δεν είναι καλά, καιρό τώρα και η Βόλφσμπουργκ είναι ανεβασμένη, συν του ότι εκεί έχουν πολύ καλή παράδοση οι «λύκοι».

Τέλος, προσοχή στο παιχνίδι της Άουγκσμπουργκ με την Φράιμπουργκ. Παιχνίδι που μπορεί να έχει αρκετά γκολ, αφού η Φράιμπουργκ δείχνει να έχει οίστρο τόσο στο σκοράρισμα όσο και στο να δέχεται γκολ.

Λίγα πράγματα σε 2η και 3η κατηγορία

Στη δεύτερη κατηγορία πραγματικά δεν σημείωσα τίποτα παρά μόνο ένα σημείο. Ο λόγος για το διπλό της Νυρεμβέργης (4,50) στην έδρα της Φιρτ. Τεράστιο ντέρμπι μίσους και το διπλό δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να είναι τόσο ψηλά. Η Φιρτ περνάει το δεύτερο ντεφορμάρισμα της σεζόν, η Νυρεμβέργη δείχνει να ανεβαίνει αγωνιστικά.

Στους 35 η Φιρτ, απομακρύνεται από την άνοδο, στους 30 η Νυρεμβέργη, που μπορεί να φτάσει σε απόσταση αναπνοής τη Φιρτ. Διαφωνώ κάθετα λοιπόν με το 4,50 του διπλού, γύρω στο 3,00-3,20 θα το έδινα. Διπλό λοιπόν.

Στην αγαπημένη Dritte Liga υπάρχουν σαφώς πιο πολλά σημεία για ενασχόληση. Μικρή σκέψη αποτέλεσε το διπλό της Ροτ Βαϊς Έσσεν μέσα στην Δρέσδη, καθώς η Δρέσδη ηττήθηκε στο ντέρμπι από την Αούε και αυτό ίσως επηρεάσει.

Εν τέλει το πασάρω γιατί η Έσσεν ήταν κάκιστη με την Ουλμ. Στο 5,50 το διπλό.

Αφήνω με πολύ βαριά καρδιά το διπλό της Άουε με την Ρέγκενσμπουργκ στο 4,20. Δυστυχώς αυτό ήταν από καλύτερα μου σημεία, που όμως δεν μπορώ πια να στηρίξω αφού θα λείπουν δύο βασικοί λόγω τιμωρία και τρεις παίκτες τραυματίες που επίσης προσδίδουν ποιότητα.

Μιξ ενδεκάδα λοιπόν και όχι η ενδεκάδα που κέρδισε την Δρέσδη. Μου χαλάει λοιπόν τα σχέδια το ρεπορτάζ.

Αντίθετα στο Ουλμ (στο Άαλεν βασικά, εκεί παίζει η Ουλμ λόγω ανακαίνισης) θα πάω με το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 4,33. Μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι για γκολ, παρότι λείπει ο Τεστρόετ στην Ίνγκολστατ. Ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο και σκοράρουν εύκολα.

Τέλος, θα προσπαθήσω για μια τελευταία φορά να σπάσω την φετινή κατάρα της Φράιμπουργκ ΙΙ, που δεν έχει νίκη εντός έδρας. Οι μικροί της Φράιμπουργκ έχουν ανεβάσει την απόδοση τους στο 100%, το έγραφα άλλωστε και πριν έναν μήνα. Ποντάραμε μια φορά, δεν βγήκε, δεν ποντάραμε μέσα στο Ίνγκολστατ, βγήκε και τώρα θα προσπαθήσω ξανά στο 3,50 με μια Μάνχαϊμ που έχει πνιγεί στο άγχος.

Στο 3,50 ο άσος μου κάνει.

Για τη ζημιά οι «λύκοι»

Στη χώρα των Άλπεων, του Μότσαρτ και του Σνίτσελ, θα πάω με τους «λύκους» της Βόλφσμπεργκερ. Είδα Λίντσερ δύο φορές φέτος, ομολογώ πως είχε τεράστια ρέντα που δεν έχασε δύο φορές. Επιθετικά είναι πάντα επικίνδυνη, αμυντικά πάντως έχει τεράστια θέματα και η ΒΑΚ έχει την ποιότητα για να κάνει τη ζημιά.

Στο 4,20 δεν λέω όχι.

Τέλος, όπως ανέφερα και στην εισαγωγή, η Αυστρία Β δεν έχει ακόμα γκολ/γκολ ημιχρόνου το 2024, 9 σερί παιχνίδια χωρίς να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, είναι too much. Θεωρώ τις περισσότερες πιθανότητες για να γίνει αυτό έχει το παιχνίδι της Στουρμ ΙΙ με την Φιρστ Βιέννα. Γνωστό το ότι η Στουρμ ΙΙ παίζει «χύμα», γνωστή και η ποιότητα της Φιρτ Βιέννα επιθετικά.

Ας κάνουν λοιπόν ένα ματς ροντέο από το πρώτο λεπτό, στο 4,00 το σημείο.

Αυτά για σήμερα! Εύκολη η χημεία, εύκολος ο τρόπος παιχνιδιού, πάω με ένα πατέντ και δύο μονά συν τη δυάδα τους. Και σιγά σιγά ετοιμάζομαι για γήπεδο, όπου θα συναντηθώ με τον Tsatalas, μέλος του Betsellers, που θα έχει την τιμή να γνωρίσει από κοντά την θρυλική Borussia Mönchengladbach.

Το καλό που του θέλω να κερδίσει η Γκλάντμπαχ, αλλιώς θα επιστρέψει με τα πόδια στην Ελλάδα (χεχε). Οπότε λέω ένα cheers, καλή μας τύχη και θα τα πούμε αύριο εμείς στο τσατ με το ντέρμπι της Νυρεμβέργης!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS