832

Thassios

Τρία στην αρχή και βλέπουμε

Καλημέρα Betsellerades μου!

Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω για τις πολλές ευχές που μου στείλατε και εύχομαι να είμαστε όλοι γεροί να τα λέμε έτσι πάλι του χρόνου γιατί με αυτά που βλέπουμε καθημερινά δεν μπορούμε να θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Σιγά σιγά μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς μιας και επανέρχονται τα πρωταθλήματα (μπαίνει και η Γερμανία) αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πέσουμε με τα μούτρα.

Σήμερα είναι ξεκάθαρο ότι ξεχωρίζει το Αγγλικό κύπελλο όπου θα κάνουν παιχνίδι οι ”Big Boys ” (ωραίο παρατσούκλι έβγαλα για Billara και Μάκη ε!) και θα πορωθούμε κι εμείς μαζί τους. Θα κρατήσω κι εγώ όμως κάτι από το Αγγλικό κύπελλο προτού πάω στα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Στο παιχνίδι Μίλγουολ – Κρίσταλ Πάλας όπως ανέφεραν και τα παιδιά χθες δεν θα είναι τόσο εύκολο για τους φιλοξενούμενους.

Ο Μάκης έχει πάρει ήδη άσσο , λογικά μπορεί και ο Billaras εγώ όμως θα σταθώ στις κάρτες. Πρόκειται για ντέρμπι και δεδομένου ότι θα της βάλει δύσκολα η Μίλγουολ δεν αποκλείω να δούμε κάρτες στο ματς με τον Taylor να μην είναι μαζεμένος στο κύπελλο. Βγάζει το ίδιο κάρτες όπως και στο πρωτάθλημα και αναρωτιέμαι για ποιο λόγο βλέπω στο 3,50 να πάρουν από 2 κάρτες και οι δύο όταν είναι ομάδες που ρίχνουν την κλωτσιά τους.

Οπότε κρατάω αυτό το μοναδικό σημείο από το κύπελλο σήμερα.

Προχωράμε στους αγαπημένους Ισπανούς όπου θα κρατήσω δύο παιχνίδια. Το ένα είναι ανάμεσα στην Λεβάντε και την Μαγιόρκα και το άλλο είναι το Σοσιεδάδ – Θέλτα. Στο πρώτο ματς ενώ κανείς θα περίμενε να ποντάρω κάρτες και ξύλο εγώ λέω να πάω με τα γκολ πρώτα και να τα συνδυάσω.

Δε μπορεί καταρχήν αυτή η Λεβάντε να είναι τόσο φαβορί με τα χάλια που έχει. Είναι η ομάδα με την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και έχει να αντιμετωπίσει μια Μαγιόρκα που έχει δοντάκια. Δεν θα πω όχι στο διπλό αλλά εγώ θα πάω με τα γκολ. Η Μαγιόρκα έχει σκοράρει και στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια όπου μάλιστα μέσα σε Βαλένθια και Ατλέτικο πέτυχε από δύο γκολ.

Η Λεβάντε από την άλλη μετά και τη έντονη γκρίνια των οπαδών και τον πρόεδρο να αφήνει αιχμές για παραίτηση θα τα παίξει όλα για όλα σήμερα με την ισοπαλία να μην υπάρχει στο μυαλό της. Θα ανοιχτεί να πετύχει τη νίκη και κάπου εκεί νομίζω θα την πατήσει. Στην χειρότερη άμυνα λοιπόν της κατηγορίας θεωρώ ότι η Μαγιόρκα μπορεί να βάλει πάνω από 1 γκολ.

Το όβερ 1,5 ομαδικά της φιλοξενούμενης σε απόδοση 3 είναι κάτι που κρατάω ενώ άμα πάει το ματς όπως περιμένω η Λεβάντε θα βγάλει νεύρα και θα έχουμε και κάρτες στο ματς. Να μην τα πολυλογώ το ειδικό ” όβερ 1,5 γκολ Μαγιόρκα + όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα ” σε απόδοση 4,6 ( το φτιάχνω στο match combo) που βρίσκω θα μπει στο παιχνίδι μου.

Στο δεύτερο ματς από την Ισπανία θα κάνω το αντίθετο.

Εδώ περιμένω παραπάνω ξύλο παρά θέαμα. Η παράδοση μας βοηθάει εδώ ενώ και η απόδοση των γηπεδούχων δείχνει ότι δεν θα το πάρει τόσο εύκολα όσο μαρτυρούν οι αποδόσεις. Έχει φυσικά την μεγάλη επιστροφή του Oyarzabal αλλά όχι και 5αρια η ομάδα που έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 7 εκτός έδρας ματς. Η Θέλτα δεν θα πέσει εύκολα και αναμένω εντάσεις και πάθος.

Τα στατιστικά των ομάδων και ο ρέφερι με οδηγούν στο ειδικό ”όβερ 1 κάρτα η κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο ” που βρίσκω σε απόδοση 3,6.

Κοίταξα λίγο και από Πορτογαλία αλλά και Τουρκία και δεν έχω να κρατήσω κάτι άλλο. Αυτό πάντως που θέλω να αναφέρω είναι να έχετε το νου σας σε τυχόν update στον πίνακα με κάποιον σκόρερ από το κύπελλο Αγγλίας.

Θεωρώ ότι με όλα αυτά τα κρούσματα και με τυχόν αλλαγές που θα κάνουν οι προπονητές μπορεί να βρεθεί αξία σε παίκτες. Οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουμε κι άλλο ποντάρισμα.

Πάντως για την ώρα θα παίξω τρία μονά ( τα δύο θα τα κάνω και δυαδούλα) χαλαρά και βλέπουμε! Τα λέμε στο chat κλασικά.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS