3729

Billaras

Τρία συν ένα με ρίσκο!

Περάσαμε και…δεν ακουμπήσαμε το ΚυριακοΔεύτερο. Κιχ δεν κάναμε, χάσαμε καθαρά και ξάστερα. Το μόνο θετικό που κρατάω είναι αυτό που έγραψα και την Κυριακή. Σε ένα πολύ δύσκολο διήμερο (όχι μόνο γιά όσους ψάχνουμε παικτικές αξίες και μεγάλες αποδόσεις αλλά και γιά τους “φαβοράκηδες” αφού την σκυτάλη από Σίτι και Ατλέτικο την άλλη μέρα την πήραν οι Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους οι οποίες είχαν πάρει…καραβιές λεφτά), ίσα ίσα που βραχήκαμε από την νεροποντή.

Πάτσι το Σάββατο, μικρές απώλειες την Κυριακή. Τέτοιες ήττες αντέχω…δεκάδες, δεν πονάνε και σε βάθος χρόνου δείχνουν πόσο χρήσιμες είναι. Αν δεν ματώνεις όταν δίπλα σου τρέχει ποτάμι το αίμα κι εσύ την βγάζεις με χανζαπλάστ, όλα είναι υπό έλεγχο. Πάω στα φρέσκα κατ' ευθείαν. Δεν έχει και πολλά, καμιά 15αριά τα εγγλέζικα και τα άλλα είναι κύπελλα.

Εχω από χθες αποφασίσει τι θα παίξω. Τα ξαναείδα τώρα, δεν αλλάζω κανένα. Θα ρισκάρω και σήμερα και αύριο (θα ανεβάσω και αύριο στήλη). Εξ'αρχής λοιπόν, στην εφημερίδα αναφέρθηκα στην Λιντς, στην Κόλτσεστερ και στην Μπρίστολ Σίτι. Ας ξεκινήσω από τα αρνητικά τους: Η Λιντς είναι…Λιντς, το μεγαλο ασανσέρ. Με απίστευτη ευκολία βρίσκεται στο από το ισόγειο στο ρετιρέ και ανάποδα.

Η Κόλτσεστερ έχει να παίξει 20 μέρες, απραξία, τρία σερί παιχνίδια της έχουν αναβληθεί. Και η Μπρίστολ δεν είναι και σε τοπ φόρμα, απλώς “κάπως κουνιέται”. Εχω όμως περισσότερα θετικά που έχουν να κάνουν και με τις αντιπάλους. Προ ημερών κόντραρα Μπράιτον, κέρδισε 1-0. Οκ, το θέμα της όμως παραμένει, σκοράρει με το στανιό. Στα τελευταία 12 ματς έχει 11 γκολ ενεργητικό, αυτό τα λέει όλα.

Και από την άλλη στην παρούσα φάση η Λιντς δείχνει γροθιά. Θέλουν τον ΜακΝτέρμοτ και οι παίκτες το δείχνουν. Ο Μακόρμακ έχει..αφιονιστεί. Ο Τσελίνο θα είναι στο γήπεδο μάλλον, θέλουν να (απο)δείξουν πολλά οι ταλαιπωρημένοι αυτοί παίκτες. Γιά την Πορτ Βέιλ και την Λέιτον ισχύουν περίπου τα ίδια. Εφαγαν μεγάλες φάπες πρόσφατα, κάτι σαν σοκ.

Η μιά από 2-0 έχασε 2-3, η άλλη από 1-0 έχασε 1-2, όλα τα γκολ στο τέλος. Και δεν ήταν πρώτη φορά. Τρίτη σερί τριάρα η Βέιλ, δεύτερη σερί ήττα με γκολ στο θάνατο η Λέιτον. Και βέβαια, έχω τις αποδόσεις. Λιντς στο 4.50, Μπρίστολ στο 4.75 και Κόλτσεστερ στο 3.70. Μου κάνουν μιά χαρά βάση των παραπάνω δεδομένων. Σκέφτηκα και 2-3 ακόμα (Μπέρμιγχαμ, Μίλγουολ, Μπέρνλι), αλλά λέω να μείνω με αυτά.

Εχω και ένα τέταρτο, αλλά δεν είναι εγγλέζικο. Την Αϊντραχτ Φραγκφούρτης. Επιτέλους έκανε στο πρωτάθλημα ότι κάνει και στην Ευρώπη. Δηλαδή κέρδισε εντός γιά δεύτερη σερί φορά. Καλά είναι, καλή γενικά είναι. Και η Ντόρτμουντ; Μιλάμε…για μούτζα. Τέτοια επιδημία σπάνια βλέπεις. Τώρα χτύπησε ο πασπαρτού Μπέντερ και ο σταρ Ρόις!! Και βάλτε και τους άλλους (Χουμελς, Σούμποτιτς, Μπλάζικόφσκι, Γκουντογάν).

Και..ακολουθεί και η Ζενίτ! Με όλα αυτά τα δεδομένα, σε νοκ αουτ ματς κυπέλλου, το 6.00 μου κάνει. Και το 4.33 του draw no bet μου κάνει. Αν πάνε παράταση, να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Τώρα κλείσαμε. Αυτά τα τέσσερα είναι. Εμεινε το ΠΩΣ θα παίξω. Οι αποδόσεις “σηκώνουν” τα πάντα. Από όλα μονά μέχρι yankee. Καταλήγω να πάω σε …ντεμί παιχνίδι. Η Αϊντραχτ μόνη της σε draw no bet.

Και η Λίντς μόνη της. Και μετά, ένα trixie τις τρεις εγγλέζες μαζί. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 10.870 μονάδες. Ποντάρισμα 11/2: Μονό αποδεκτό draw no bet: Αϊντραχτ 1 (4.33) με 80 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Λιντς 2 (4.50) με 75 μονάδες. Trixie: Λιντς 2 (4.50)-Μπρίστολ 2 (4.75)-Κόλτσεστερ 2 (3.70) με 40 μονάδες οι δυάδες και 15 η τριάδα, όλο μαζί 135 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 290 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 10.580 μονάδες. Προφανώς και έστω ένα ματς από τα μονά μου…δίνει και ένα πακέτο τσιγάρα. Κομβικό είναι η Λιντς γιατί είναι μπαλαντέρ. Αν κερδίζει, είμαι άνετος με το μονό και απλώς περιμένω να “διπλώσει” με κάτι άλλο στο trixie. Νορμάλ παιχνίδι από πλευράς πονταρίσματος, ενώ αύριο μάλλον θα ανεβάσω κι άλλο το ρίσκο.

Τα λέμε σε ένα 24ωρο, πάνω κάτω ίδια ώρα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras