944

Billaras

Τρία συν δύο στο παιχνίδι μου-UPDATE!!

Με πρόλαβε ο Μάκης απο χθες και τα…έγραψε τέλεια. Αμα δεν θέλει να σε πληρώσει, θα “βρει τρόπο”. Ακόμα θυμάμαι το καλοκαίρι εκείνο το live με την Κροατία. Μουλάρωσε η μπάλα! Ε, προχθές το έκανε εντελώς σαδιστικά. Τα “προεόρτια” είχαν φανεί απ΄το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο ίδιο περίπου λεπτο (νομίζω 41′) η Αϊντραχτ ισοφαρίζει ενώ δεν απειλούσε και η Στουρμ έχει ένα οριζόντιο δοκάρι που…ακόμα κουνιέται.

Με 0-1 εκεί, άνετα θα είχαμε g/g. Μετά πήγαμε στα δεύτερα ημίχρονα, φτάσαμε στο τέλος, “φρρρρρρ” ο διαιτήτης, πεναλτάρα, τα είδατε. Οχι μόνο αστόχησε ο Πέλκας στο 91′ αλλά στην επαναφορά αυτός που το έβαλε είχε μπει νωρίς στην περιοχή και τον είδε ο VAR! Δείτε την φωτό που έβαλα, όντως δεξιά φαίνεται ο άλλος που έχει μπει νωρίτερα. Πανηγύρι (όταν δόθηκε το πέναλτι), μπινελίκι (μόλις χάθηκε), ξανά πανηγύρι (μόλις μπήκε στο ριμπάουντ), ξανά μπινελίκι (μόλις ακυρώθηκε).

Ολα αυτά σε δύο λεπτάκια μέσα, με το ματς στο 92′.

Δεν πειράζει. Συμβαίνει. Θέλει και την στοιχειώδη έστω εύνοια. Αυτές οι ρουφιάνες οι λεπτομέρειες να γείρουν υπέρ σου. Οπως και να έχει, προτιμώ να χάνω έτσι από το να χάνω -ας πούμε- Παρί. Ή να χάνω Μάντσεστερ Γιουναιτεντ. Μυριάδες τα…παρολάκια τα πεταμένα.

Αυτά με όσα έγιναν, πάμε στο σήμερα.

Μοιάζει αρκετά η διαλογή η δική μου με του Μάκη σε ότι αφορά στο Νησί. Ποια είχα εγώ στην ακρη;

Μπρέντφορντ και Εβερτον απο Premier. Μπρίστολ από Championship, Μόρκαμ, Μπόλτον, Πλίμουθ από 1η και Γουόλσολ, Ροτσντέιλ από 2η. Οκτώ σημεία μεγάλα. Σε κάποια είχαμε και μιά πτώση αποδόσεων. Τα μελέταγα ώρα και τα οκτώ. Αλλού έχω την πολύ υψηλή απόδοση να με κεντρίζει (πχ Μπρέντφορντ), αλλού την φόρμα μιάς ομάδας που είναι σούπερ (πχ Πλίμουθ), αλλού τα χάλια τα μαύρα αυτής που σκέφτομαι να κοντράρω.

Είναι συνδυασμός. Επίσης να πω ότι σήμερα δεν βρήκα κάποιο “πλούσιο” over και γενικά μικρά σημεία.

Τα έβαλα όλα κάτω. Και κατέληξα να κάνω το πιό απλο(ϊκό). Που πολλές φορές είναι και το καλύτερο. Κατέληξα να κοντράρω αυτές που είναι χάλια μαύρα σε φόρμα. Είναι βασικό δεδομένο. Θα πέσω στη μέρα που θα “αναστηθούν”; Ας πέσω. Δεν μπορώ να μαντεύω.

Μπορώ να αναλύω δεδομένα που ήδη ξέρω. Και τι ξέρω; Οτι οι Γουλβς-Αστον Βίλα-ΚΠΡ-Ρόδεραμ-Γουίμπλεντον που σκέφτηκα να κοντράρω δεν είναι άσχημα. Είναι καλά ή μέτρια. Ναι, αυτές που είχα ως ομάδες “μου” γιά κάποιο λόγο με τσίγκλισαν που το ανέφερα παραπάνω, αλλά γιατί να κοντράρω ομάδες που μου αρέσουν ή έχουν καλές ειδήσεις ή καλή φόρμα;

Το πλέον απλό λοιπόν.

Κόντρα αυτές που “δεν βλέπονται”. Ντονκάστερ…μηδέν νίκες. Μάνσφλιντ τέσσερι σερί ήττες. Νιούπορτ 0-2-2 στα τέσσερα τελευταία (και μοιάζει να χάνει και το ατού της έδρας που πάντα είχε, φάνηκε από εκείνο το ασήκωτο 0-8 του Λιγκ Καπ πριν ένα μήνα περίπου). Εχω λοιπόν τρεις που είναι χάλια. Ντεφορμέ, γκρίνια, φάπες. Αυτό έχω στα χέρια μου.

Και έτσι θα πορευθώ. Με Μόρκαμ (3,00), Ροτσντέιλ (3,00) και Γουόλσολ (3,80). Σε ένα trixie. Και σε ολα έχω και πρώιμη πληρωμή αν γίνουν 0-2. Προφανώς και δεν είναι εύκολα, προφανώς και εσεις μπορείτε να δείτε κάποιο άλλο. Προσέξτε: Με παρόμοια αρχική διαλογή ας πούμε, ο Μάκης κράτησε δύο που εγώ οριακά άφησα! Αυτο τα λέει όλα.

Εκτός Νησιού, κοίταξα πέντε σημεία, όλα…βουνά.

Κοιταξα Φράιμπουργκ (συμπάθειά μου μαζί με την Ουνιόν), κοιταξα Μπολόνια, κοιταξα Μπιλμπάο! Τώρα βέβαια, κοντράρεις εύκολα Ιντερ και Ατλέτικο; Πάντως και καλές δεν ήταν στα τελευταία τους ματς και κουρασμένες ίσως να είναι και οι αντίπαλές τους έχουν ξεκινήσει μιά χαρά. Τα αφήνω και τα τρία αυτά. Και παίζω τα άλλα δύο από τα πέντε.

Λέουβεν (5,00) και Τζουργκάρντεν (4,33). Και μετά από σκέψη (εδώ δεν έχω πρώιμη πληρωμή) δεν θα πάω σε καλυψη τύπου draw no bet. Ξερά διπλά. Η Λέουβεν αρχίζει και “κουνιέται”, καιρό αδικούσε τον εαυτό της, έκανε νίκη, το έχει το ύψος, η δε Μαλίν έχει τραγική άμυνα, έρχεται από συντριβή. Ας πάει σε ματς ροντέο να δούμε. Στο σουηδικό, έχω δει πλέον Μάλμε τρεις φορές σερί.

Κακή δεν είναι, προς Θεού. Αλλά κάπου τα’χει μπλέξει. Την κόντραρα με Νορσέπινγκ, 1-1. Είδα τα κενά της. Μετά το άφησα το ματς με Γιούβε και καλά έκανα. Ανύπαρκτη η Μάλμε, δεν έκανε κιχ. Τώρα καπάκι με την πρωτοπόρο. Αν η Νόρσεπινγκ της έκανε 4-5 καλές φάσεις (δοκάρι, χαμένο πέναλτι), η Τζουργκάρνεν (ή Γιουργόρντεν αν προτιμάτε), θα της κάνει παραπάνω, έχει και καλύτερη άμυνα και καλύτερη αντεπίθεση, στο φινάλε η….

πρώτη είναι και έχουμε περάσει τα μισά του πρωταθλήματος!

Τώρα έκλεισα. Ανέφερα 13 σημεία (8+5), παίζω τα 5 (3+2). Ολα μεγάλες αποδόσεις, τα μη αγγλικά σε μονά και δυάδα.

Update: Χθες δεν μου έφταιξε καμιά ατυχία. Κακή χημεία έκανα, απλά πράγματα. Θα μιλούσα γιά ατυχία αν “χρειαζόμουν” τη Ροτσντέιλ και δεν την έπιανα. Γιατι αυτή άξιζε να κερδίσει (και άνετα).

Καμιά άλλη όμως δεν άξιζε, οπότε δεν θα άλλαζε κάτι. Θα άλλαζε μονάχα αν είχα αλλη χημεία. Καθαρή ήττα λοιπόν αλλά με…γλύκανε και με το παραπάνω ο Μάκης, δύο στα δύο, μεγάλα σημεία (βάζε και κάτι στη δυάδα βρε Μακούλη, τα λέμε τόσο καιρό, χεχεχεχε), σημεία που ήταν και στη δική μου διαλογή αλλά είπαμε, στη χημεία χθες τα έκανα ρόιδο.

Οπως και να έχει, καθαρή ήττα, εντός προγράμματος, πάμε παρακάτω. Ή μαλλον, πριν πάω στα φρέσκα, δείτε λίγο και το timing. Πριν μιά εβδομάδα, κοντράρω και Φούλαμ και Σάλφορντ γιατί ερχόντουσαν από κάκιστες εμφανίσεις και ήττες. Κέρδισαν. Χθες τις άφησα. Γιά δείτε τι έκαναν…

Παρακάτω λοιπόν, σήμερα, να πω κατ’αρχάς ότι έχει κάποια τίμια φαβορί.

Βιγιαρεάλ, Λεβερκούζεν, Ρόμα, Μαρσέιγ, Φενέρμπαχτσε, τα θεωρώ τίμια. Και αν κάποιος τα ψάξει λίγο και με combo στα γκολ, τα σημεία “ψηλώνουν” κι άλλο. Τα σκέφτομαι, δεν έχω αποφασίσει αν είναι η στιγμή γιά μιά δυάδα, την τελευταία φορά που το έκανα πληρώθηκα πανευκολα πάντως. Θα το δείτε στο τέλος.

Πάω στα μεγάλα.

Σβήσιμο πρώτο, ο Αστέρας.

Θα έπαιζα άσο 100% αν είχα το 4αρι. Οχι και 3,40, δεν το δέχομαι. Με τίποτα. Βλέπω, όλοι βλέπουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει τίποτα. Χάλια είναι, αυτή είναι η σωστή λέξη. Επαιζε και στο Γιβλαρτάρ, ταξίδια, έχασε και τον Κρέσπο. Αλλά η απόδοση τα κρίνει όλα. Οπότε το άφησα.

Μετά, άφησα τις δύο εγγλέζες. Τεράστιες οι αποδόσεις σε Τότεναμ και Γουέστ Χαμ, εξωπραγματικές.

Αλλά η μιά είναι “μισή”, η άλλη χωρίς Αντόνιο. Ειδικά το Χαμ-Γιουνάιτεντ με πονάει που δεν θα το ποντάρω. Γιατί μετά την φάπα που έφαγε ο Σόλσκιερ το κλίμα βάρυνε. Ομως Γουέστ Χαμ χωρίς Αντόνιο είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Οπότε, πάσο κι εδώ.

Και τι έμεινε; Η Νις στο 2,90 τώρα στις 2. Οκ, χωρίς κόσμο το ματς, αλλά έχω εικόνα και αυτη η Μονακό εμένα δεν με ψήνει.

Η Νις φέτος είναι για ψηλά. Κακώς είναι αουτσάιντερ. Μετά είναι η Σεβίλλη στο 2,80. Φαβορί η Σόσι; Χωρις Νταβίντ Βίγια; Με ταξίδι την Πέμπτη στην PSV που τα έδωσε όλα; Η Σεβίλλη ξεκούραστη, έπαιξε εντός με Σάλτσμπουργκ, άνετη είναι. Κι εδώ θα την έδινα (ελαφρύ) φαβορί. Μετά δύο μεγάλα. Το ένα…λίγο περίεργο. Η Αϊντραχτ! Ναι, δεν πείθει. Ναι, μόλις προχθές με τη Φενέρ την κόντραρα.

Αλλά αυτό το ματς είναι περίεργο. Η Βόλφσμπουργκ έπαιξε ζόρικο ματς στη Λιλ (με 10 παίκτες γιά ώρα κιόλας), δεν εχει κάνει κάτι extreme, απλά την ευνόησε και το πρόγραμμα (πχ “σκότωσε το θηρίο” της Φιρτ με 0-2 οριακά, Μπόχουμ και Χέρτα επίσης). Γιατί κοιτάω δεξιά; Γιατί περιμένω σήμερα μιά άλλη Αϊντραχτ. Στον πάγκο της είναι ο Γκλάζνερ. Που ήταν στην…Βόλφσμπουργκ φυσικά.

Και δεν έφυγε όπως του άξιζε. Κάτι μου λέει ότι σήμερα θα μπουν μέσα με το μαχαίρι στα δόντια οι φιλοξενούμενοι. Χρωστάει απαντήσεις ο Γκλάζνερ.

Τέλος, ειναι η Εστορίλ. Πρώτη, καμαρωτή, περιμένει την Σπόρτινγκ που ακόμα κουδουνίζει το κεφάλι της από τη φάπα με τον Αγιαξ. Τα 5αρια είναι απλώς θεόρατα.

Αυτά είναι όλα.

Τι παίζω; Ενα trixie “κοντό” με Ρόμα 2+over combo (2,87 από το “φτιάξε αγορά” έχει σημασία αυτό) και Νις και Σεβίλλη. Να που πήρα ένα από τα “μικρά” τελικά. Και σε ένα μονό την Αϊντραχτ. Σε όλα έχω και πρώιμη πληρωμή (και στη Ρόμα αν πχ γίνει 0-2 αρχικά). Αφηνω Εστορίλ, αφηνω και τα άλλα μικρά, δείτε τα κι εσείς. Νέα στήλη (μεγάλο κουπόνι, τίγκα εμβόλιμες) την Τρίτη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras