718

Billaras

Τρία σύν δύο με κίνητρο!

Aπό χθες βράδυ αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να έχω κάνει κάτι άλλο. Κάτι καλύτερο. Γιατί χθες ήταν καλά, αλλά εχθρός του καλου (πρέπει να) είναι το καλύτερο. Κέρδη έρχονται. Σταθερα έρχονται. Εκλείσε και ο Απρίλης σούπερ. Με κέρδος. Μπήκαμε Μάη (καλό μήνα) με σούπερ διάθεση και φόρμα. Κι όμως, ήξερα χθες ότι μπορούσε παραπάνω.

Η δεκάδα χθες ήταν Κάλιαρι (2,50), Χέρτα (2,70), Φράιμπουργκ (2,70), Μπασάκσεχίρ (2,60), Αλαβές (3,30), Λεβάντε (3,20), Μπέρνλι (2,80), Χάτερσφιλντ (3,25), Γκρασχόπερς (3,60) και Σεντ Γκάλεν (2,75).

Πέρασαν τα έξι. Και μάλιστα Γκρασχόπερς και Χέρτα ισοφαρίστηκαν στο τελος, παραλίγο να περάσουν 8 από τις 10. Αλλά και με 6 στις 10, δεν γίνεται να χάσω, θα έπρεπε να πάρω…μηδέν στη χημεία. Το 60% σε τέτοιες αποδόσεις είναι εξαιρετικό. Και απ΄τις 10, έχασε παιχνίδι η μιά. Η πρώτη πρώτη, η Κάλιαρι. Τώρα θα με ρωτήσετε τι ψάχνω να βρω; Προ εβδομάδας δύο καλά γκολ στο 90′ (Γκενκ και Μίλαν).

Χθες δύο νίκες με ανατροπές (και Μπέρνλι και η -καψούρα-Φράιμπουργκ). Ψάχνω το παραπάνω. Ομολογώ ότι την Κάλιαρι δεν θα την πέταγα ακόμα κι αν έβαζα κάτι άλλο στο trixie. Οπότε ίσως απλά να έπρεπε να πάω σε yankee. Και μάλλον με τη Χάτερσφιλντ. Αυτή ήταν που βγήκε “χωρίς προφανή λόγο”από τη διαλογή.

Αnyway, θα συνεχίσω να τα κοιτάω, απλώς -γιά να το κλείσουμε- αυτή πρέπει να είναι η φιλοσοφία όλων.

Να κοιτάμε το καλύτερο. Θα μπορούσα να έγραφα “πανηγυρικά” τώρα. Αν δεν ήμουν στο Betsellers…

Πάω λοιπόν στο σήμερα (και το αύριο). Οπως και χθες, μικρα σημεία διαγράφονται. Μπήκαμε Μάη και αριστερά και δεξιά σας σερβίρουν overάκια, κορνεράκια και φαβοράκια. Γελάνε και οι πέτρες λέω εγώ. Βλέπω κάτι τζίρους σε Τότεναμ και Αρσεναλ σήμερα και με πιάνει τρέμουλο.

Βοήθα Παναγίτσα μου μη σπάσουν, πολύς λαός θα ψάχνει δανεικά αυριο…

Λοιπόν, δέκα είχα χθες; Δέκα έχω και σήμερα!

ΑΕΚ (3,30), Εβερτον (5,25), Μπολόνια (6,50), Γρανάδα (2,70), Ζυρίχη (2,80), Γκο Αχεντ Ινγκλς (2,75), Φορτούνα Σιτάρντ (8,00). Σαλέρνιτάνα (8,50), Τοντέλα (3,30) και Μάνσφιλντ (2,62). Τα τρία τελευταία είναι αυριανά. Και από αυτές τις δέκα -αν έχετε ακούσει ράδιο- οι εννιά προυπήρχαν, σήμερα πρόσθεσα μόνο την Γκο Αχέντ μετά την τελευταία μελέτη.

Από τα δέκα, τα τέσσερα έχουν αποδόσεις…βουνά, 5αρια, 8αρια, χαμός.

Επίσης, από τις 10, ΔΕΝ έχουν κίνητρο οι δύο (Μπολόνια, Ζυρίχη). Οι άλλες οκτώ όλο και κάτι θέλουν (ως και η Γκο Αχέντ θελει 8αδα για ευρωπαϊκά πλέι οφ).

Ξεκινάω το σβήσιμο: Μπολόνια, Ζυρίχη οι δύο πρώτες. Μετράω πολύ ότι δεν έχουν κίνητρο. Μάνσφιλντ η επόμενη γιατί στο Νησί…δεν κάνω συμβιβασμούς.

Ως χθες ήταν 2,90, στο 2,62 δεν αξίζει πιά. Αν ήταν 2,90 θα το έπαιζα, αλλά τώρα όχι, σκοτωμός θα γίνει με την Σάλφορντ.

Το επόμενο είναι η…ΑΕΚ. Σκάλωσα μετά τον τραυματισμό του Αραούχο. Γιά να κερδίσεις στην Τούμπα τα θες όλα υπέρ σου.

Εμεινε μιά εξάδα. Τα τρία είναι…θηρία. Εβερτον-Σαλερνιτανα-Φορτούνα. Και τα άλλα τρία είναι “νορμάλ” (γιά το Betsellers προφανώς).

Τοντέλα-Γρανάδα-Γκο Αχεντ. Θα σβήσω και την Σαλερνιτάνα που είναι αύριο, εξαλλου το βάρος της πρέπει να είναι στο εξ’αναβολής με την Βενέτσια και καπακι με την Κάλιαρι. Τώρα και να χάσει, δεν της κάνει διαφορά. Αφήνω απλά ένα…παραθυράκι μπας και το ξανασκεφτώ ως αύριο γιά ένα μονό.

Η Γρανάδα με Καράνκα στον πάγκο, η Τοντέλα έχει κάτι “άκρες” στην Πάσος, η Γκο Αχεντ βρίσκει μιά Φίτεσε στο…πουθενά.

Θα γίνουν ένα trixie. Και Εβερτον ξερή (ο Θεός να με λυπηθεί αν φάω τέσσερα) και η η Φορτούνα μόνη της επίσης αλλά στο draw no bet αυτό (στο 6,00 δηλαδή). Θυμίζω: Η Τοντέλα, ΔΕΝ έχει πρώιμη. Κλείσαμε. Trixie και δύο θηρία, με παιχνιδι και αυριανό. Νέα στήλη την Τρίτη που θα έχει και απολογισμό Απριλίου.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras