224

Billaras

Τρία “χαμηλά” κι ένα “ψηλό”!

Αμιγώς στοιχηματικά και επί προσωπικού, μου έχει κάτσει λίγο άσχημα που δεν κέρδισα κάτι μεσοβδόμαδα. Καθαρά λόγω χημείας. Με Τρίτη άριστη δεν περίμενα ότι θα “ξεφευγαν”. Και ήρθε και η Πέμπτη που μου χάλασε την γεύση ακόμα παραπάνω, ενώ σε όλα τα ματς έπεσε αρκετά ως πολύ μέσα (ως και 100%), ήταν όπως τα περίμενα. Γιά να καταλάβετε τι εννοώ, δείτε τις τρεις τριάδες που έδωσα από την περασμένη Δευτερα μεσημέρι όταν εγραψα κι έστειλα κείμενο στη Metrosport! Η πρώτη ήταν “Μίλαν under/Γιανγκ Μπός over+g-g”.

Δεν την έπαιξα εδώ γιατί έπεσε πολύ το under της Μίλαν, ήρθε πανεύκολα. Η δεύτερη ήταν “μικτή” και ήταν “Σόλιχαλ 1/ΠΑΟ under”. Επίσης πλήρωσε, ενώ εδώ η Σολιχαλ παιχθηκε με το 1+g/g της Γαλατά! Και η τριτη “Μπράιτον g/g-ΠΑΟΚ Χ-2+under”. Αυτή χάθηκε ελέω ΠΑΟΚ, αλλά δείτε, έχω δώσει το g/g της ΑΕΚ που δεν έδωσα εδώ παρότι ξεκάθαρα το πίστευα και το έγραψα και το είπα και στο vidcast.

Κακή χημεία. Και ολίγη ατυχία, αλλά βασικά κακή χημεία. Ας είναι. Μέσα στο πρόγραμμα και αυτά. Από εκεί και πέρα, ελπίζω όλοι να ακούσατε την εκπομπή τη χθεσινή, είναι φυσικά διαθέσιμη σε όλους και on demand αν πατήσετε το κουμπάκι επάνω του Betsellers Radio. Και χάρηκα χθες γιατί και τα γαλλικά των μικρών κατηγοριών του Αγγελου πέρασαν και έκανε και ένα…ντου το Tzini στην Σαουδική Αραβία και πλήρωσε.

Μιά σημείωση μόνο: Η ειδοποίηση του twitter απ΄το Tzini δεν πήγε σε όλους! Περίεργο. Σαν να κάνει νερά το twitter, ακούγονται πολλά (ότι ο Μάσκ θέλει να το κάνει επ’αμοιβής). Οπως και να’χει, γιά τυχόν σκαλώματα τους, μέχρι νεωτερας θα ειδοποιούμε ΚΑΙ στο telegram. Το telegram το έχουμε μόνο για το live, αλλά ας το αξιοποιήσουμε και λίγο παραπάνω!

Παμε πίσω στα ματς.

Εχω ένα “θεματάκι” σήμερα. Δεν μου αρέσει η Αγγλία. Οι “μικρούλες”. Το…ψωμάκι μου. Ψιλοτσέκαρα μιά Γουίκομ, έκανα πίσω γιατί η Τσάρλτον με νέο προπονητή ήδη πήρε καλό αποτέλεσμα στο ντεμπούτο του. Στη Νάσιοναλ Λιγκ με προκαλεί να κοντράρω την Σόλιχαλ γιατί όλα είναι αποδόσεις. Τρεις σερί φορές παίξαμε (ορθώς) Σόλιχαλ, τώρα θέλει κόντρα γιατί δεν γίνεται η αντίπαλός της να δίνει τόσο ψηλά ενώ έχει πέντε σερί νίκες! Κι εδώ σκαλώνω όμως, δεν πάει το χέρι εύκολα να κοντράρω αήττητη ομάδα (που με πλήρωσε κιόλας).

Εμειναν Premier και Championship. Στην Championship λοξοκοιτάω Πλίμουθ αλλά ρε γαμώτο ήταν κάκιστη στο τελευταίο της. Και λοξοκοιτάω και Μπρίστολ γιατί έχει δοντάκια, αήττητη εκτός, έχει Νάιτζελ Πίρσον στον πάγκο (χρόνια στη Λέστερ, θεωρείται ο άνθρωπος που έχτισε την ομάδα θρύλο του 2016, από αυτόν ανέλαβε ο Ρανιέρι). Αλλά κοντράρεις το…θηρίο εδικά όταν είναι καλά; Δεν έχει δώσει δικαίωμα κόντρας η Λέστερ.

Οσο για την Premier; Προφανώς-όπως όλοι- τσεκάρα Μπέρνλι, αλλά εμ δεν έχει νίκη, εμ σήμερα είδα φρέσκιες ειδήσεις και μάλλον έχουμε επιστροφή και Βαράν και Μάουντ και ντεμπούτο Αμραμπατ στην Γιουνάιτεντ! Βασικά του Βαράν είναι το ζουμί. Με Λίντελοφ πισω, την κοπανάω. Με Βαράν πίσω, σκαλώνω.

Και μου έμεινε μιά Λούτον. Πιστεύω ότι μπορεί να σπάσει το ρόδι.

Σκέφτομαι ακομα και ξερό άσο. Θελετε να πατε προσεκτικά; Με κάτι σαν 1-Χ+under; Πάει στο 2,80 αυτό. Οκ, μόνο ήττες η μικρούλα Λούτον, αλλά αυτό το ματς σιγουρα το έχει σημαδέψει γιά να πάρει κάτι. Οι οπαδοί της Γουλβς θα πάθουν και ένα…κοκομπλόκο στην κερκίδα των φιλοξενούμενων, στην “θυρα-βελανιδιά” (Oak stand), θα περάσουν μέσα απο αυλές σπιτιών για να βγουν στις εξέδρες (κεντρική φωτό).

Αυτό ήταν το Νησί. Εχω γεμίσει “ναι μεν, αλλά” και τίποτα δεν με τρελλαίνει. Αύριο πχ μου αρέσουν περισσότερο 2-3 σημεία από Βρετανία (Αστον Βίλα και Ρος Καουντι). Σήμερα…κομψι-κομψά.

Και εκτός Αγγλίας; Τίμιο 1+over 1,5 της Χιρόνας (τι ωραία μπαλίτσα παίζει) που πάει στο 2,50. Καλό το 2,70 της Ζυρίχης. Γιατί είναι αουτσάιντερ έστω και ελαφρή η πρώτη και αήττητη; Σωστά θα ήταν στο 2,35 και την βρίσκω 0,35 επάνω.

Εσβησα και τον ΟΦΗ, κάτω απο 2,00 δεν έχει καμιά πλέον αξία. Και απο μεγάλα; Αύριο έχω κάμποσα, αλλά σήμερα μονάχα η Γερμανία μου κλείνει το μάτι! Βόλφσμπουργκ στο 4,20 και Χοφενχάιμ στο 3,30. Κόντρα των “ευρωπαίων” δηλαδή, με ομάδες που αν μη τι άλλο είναι μια χαρά. Οκ, τραγική παράδοση έχει η Βόλφσμπουργκ, λες και παθαίνει κάτι στο Βεστφάλεν, αλλά κάποτε αυτό θα σπάσει, ίσως είναι η στιγμή, η Ντόρτμουντ που είδα δύο σερί ματς (με Φράιμπουργκ και Παρί) είναι κάκιστη.

Ας κέρδισε στο Φράιμπουργκ, κατά τύχη έγινε απο δύο στημένα και το γύρισε. Οι εμφανίσεις είναι κακές. Καλά, στο Παρίσι…ούτε για τουρισμό δεν πήγε καν!

Οποτε, τι παίζουμε; Καλή ερώτηση…

Λέω να πάω σε ένα “χαμηλό” trixie και ενα μονό. Μονό η Βόλσφμπουργκ. Πρώιμη έχει, ας το κάνει 0-2 και μετά ότι θέλουν ας κάνουν. Και στο trixie να βάλω Χιρόνα 1+over 1,5 με Ζυριχη 2 και Λούτον 1-Χ+under 2,5.

Δηλαδή 2,50Χ2,70Χ2,80. Γιά Betsellers είναι χαμηλά αυτά που άλλους τους ζαλίζουν. Και η Χιρόνα (από το φτιάξε αγορά) και η Ζυρίχη έχουν επίσης πρώιμη.

Κλείσαμε, δεν το πιέζω αφού δεν με τρελλαίνει κάτι.. Αύριο κανονικά νέα στήλη, και σήμερα και αύριο…πολλές ώρες στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras