382

Thassios

Τρίξι και δυάδες

Καλημέρα παικταράδες μου!

Χθες τελικά τα γκολ δεν ήθελαν να μπούνε. Ειδικά στον αγώνα της Σάλκε χάθηκαν πολλές ευκαιρίες. Γενικά οι Γερμανοί μας πέταξαν εκτός παιχνιδιού από νωρίς για να βάλουμε το κερασάκι οι Χιλιανοί και οι Αμερικάνοι με το χειρότερο τρόπο.

Σήμερα θα πάμε λίγο διαφορετικά καθώς έχω ξεχωρίσει τρία παιχνίδια που νομίζω ότι δε μπορεί να είναι ήρεμα από ένταση και ξύλο λόγω βαθμολογίας.

Τα δύο είναι τα εξάποντα στην Ισπανία ανάμεσα σε Κάντιθ – Βαλένθια και Εσπανιόλ – Χετάφε. Νομίζω ότι είναι από τα τελευταία παιχνίδια που θα ποντάρουμε στους Ισπανούς. Οι μπουκ βέβαια δεν ξανακάνουν το ίδιο λάθος που έκαναν μεσοβδόμαδα και μας έδωσαν κάτι 5αρια στην κόκκινη στο ματς της Χετάφε. Αλλά κάτι 3,4 που βλέπω και στα δύο παιχνίδια είναι τα νορμάλ για την εποχή.

Το τρίτο παιχνίδι είναι παρόμοιο βαθμολογικά και θα έρθει (για 2η φορά μόνο φέτος νομίζω) από τη γειτονική Ιταλία. Είναι το ματς ανάμεσα στην Σπαλ και Περούτζια. Ότι σώσουν και οι δύο στη κατάσταση που βρίσκονται. Να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό και μετά βλέπουμε και τα πλέει οφ. Οπότε περιμένω κι εδώ να μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια.

Κάπου εδώ έκλεισα με τις κάρτες.

Είδα κι άλλα παιχνίδια αλλά τα έκοψα για διάφορους λόγους. Το καυτό ντέρμπι στη Λεωφόρο θα έχει πολύ ένταση και κάρτες αλλά οι αποδόσεις είναι απαγορευτικές. Μπορεί να κάνουμε κανένα ειδικό παικτών με κάρτες στο Live. Στο Νάπολι – Σαλερνιτάνα θεωρώ ότι θα έχουμε κόκκινη. Ντέρμπι με καλή παράδοση και καλό ρέφερι.

Αλλά πρώτον είναι αδιάφορο βαθμολογικά και δεύτερον η Νάπολι είναι δύο κλάσεις πάνω και μπορεί ένα 3-0 ημίχρονο να μας κάψει. Τίποτα άλλο λοιπόν.

Περνάμε τώρα στα υπόλοιπα ειδικά. Βασικά στα γκολάκια μας. Σε 4 παιχνίδια περιμένω αρκετά γκολ. Είναι τα : Μονακό – Μονπελιέ , Βόλσφμπουργκ – Μάιντς , Μποέμιανς – Γιάμπλονετς και Λίντσερ – Κλάγκενφουρτ.

Από αυτά θα επιλέξω τα δύο να κάνω μια ξερή δυάδα. Εσείς αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και κανένα σύστημα.

Κλείνοντας , τέτοια εποχή πάντα ψάχνω λίγο στα υπόγεια μήπως και βρω καμιά βολική ισοπαλία. Βρήκα τέσσερις από τις πολύ μικρές κατηγορίες της Ισπανίας αλλά και από τη Πορτογαλία Β. Είναι τα παιχνίδια Πεναφιέλ – Μπενφίκα β’, Σαμπαντέλ – Ατλέτικο Μπαλεάρες , Μαρίνο Λουάνκο – Σαταντέρ β’ , Μπανταλόνα Φουτούρ – Γέιδα.

Όποιος θέλει δοκιμάζει ένα λόττο. Εγώ θα κάνω κι εδώ μια ξερή δυάδα.

Οπότε. Έχουμε ένα τρίξι με κόκκινες , μια δυάδα με γκολ και μια δυάδα με Χ. Μαζεμένο παιχνίδι σήμερα , μετά και τη χθεσινή ήττα , αφού ποντάρω μόνο 9 μονάδες.

Τα λέμε το απόγευμα στο στέκι μας.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS