3245

Billaras

Τρεις βραδιές στο Βερολίνο!

Ηταν όλα ΥΠΕΡΟΧΑ. Κυριολεκτικά, χωρίς υπερβολές. Δεν ήξερα τι κείμενο να γράψω (έχω γράψει κάμποσα ενδιαφέροντα γιά την αυριανή KingBet), οπότε…ας μιλήσουν οι εικόνες που παραθέτω! Μακάρι να μπορούσα να βάλω και βίντεο, εκεί θα μπαίνατε πλήρως στο κλίμα, ειδικά το αγωνιστικό. Ενα θα πω μονάχα: Αν μπορέσετε, να πάτε στο εκπληκτικό Βερολίνο.

Οχι γιατί είναι απίστευτης ομορφιάς, αλλά γιατί σφύζει από παλμό, ζωή, χρώματα. Επίσης, αν σας δωθεί ποτέ η ευκαιρία, να πάτε σε έναν τελικό Champions League. Και μάλιστα, ως φίλαθλος κι εγώ το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο. Στην κερκίδα. Απίστευτες εικόνες, παραστάσεις, στιγμές. Ηταν ένα τρίημερο αριστούργημα από όλες τις απόψεις, μέχρι κι ο καιρός ήταν απίθανος με ζέστη και λιακάδα.

Το Betsellers ήταν Βερολίνο, όχι μόνο του, στις εικόνες βλέπετε μαζί με μένα και τον Μάκη και τον Νικο Τσούκα και τον Αντώνη Λιάσκο. Να ευχαριστήσω τον Γιάννη (εδώ, από το site), τον Πάνο (αδερφικός φίλος του Νίκου που ανέλαβε χρέη …ξεναγού), να ευχηθώ…να το ξαναζήσουμε. Στοιχηματικά ουδέν σχόλιο, αφού…ουδέν παιχνίδι πλέον. O Μάκης θα βάλει στήλη αύριο.

Εγώ θα κάνω νέα στήλη το Σάββατο, άγνωστο ακόμα το θέμα της (γέλια).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras