1173

Billaras

Τρεις εγγλέζες και δύο μπόμπες-UPDATE!

Το παλέψαμε την Τετάρτη καλά. Οταν χάνω “έτσι”, δεν με πειράζει. Πειράζουν δύο πράγματα (εμένα τουλάχιστον). Πρώτον, η ομάδα “μου” να μην παίξει καλά, να είναι χάλια και να μην μου δίνει και ελπίδα και δίκιο που την έπαιξα. Και δεύτερον, τα γκολ στο “θάνατο”.

Τωρα, προχθές, όλα κρίθηκαν από την Ρέγκενσμπουργκ. Η Εβερτον το έκανε το διπλό ωραία, η σκωτσέζα έχασε εύκολα, έμενε το γερμανικό.

Το ισιώσαμε 2-2 από 0-2, χάσανε και πέναλτι οι άλλοι, τι αλλο να κάναμε; Τελικά έμεινε στο Χ και πέρασε η μικρούλα στα πέναλτι. No problem.

Kατά τα άλλα, με αφορμή την νέα φάπα της Λίβερπουλ, έγραψα κάτι στην Kingbet χθες, θέλω να προσέξετε τι απίθανα roller coaster έχουν γίνει οι αγγλίδες ειδικά στην Premier. Ετσι έπιασα και την Εβερτον! Μιά χάνουν-μιά κερδίζουν.

Και ειδικά με τη Λίβερπουλ έχω πάθει “κάτι” γιατί ενώ …μιά χαρά βλέπω και ορθώς πήγα δύο φορές κόντρα, με “αδικεί”. Την κοντράρω με Τοτεναμ και Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο. Κερδίζει. Την αφήνω με Σαουθάμπτον, Μπέρνλι, Μπράιτον. Χάνει! Κακό timing…

Πάμε πλέον στα φρέσκα.

Πολύ ξεκάθαρο παιχνίδι. Πρώτον, αύριο απλό update, ελάχιστα έχει.

Δεύτερον, σήμερα αναφέρω απλώς όσες άφησα εν τάχει: Ντέρμπι, Μπρίστολ Σίτι, Ρέντινγκ (αυτή λόγω πτώσης απόδοσης), Μέιντενχεντ (επίσης λόγω πτώσης απόδοσης, μαζί με Ρέντινγκ όσο ήταν και οι δύο πάνω από 3,00 μου άρεσαν πολύ και εξακολουθούν να μου αρέσουν μεν-δεν με συμφέρει να τις ποντάρω δε), Χέρενφεν (γιατί ήταν παντελώς άτολμη με Τβέντε), Σερκλ Μπριζ (οριακά αυτή, έχει τύχες σήμερα με νέο προπονητή) και ένα “μικρό”, τον άσο της Λεβαντε.

Αυτά άφησα.

Και έμεινα με έξι…θηρία. Εκ των οποίων θα αφήσω ακόμα ένα, έχω ήδη αποφασίσει. Αυτό που αφήνω είναι η Πλίμουθ. Οριακά. Τραβηγμένα τα 4,5αρια, είναι σε φόρμα, είναι ντερμπάκι, η Πόρτσμουθ εντός κάνει πατάτες (προ ημερών την κόντραρα θυμίζω με επιτυχία με την Λίνκολν).

Τέρμα με όσα άφησα. Δείτε τα, αποφασίστε, με δύο “πινελιές” φαίνεται και ποιά έμειναν οριακά έξω.

Πάω στην 5αδα μου. Μονά αποδεκτά Τζένοα και Φράιμπουργκ. Και δυαδά μπας και. Ξεκάθαρα value. Σε άνοδο η Τζένοα, μπαχαλάκι και εν μέσω κυπελλου η Νάπολι. Εξαιρετική ομάδα η Φράι, δεν με τρομάζει καθόλου αυτή η Ντόρτμουντ. Εχουν πρώιμη πληρωμή, θα παιχθούν σέκα, χωρίς κάλυψη, εσείς αν θέλετε κάντε καλύψεις, εγω δίνω το στίγμα.

Και τρεις εγγλέζες.

Χωρίς ενδοιασμούς. Μπέρνλι-Σέφιλντ Γουένσντεϊ ξανά-Μπράνφορντ.

Τις δύο τις πόνταρε και ο Μάκης. Αυτές θα πάνε σε patent. Αρα και τα πέντε ματς θα είναι και μονά, επίσης “ξερά” χωρίς καλύψεις, επίσης με πρώιμη πληρωμή.

Γιά την Σέφιλντ τι να πω; Καμάρι την είχα την Τρίτη και με δικαίωσε. Και η Μίλγουολ πολλά χινάρια, αλλά το ρίσκο αξίζει, το Ντεν δεν τρομάζει κανέναν πιά.

Την Εξετερ την κόντραρα και την Τρίτη, βλέπω ότι σκαλώνει, δεν παίζει μπάλα, η Μπράντφορντ είναι αναγεννημένη κυριολεκτικά (με τον υπηρεσιακό και τις καμποσες μεταγραφές). Και τέλος, ένα ματς Premier.

Η Μπέρνλί έχασε δύο ματς “εντός πρόγραμματος”. Με 2-0. Με Τσέλσι και Σίτι. Επιμενω όμως ότι ως “κλέφτρα” είναι κορυφαία. Και μας έχει πληρώσει και πρόσφατα πχ με την Αστον Βίλα.

Και απ’ την αλλη, μπράβο και μαγκιά της Μπράιτον, αλλά ώπα. Με Τότεναμ και Λίβερπουλ έβρισκε στρέμματα να βγει στη κόντρα. Τώρα δεν θα βρει ούτε μέτρο. Ειδικά αν προηγηθεί η Μπέρνλι. Το σετ είναι εντελώς λάθος. Δυό περίπου ισοδύναμες ομάδες, με άλλο στύλ, εγώ λέω ότι θα επικρατήσει η δύναμη και το πρέσσινγκ της Μπέρνλι. Και παίρνω άσο.

Κλείσαμε. Απλά όλα σήμερα. Με ρίσκο που μου αρέσει. Patent εγγλέζικο, μονά-δυάδα τα αλλα δύο Αν θέλετε άλλη χημεία, εσείς αποφασίστε το.

Update: Ποιός θα το έλεγε ότι θα με “πρόδιδαν” οι αγγλίδες και θα με (μας) πλήρωναν με “καρμπόν” Φράιμπουργκ και Τζένοα! Μιλάμε γιά δύο 5αρια, οχι κουμπιά. Και άνετα! Με 2-0 κεφάλι, πρώιμη πληρωμή, έμειναν και τα δύο γιά όσους δεν είχαν πρώιμη, στο 2-1.

Πάντα τέτοια! Απ’ τις αγγλίδες, μας…έφαγαν τα πέναλτι, αλλά δεν πειράζει. Θα ήθελα μιά Μπέρνλι γιατί αυτή άξιζε και μπορούσε, αλλά δεν πειράζει. Μου αρκεί που βγήκα +33 μονάδες πάνω (μιλάμε για καθαρό κέρδος). Εχασα 15, πήρα 48. Εξαιρετικά, περάσαμε ένα σούπερ Σαββατόβραδο (την ώρα που γινόντουσαν κηδείες τύπου Γιουνάιτεντ ή τυπου Γκλάντμπαχ ή τύπου Αταλάντας).

Και τώρα; Σήμερα; Σας είχα προϊδεάσει ότι σήμερα…χαμηλά λιπαρά. Λίγο το under του Λίβερπουλ-Σιτι αξίζει, λίγο Βερόνα και Ζούλτε Βάρεγκεμ τσέκαρα, λίγο το ψηλό over στην Οσασούνα τσέκαρα, αλλά τελικά…no bet. Τίποτα! Σας φαίνεται περίεργο; Εδω να σας δώ, όσους δεν αντέχετε χωρίς κουμάρι. Κυριακή με γεμάτο κουπόνι και να λες no bet! Θα πάω μιά βόλτα ως τις 6 (το κέρατό μου), θα πιώ το καφεδάκι μου, θα απολαύσω μπαλίτσα και θα ζεστάνω τα κέρδη μου.

Απαξ και δεν μου αρέσουν, δεν παίζω. Τόσο απλό μεν-τόσο δύσκολο γιά πολλούς δε! Τα λέμε στο chat μετά τις 5, ίσως έχει τίποτα live, νέα στήλη την Τρίτη. Να έχετε μιά όμορφη Κυριακή!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras