4534

Billaras

Τρεις παικτικές αξίες!

Μετά από μιά δύσκολη μέρα (διήμερο γιά την ακρίβεια), είμαστε εδώ, κατάκοποι μεν, αλλά με μεγάλο χαμόγελο. Ενα προσωπικό θέμα λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο, στοιχηματικά και η Κυριακή πήγε εξίσου καλά με το Σάββατο (αυτή τη φορά με παρολί από φαβορί), οπότε αφήνω την όποια κούραση στην άκρη και πάμε στα παιχνίδια. Δεν…αντέχω να γράψω πολλά, οπότε θα είναι όσο πιό περιεκτικός γίνεται: Πρώτον, προσέξτε τις ψέυτικες αποδόσεις.

Εδώ θέλω να σταθείτε πολύ. Μακριά από ΑΠΟΕΛ (δεν γίνεται γιά πέντε αγωνιστικές να είναι το απόλυτο αουτσάιντερ γιά τους μπουκ και άξαφνα οι ίδιοι να μας λένε ότι…τώρα έγινε φαβορί, τώρα που..πέρασε και δεν έχει το άγχος της νίκης), μακριά από Μπάρτσα (με τρίτα θα παίξει, καμιά αξία), από Μίλαν (εντελώς αδιάφορη), από Τσέλσι (αίμα και άμμος), από Ολυμπιακό (αστείες αποδόσεις, όσο κι αν η Αρσεναλ θα είναι με “δεύτερη” ομάδα (θα είναι με την 11αδα που έπαιξε στο Αρσεναλ-Σίτι του Λιγκ Καπ πριν μιά εβδομάδα, θυμίζω ότι πριν δύο χρόνια σε ανάλογο ακριβώς ματς ο άσος άνοιξε στο 2.

70 και πήγε στο 2.00, άρα υπήρχε αξία, ενώ τώρα ο άσος…άνοιξε στο 2.00 και πήγε στο 1.85-1.90 μάξιμουμ). Μακριά και από Ντόρτμουντ που θέλει θαύμα. Και βέβαια, από κάτι Μάντσεστερ ή Σίτι, που είναι μεν αυριανά, αλλά δεν παύει να είναι…αστεία. Βέβαια, γιά να μην παρεξηγηθώ, ΔΕΝ λέω ότι οι παραπάνω δεν μπορούν να κερδίσουν! Λέω απλά ότι οι μπουκ σας παίρνουν όποια παικτική αξία μπορεί να υπήρχε!! Και στο στοίχημα, που δεν είναι ΠΡΟΠΟ, η απόδοση είναι αυτή που “αποφασίζει”….

Ποιά φαβορί έιχαν κάποιο νόημα απόψε; Η Λεβερκούζεν (γιά να εξασφαλίσει πρωτιά ότι κι αν γίνει στο Λονδίνο και παίζει με το…ψοφίμι της Γκενκ), και η Γιόρκ στο Κόνφερενς. Ομως, οι αποδόσεις βούλιαξαν και γιά την 2η, πάει κι αυτό. Και… ένα μόνο του μικρό φαβοράκι, δεν παίζεται… Να μην λέω όμως μόνο γιά ότι δεν αξίζει ή δεν παίζω.

Να πάω σε …ότι παίζω. Τρία αουτσάιντερ και δύο over. Αυτά είναι. Είχα ένα ακόμα αουτσάιντερ, την Μπράντφορντ, αλλά τελικά την αφήνω, έχει απόντες στα χαφ σοβαρούς… Ποιά κρατάω; Ζενίτ, Σουίντον, Σάουθπορτ. Αυτά τα τρία. Και δύο καλοπληρωμένα over που μάλλον οι μπουκ τα διάβασαν λάθος, σε ΑΠΟΕΛ και Ντόρτμουντ. Αυτά είναι. Ζενίτ γιατί απλά δεν δέχομαι σε ματς…κολασμένο, που θα παιχθεί μιά θέση (άσο θέλει η Πόρτο, Χ-2 η ρωσίδα) να βλέπω (αυτή την φετινή) Πόρτο στο 1.

70 και την εξαιρετική Ζενίτ στο 5.60 (του ανταλλακτηρίου). Ούτε καν κάτι 5άρια που έχουν οι μπουκ. Με…τίποτα. Η Πόρτο δεν με πείθει, αν κάνει σούπερ ματς χαλάλι της, εγώ ξέρω ότι θα ανοιχτεί, η Ζενίτ “έχει” την κόντρα, θα το ρισκάρω. Καθαρή παικτική αξία. Σουίντον στο Τρόφι, γιατί…έρχεται με φόρα. Την “φάγαμε” και το Σάββατο στο Κύπελλο, θα μασήσει απόψε; Η Σάουθεντ ναι είναι καλή, την σέβομαι απόλυτα, αλλά… ώπα.

Και δύο ματς βλέπω κορεσμό (ως ντεφορμάρισμα) και έχει στο νου της και την ρεβάνς κυπέλλο με την Ολνταμ σε μιά εβδόμαδα (γιατί όποια περάσει, πάει να παίξει με την Λίβερπουλ τον Γενάρη, άρα λεφτά και δόξα). Γιά τον ίδιο λόγο κοίταγα αρχικά και την Μπράντφορντ που παίζει με την Ολνταμ… Αν σας λέει κάτι, η τελευταία ήττα της Σάουθεντ, από την…Σουίντον ήταν, στο πρωτάθλημα, 2-0!! Αρα τα 3.

20 μου κάνουν. Τέλος, το πλέον ζόρικο, η Σάουθπορτ. Γιατί εδώ κοντράρω και την Ρέξαμ, που είναι πρώτη, παίζει καλά, την “φάγαμε” επίσης περήφανα στο Κύπελλο το Σάββατο! Γιατί την κοντράρω; Μα γιατί δεν γίνεται ομάδα με οκτώ (!!) σερί διπλά, να πληρώνει 5.90!! Το Σάββατο είχε αξία η Ρέξαμ, απόψε έχει η Σάουθπορτ. Ξέρω πόσο ζόρικο είναι, αλλά δέχομαι το ρίσκο.

Τέλος, στα δύο over, περιμένω…φουλ επίθεση της Ντόρτμουντ, να τα παίξει όλα γιά όλα. Και στην Κύπρο περιμένω ελέυθερο ματς, ανοιχτό, χωρίς σκοπιμότητες, μιά γορτή. Αρα μου κάνουν οι αποδόσεις στο 2.20 και 1.73 αντίστοιχα σε γνωστό μπουκ. Κλείσαμε. Παρότι η κάβα έχει..άριστα κέρδη, δεν θα ξανοιχτώ. Μονά-δυάδες-τριάδα τα τρία…βουνά (από πλευράς αποδόσεων) με κάλυψη στο live κάνωντας trading όπου μπορώ.

Και μιά “ξερή” δυάδα τα over, σαν να είναι ακόμα ένα μονό δηλαδή! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 23.750 μονάδες. Κέρδη από 4/12: 473 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 24.223 μονάδες. Ποντάρισμα 6/12: Μονό αποδεκτό: Σουίντον 2 (3.20), 80 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Σάουθπορτ 2 (5.90), 40 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ζενίτ 2 (5.60), 50 μονάδες. Trixie (σύστημα 2-3): Σουίντον 2-Ζενίτ 2-Σάουθπορτ 2, από 35 μονάδες σε κάθε δυάδα (από τις τρεις) και 10 μονάδες στην τριάδα, σύνολο 115 μονάδες.

Δυάδα: ΑΠΟΕΛ over-Ντόρτμουντ over (3.80), 78 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 363 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 23.860 μονάδες. Οπως βλέπετε, δεν ξανοίγομαι και μέ ένα μονό (ή την δυάδα) παίρνω το 60-70% του πονταρίσματός μου πίσω. Αν παίξω κάτι άλλο, αυτό θα είναι στο live (πέρα από τυχόν καλύψεις), αφού θα βλέπω την ροή του ματς (ειδικά σε Καραϊσκάκη και Βεστφάλεν). Ραντεβού στο chat λοιπόν.

Και χρόνια πολλά σε εορτάζοντες και εορτάζουσες, Νίκους και Νικολέτες!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras