2694

Billaras

Τριπλέτα από τα έξι (UPDATE!)

Δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη γιά χθες σε ότι αφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Εκρεμμεί παιχνίδι που ξεκίνησε πριν λίγο και αυτό θα με έβγαζε και με κέρδος ή θα έχανα εν τέλει. Πάντως από όσα έγιναν, δεν μπορώ να μιλήσω γιά ατυχία ή “δοκάρια” ή δεν ξέρω τι άλλο. Ισως να άξιζα την Νταμφέρλιν, αλλά ως εκεί. Πάλεψα στην Βρετανία, τα δύο που δεν ηρθαν έμειναν στο 2-2, αυτό λέει πολλά.

Αστόχησα εντελώς στην Γερμανία, αφού Χέρτα και Αιντραχτ ήταν τραγικές. Θα ήταν αστείο να “πατήσω” πχ στο χαμένο πέναλτι της Αιντραχτ, δεν το άξιζε, καλώς έχασε. Οπότε, περιμένω την Κόνιασπορ και κοιτάω το σήμερα. Χλιαρό είναι. Τίποτα από φαβορί, μόνο μεγάλα σημεία (σ.σ καλή τύχη σε όσους θα παίξουν το public bet της μέρας, αυτό το..

μπάζο που λέγεται Ιντερ). Εχω ξεχωρίσει έξι, το ένα ειναι under (!), το άλλο είναι αυριανό. Μπολόνια (3.10), Ειμπάρ (3.40), Αρσεναλ (3.40), Ακισάρ (3.50), Μπάρτσα under (3.40) και αύριο η Αντάλιασπορ (3.60). Αυτά τα έξι είναι. Και εδώ να αναφέρω και δύο…φαντάσματα. Προσέξτε πολύ την Κροτόνε (μην σας ξεγελάει η τελευταία νίκη της Ουντινέζε, ήταν η απόλυτη μαγική εικόνα, γενικώς την πάει τρελλή ρέντα ενώ δεν παίζει μπάλα).

Και προσέξτε πολύ την Ινγκολσταντ. Αυτή έχει ζεσταθεί με τον νέο προπονητή, αύτη έσπασε το αήττητο της Λειψίας. Και η Λεβερκούζεν σαν άλλη Ουντινέζε πήρε…πορτοφόλι με τη Σάλκε, τραγική ήταν. Προσθέστε εδώ ότι προχθές έπαιξαν και ξύλο στην προπόνηση (κανονικό ξύλο, τους τα έβγαλε στη φόρα η Bild). Επιστρέφω στα έξι που..δεν είναι φαντάσματα.

Δεν ανέχομαι φαβορί την Πεσκάρα. Μην τρελλαθώ. Με 1-5-10 απολογισμό φέτος! Την έχετε δει; Μεσοβδόμαδα έγιναν και τσαμπουκάδες χοντροί με τους οπαδούς. Οκ, η Μπολόνια έχει θέμα στο γκολ, δεν σε τρομάζει, αλλά όχι και αουτσάιντερ! Σε ματς μάλλον…πονόματο, αν είναι να σκοράρει κάποια, η Μπολόνια είναι. Δεν ανέχομαι φαβορί τη Λεγκανιές.

Μικρό το βεληνεκές της, κακή φόρμα, δεν συγκρίνεται με την Ειμπάρ. Οπως και στην περίπτωση της Μπολόνια, έτσι και η Ειμπάρ είμαι 100% βέβαιος ότι είναι καλύτερη ομάδα. Γιά το εγγλέζικο τα είπε ο Μάκης, τα έχω γράψει κι εγώ. Χωρίς κόφτη με την Αρσεναλ; Αν της το έκανε η Τσέλσι το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, η Αρσεναλ δεν μπορεί; 4 νίκες σε 15 ματς έχει η Σίτι και τρώει και 3 και 4 αν την πετύχεις μπόσικη, αφού οι μισοί δεν μαρκάρουν και οι άλλοι μισοί δεν ξέρουν που παίζουν! Ναι, μπροστά είναι δύναμη (αν και θα λείπει ο Αγουέρο), αλλά πίσω τι γίνεται; Γιά το Αλάνια-Ακισάρ το μόνο που θα πω είναι ένα: Καλά πήρε όσα πήρε….

με φιλικό τρόπο η Αλάνια. Σήμερα δεν θα παίξει φιλικό. Γιά το καταλανικό ματς, συγγνώμη, αλλά η Εσπανιόλ είναι εννιά ματς αήττητη και στα επτά δεν έφαγε γκολ! Και σε ματς ντέρμπι, έχω…3.40 το under! Ξαναδείτε την απόδοση. Και σημειώστε ότι η Μπάρτσα έρχεται από τέσσερι σερί 0-0 στο ημίχρονο. Τέλος, αύριο, η φόρμα της Αντάλιασπορ μιλάει μόνη της, φωτιές πετάει… Λοιπόν, τα είδαμε και τα έξι.

Και τα ανέλυσα γιά να βγάλετε κι εσείς συμπέρασμα, να κάνετε τη δική σας χημεία. Εγώ θέλω να παίξω τρία. Αρα να πετάξω τα μισά. Το πάω ανάποδα. Ποιά θέλω 100% στο παιχνίδι μου; Το αυριανό της Αντάλιασπορ. Και την Ειμπάρ. Αρα ψάχνω ακόμα ένα. Σβηνω την Ακισάρ, σβήνω το under, είμαι μεταξύ Αρσεναλ και Μπολόνια. Αφού ο Μάκης κλείνει σύστημα με την λονδρέζα, ας κρατήσω εγώ το άλλο, την Μπολόνια.

Και το αγγλικό το τσεκάρω στο live. Οπότε κατέληξα. Ενα σύστημα με Μπολόνια-Ειμπάρ-Αντάλιασπορ. Και επειδή παίζω και λίγα σήμερα, μερικά…ψιχουλάκια στα δύο φαντάσματα. Και κλείσαμε. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 4.640 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: Δύαδα από trixie: Σεντ Τρούιντεν 1 (3.80, πιασμένο)-Κόνιασπορ 2 (3.00) με 40 μονάδες. Ποντάρισμα 18/12: Trixie: Μπολόνια 2 (3.

10)-Ειμπάρ 2 (3.40)-Αντάλιασπορ 2 (3.60). Με 15 μονάδες η τριάδα και 45 κάθε δυάδα. Ολο μαζί 150 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Κροτόνε 2 (6.00) με 25 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ινγκολσταντ 2 (6.00) με 25 μονάδες. Δυάδα Ινγκολσταντ-Κροτόνε (36.00) με 10 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 210 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 4.430 μονάδες. Βλέπετε πως κατέβασα ποντάρισμα, οπότε όλο το διήμερο μου βγαίνει .

.λάιτ. Αλίμονο αν όρμαγα. Ξαναλέω, δείτε και όσα άφησα κι αποφασίστε, επίσης ξαναλέω ότι τουλάχιστον την Αρσεναλ θα την…παρακολουθώ στο live. Ραντεβού την Τρίτη με εμβόλιμες σε κάμποσα πρωταθλήματα! Υ.Γ: Οταν δεν είναι καλό το φεγγάρι το βλέπεις από πολλά. Παίζω προ ημερών Μπάρνσλεϊ, χάνει 2-0 ενώ κάνει πληθώρα ευκαιριών (και το 1-0 γίνεται με…αυτογκόλ κόντρα στη ροή).

Χθες 3-4 νίκη με ανατροπή στο τέλος. Κοντράρω προ ημερών Παρί. Χάνει 0-2, το κάνει 2-2. Χθες πάλι τα ίδια αλλά…δεν ισοφάρισε, έχασε. Λίγα 24ωρα διαφορά έχουν αυτά. Σαν σου λέει “μιά χαρά τα βλέπεις, αλλά δεν είναι ώρα”. Υ.Γ2: Μπορώ -χωρίς να πονηρευτώ- να δω μιά ομάδα να κερδίζει και με 5 και με 6 γκολ, να είναι σαρωτική. Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως…η μισή Ελλάδα είχε την επιφώτιση του Αγίου Πνεύματος και βάραγε ανελέητα (σε βαθμό να βουλιάξουν όλα μέσα σε λίγες ώρες) σε ένα σημείο μαζί με το ημίχρονό του, μαζί με το over του, μαζί με όλα! Το “δεν μπορω να καταλάβω” φυσικά, είναι τρόπος του λέγειν.

Μπορώ και… παραμπορώ και δεν νοιάζει κιόλας, λεφτά από μπουκ πήρανε, όχι από φιλόπτωχο ταμείο. Αλλά με ενοχλεί και προσβάλει τη νοημοσύνη μου όταν 1) κάτι γίνεται απροκάλυπτα, 2) όταν έχει “βρωμίσει” τόσο απροκάλυπτα επίσης, 3) όταν μετά ακολουθεί “δεν ξέρουμε-δεν καταλάβαμε, παίξαμε μπαλάρα” και 4) όταν πέφτει στο τέλος η ατάκα “όταν τα κάνετε εσείς είναι καλά;”.

Δηλαδή επειδή τα κάνουν κι άλλοι (ΟΛΟΙ), εμείς …αθωωνόμαστε πανηγυρικα;   UPDATE: Η μέρα δεν ειναι για πολλά-πολλά, δεν υπαρχει λόγος κανονικής στήλης. ΑΥΡΙΟ νεα στήλη. Γιά σήμερα εχω αποφασίσει να παίξω χαλαρά σε μονά-δυάδα το δίδυμο Βόλφσμπουργκ 2 (4.00) και Αμβούργου 1 (3.25). Το Αμβούργο αδίκησε τον εαυτό του με την Μαίντς, κακό δεν ήταν, γενικα το παλέυει καλά το τελευταιο διάστημα.

Ενω η Σάλκε δεν πείθει (ειδικά εκτός) και μαστιζεται από πολλές και σοβαρές απουσίες, τελευταία του Τσούμπο Μότινγκ. Στο άλλο ματς οι δυό προπονητές παίζουνε το κεφάλι τους, αλλα έχω την αίσθηση ότι ενώ στη Βολφσμπουργκ και υπάρχει ανάκαμψη (μου το έδειξε με την Αιντραχτ) και μιά ακόμα ευκαιρία, στην Γκλάντμπαχ όλα έχουν προαποφασιστεί και ο Σούμπερτ μας κουνάει μαντήλι.

Πάλι κακή, κακό κλίμα και με Ράφαελ, όλα στραβα κι ανάποδα. Παίζω 15 μονάδες στην δυάδα και στα μονά βάζω 55 στο Αμβούργο και 50 στην Βόλφσμπουργκ. Σύνολο 120 μονάδες. Update και στην κάβα θα γίνει στην αυριανή κανονική στήλη το μεσημέρι.        

Παλαιότερα άρθρα του Billaras