2718

Billaras

Τριπλέτα από Europa League!

Μας αδίκησε λίγο χθες. Προσέξτε: Δεν μας αδίκησε ο Κλάτεμπεργκ, η μπάλα αδίκησε την Σεβίλλη και εμάς μαζί. Ως το 35' δεν υπήρχε Γιούβε. Αν χάναμε το Χ, με…άσο έπρεπε να φοβόμαστε. Μετά έρχεται η (δίκαιη) αποβολή. Δέκα λεπτά μετά το (δίκαιο) πέναλτι. Πολύ νωρίς γιά το 1-1 ήταν και σε καθοριστικό σημειο. Ακόμα 10' μετά, αποβολή στο 55' και του Σαμπάολι (δεν είναι λίγο, ως άλλος Σιμεόνε χειρίζεται τα ματς ο Σαμπάολι, φωνάζει και ξεσηκώνει).

Και μετά ήρθε η αδικία της μπάλας. Η Γιούβε …δεν υπάρχει όπως και νωρίτερα, είναι κακή. Σβηστά πάει γιά 1-1. Ενα σουτ του Πιάνιτς μακρινό από το 55' ως το 84' και τίποτα άλλο, μιά χαρά το διαχειρίζεται η Σεβίλλη. Ε, μπήκε ένα μακρινό μετά από διώξιμο και ριμπάουντ μέσα απο δέκα πόδια. Αμα θέλει να σε αδικήσει (και αναφέρομαι κυρίως στη Σεβίλλη που δεν άξιζε να χάσει), σε αδικεί η μπάλα… Μας αδίκησε και λίγο στη Γουίμπλεντον, κόκκινη σε σημείο που χτυπούσαμε το ματς (στο 74' με το σκορ 0-0).

Ας είναι. Μπάλα είναι, αυτά είναι εντός προγράμματος. Ηρθε η Μπάρνετ άνετα, πήραμε τα μισά ήδη πίσω και….τρέχουν κι άλλα. Το ξερό Χ της Ατλέτικο, το g/g της Μπεσίκτας και το over της Λουντογκόρετς γιά το παρολί (ήρθε το 1-1 στην ΤΣΣΚΑ). Οποτε, δεν έχω συμπέρασμα. Ούτε απόψε θα έχω, αύριο το βράδυ η σούμα! Παμε στα φρέσκα. Χαλάστηκα πάρα πολύ με την Παρί.

Πολύ όμως. Οχι άδικα, ενώ πολλοί το φοβούνται, το έδειξα καθαρά το διπλό, από την εφημερίδα (που γράφτηκε Δευτέρα μεσημέρι) κιόλας. Δεν ξέρω τι θα έρθει, μάντης δεν είμαι, μπάλα είναι. Ξέρω όμως ότι το 3.40 ήταν κραγμένο λάθος. Που διορθώθηκε. Πλέον στο 2.75! Τρελλή βουτιά. Ισως έπρεπε να παιχθεί κι αυτό από χθες… Οπότε…το έσβησα. Σόρρυ, εκπτώσεις ως ένα σημείο.

Εδώ …βούλιαξε, σε λίγο θα γυρίσει και φαβορί. Οποιος το τίμησε από χθες, καλώς έκανε. Και τέρμα το σήμερα. Εχω παίξει από χθες τα άλλα, δεν έχει κάτι παραπάνω αποψινό. Πάω στο αύριο… Σίγουρα στο χέρι το Χ της Σπάρτα Πράγας που πήγε και στο 3.40. Αφού έχασα Σεβίλλη Χ, το ξαναπαίζω. Από εκεί και πέρα, καλό Χ και της Στεάουα (στο 3.30), από ασόδια παίζουνε οι Νις (3.

90), Μακάμπι (4.20), Ντάλντακ (3.20), ΑΠΟΕΛ (3.50) και Ιντερ (2.55). Σβήνω τον ΑΠΟΕΛ, ήταν κακός προχθές γιά το πρωτάθλημα, ίσως και να χιονίζει απόψε, είναι και συνθετικό τερρέν, ενώ το κυριότερο, μάλλον θα μείνει ικανοποιημένος και με το Χ (αν λίγο μετα δεν κερδίζει η Γιουνγκ Μπόις στο Φάληρο, κάτι που είναι χλωμό, πέρασε και με Χ ο ΑΠΟΕΛ). Θα παίξω Ντάλντακ.

Η Αλκμάαρ δεν βλέπεται, κατάφερε να μην κερδίσει ούτε τη Ρόντα προχθές, την είχα δει και με τη Μακάμπι εντός, χάλια μαύρα. Και η Ντάλντακ ήδη με έχει πληρώσει μιά φορά (με Μακάμπι), είναι φρέσκια χωρίς άλλες υποχρεώσεις και έχει τη μεγάλη ευκαιρία. Κακώς είναι αουτσάιντερ. Σε Ζενίτ και Σάλκε έχουμε ένα δεδομένο κοινο. Εχουν περάσει και οι δύο και μάλιστα ως πρώτες! Γίνεται λόγος γιά rotation, δεν μπορώ να ξέρω πόσο μεγάλο θα είναι.

Πάντως δεν έχουν κίνητρο και δεν θα έχουν και (λίγους ή πολλούς) βασικούς. Και δεν ξεχνώ και το …λίγο περίεργο 3-4 πριν δύο μήνες στο Ισραήλ σε ότι αφορά στο ένα ματς. Ενω στο άλλο, οκ, οι γερμανοί δεν …χαρίζουν σχεδόν ποτέ τίποτα, αλλά όπως και να το δεις, δεν θα σκοτωθουν κιόλας. Στα συν της Νις είναι δύο δεδομένα. Πάνω που..έσκαγε (φάνηκε με Σάλτσμπουργκ αλλά και Καέν), ήρθε η διακοπή.

Και την ευνόησε. Πήρε ανάσες, μπαμ διπλό (με αξιόπιστη εμφάνιση) στη Σεντ Ετιέν. Το αλλο είναι βέβαια η επιστροφή Μπαλοτέλι. Τέλος, η Ιντερ καλά μου έδειξε με τη Μίλαν αλλά…δεν παύει να μην πείθει. Και γιά 2.55 λέω να προσπεράσω… Τα ξανοιτάω. Αποφάσισα. Εξω και η Μακάμπι (οκ, η Ζενίτ..είναι Ζενίτ και η απόδοση πολύ ψυλλιασμένη, πριν 21 βράδια θα πλήρωνε κοντά ή πάνω από το 7.

00), κρατάω Νις, Ντάλντακ και το Χ στην Σπάρτα Πράγας. Αν η Παρί είχε μείνει 3.40 θα έμπαινε κι αυτή στο παιχνίδι μου. Ας κάνει ο καθένας τις επιλογές του ακόμα κι από αυτά που άφησα. Μοναδικό ερωτηματικό μου πλέον, να πάω σε patent ή σε trixie; Στο 3.90 η Νις, στο 3.40 το Χ, στο 3.20 η Ντάλντακ. Να ψάξω το 66% ευστοχίας; Δεν είναι κι εύκολο. Από την άλλη, να αυξήσω στήλες ενώ ήδη έπαιξα από χθες και περιμένω κι άλλα; Το ζυγίζω… Με ρίσκο πάω σε trixie.

Είναι αυριανά, θα είμαι “από πάνω”, αν χρειαστεί live να καλυφθώ (αν νομίζετε ότι…τυχαία είναι τα δύο στις 20.00 και το τρίτο στις 22.05 είστε γελασμένοι, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του). Ας πάρω κάτι ακόμα σήμερα (που αυτομάτως μαζί με το χθεσινό της Μπάρνετ θα σημαίνει πάτσι ή μικρό ή μεγάλο κέρδος-πάντως όχι ήττα) και βλέπουμε αύριο.

Νέα στήλη το Σάββατο μέσημέρι, αλλά απόψε (και αύριο βράδυ) κανονικά στο chat, κάπου θα προκύψει και κάτι γιά live! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 22/11: 203 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 6.653 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: Μονό: Ατλέτικο-PSV Χ (5.50) με 40 μονάδες. Παρολί: ΤΣΣΚΑ g/g (πιασμένο)-Μπεσίκτας g/g-Λουντογκόρετς over (7.01) με 70 μονάδες. Ποντάρισμα 24/11: Trixie: Ντάλντακ 1 (3.

20)-Νις 2 (3.90)-Σπάρτα Πράγας Χ (3.40) με 15 μονάδες η τριάδα και από 46 κάθε δυάδα. Ολο μαζί 153 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 6.500 μονάδες.  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras