753

Billaras

Τριπλέτα γιά trixie-UPDATE!

Γίνανε πραγματάκια χθες στο Νησί. Δεν περίμενα η Φόρεστ Γκριν να ξεβρακωθεί στην Μπάροου βασικά. Τα άλλα οκ, δεν ήταν σοκ πχ το διπλό της Μόρκαμ που το πήρε στα ίσια. Την ίδια ώρα, η πεσμένη Κρου με…ανατροπή έριχνε και την Γουίμπλεντον. Να χάσεις σημείο, αλλα σκέψου να χάνεις τέτοια, θυμηθείτε τι εγραφα χθες. Σαράντα χρόνια φούρναρης, έχω δει τόσα παρόμοια…

Στα δικά μας, η Τζίλιγχαμ έκρινε τη μέρα, εκεί παίχθηκε νίκη/ήττα.

Δύο φορές κεφάλι, ισοφαρίστηκε. Και μάλιστα, στο 0-1 είχε τεράστια φάση λίγο μετά γιά το 0-2 (“Reeves was denied a second 10 minutes later with a sweet effort on the turn that was superbly pushed away by Owen Evans”) αλλά δεν μπήκε. Και επίσης, είχε και δοκάρι στο 95′ με σουτ έξω από την περιοχή. Κοινώς, δεν ήθελε. Δεν πειράζει.

Μιάς και θα παιξω και σήμερα και αύριο και μεθαύριο και επαιξα και χθες, θα είμαι και σήμερα μαζεμένος.

Δύο σημεία χθες; Μόλις τρία σήμερα! Εσβησα την Αλτάχ στην Αυστρία γιατί δεν έχω εικόνα της πρόσφατη, οπότε έμεινα με μόλις τρία. Οχι μικρά εννοείται. Ούτε όμως και “τέρατα”. Νορμάλ σημεία (γιά Betsellers), ιδανικά για ένα trixie.

Λίβερπουλ το 1ο!

Η Λίβερπουλ ειναι φρέσκια. Μεγάλο rotation με τη Μπενφίκα, χαλαρά, ήρθε 3-3, δεν έκανε καν μετακίνηση, δεν είχε τραυματισμούς, όλα καλά.

Την ίδια ώρα όμως, η Σίτι ήταν στη Μαδρίτη. Και όχι απλά ζορίστηκε, αλλά στο β’ μέρος τα είδε όλα. Και σίγουρα ένα παραπάνω 90λεπτο μέσα Απρίλη μετράει. Σαλάχ και Μανέ έπαιξαν μισή ωρίτσα, ο Φαν Ντάικ καθόλου, ο Χέντερσον μιά ώρα σκάρτη, Ρόμπερτσον και Αλεξάντερ Αρνολντ καθόλου. Η Σίτι γύρισε Λονδίνο και έμεινε εκεί, να γλυτώσει μιά μετακίνηση, αυτο τα λέει όλα.

Μην πάει Μάντσεστερ και γυρίσει γιά το Γουέμπλεϊ. Και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι Γουόκερ και Ντε Μπρόιν. Μιλάμε γιά κομβικούς, είναι ο γρηγορότερος που σκουπίζει πίσω τυχόν κόντρα και φυσικά ο παιχταράς-μαέστρος. Περιμένω πιο φρεσκια την ομάδα του Κλοπ, την περιμένουν και οι μπουκ. Ελαφρύ αουτσάιντερ στο 2,87 είναι οκ. Πιστεύω ότι αν οριστικά δεν παίξουν οι αμφίβολοι της Σίτι, ίσως γυρίσει και φαβορί.

Αλαβές το 2ο!

Η Αλαβές προφανώς καίγεται. Την πόνταρα με την Οσασούνα, δεν ήταν κακή, έχασε με γκολ στο 92′. Εντός την παλεύει καλά. Η δε Βιγιαρεάλ, εχει…σβήσει μηχανές. Δεν έχει καν νικη στο πρωτάθλημα για το 2022. Και εκτός φυσικά είναι τραγική. Ακόμα και στον 1ο γύρο που φύσαγε, εκτός έχανε. Εχει 1-3-10 σε όλη τη σαιζόν.

Η Αλαβές δεν έχει απολύτως κανένα περιθώριο. Είναι -7 από τη Μαγιόρκα και μεσοβδόμαδα παίζουνε μεταξύ τους στο νησί! Αν θέλει να παίξει εκεί τα ρέστα της, σήμερα οφείλει να κερδίσει. Δέχομαι το 2,70.

Ζυρίχη το 3ο!

Κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ειναι αουτσάιντερ; Σας θυμίζω, το ίδιο ζευγάρι ανάποδα, 19 του Μάρτη το “φάγαμε” στο 4+! Η Ζυρίχη τρέχει προς τον τίτλο, όσο και να έχει χαλαρώσει λίγο, έχει 10-3-1 εντός, είναι μακράν η καλύτερη ομάδα όλων.

Και μας δίνουν φαβορί την Γιουνγκ Μπόις που έχει 6 ματς να κερδίσει, ήταν Φλεβάρης στην τελευταία της νίκη, είναι με υπηρεσιακό και άφθονες (και καλες απουσίες). Φέρνει συχνά-πυκνά 2-2, αλλά τώρα πάω με τον άσο όπως πήγα στο διπλό όπως έκανα και πριν ένα μήνα. Δέχομαι μιά χαρά το 2,80 του άσου, έπρεπε να είναι ανάποδα.

Αυτά τα τρία.

Ολα έχουν πρώιμη πληρωμή.

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, δεν ακουμπάω Premier League, δεν ακουμπάω Γερμανία, ούτε ιταλογαλλικά σημερινά. Αύριο θα είναι αλλιώς, άλλη μέρα/άλλη στήλη (ίσως και update). Γιά σήμερα κλείσαμε, ένα trixie με φόρτωμα στις δυάδες. Τα λέμε απόγευαμα στο chat αλλά γιά λίγο (καθότι…έχω να σβήσω και μιά τούρτα σήμερα, 53 τα χρονάκια στην καμπούρα μας)!

UPDATE: Δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα για χθες, το ταμπλό μιλάει μονάχο του.

Θα πουμε πιο αναλυτικά την Τρίτη. Τώρα είμαστε στη μέση μιά μάχης. Ο πόλεμος κερδήθηκε, τελείωσε, αλλά έχουμε ακόμα μερικές μάχες. Σήμερα, αύριο, μεσοβδόμαδα, το άλλο Σαββατοκύριακο. Το βέβαιο είναι ότι αρκετά χαλαρά και με εξασφαλισμένα κέρδη, είναι όλα πιό εύκολα.

Σήμερα λοιπόν: Μικρά δεν κοιτάω. Είδα τι κατάλαβα και όταν κοίταξα (γέλια).

Ας κερδίσουν οι Λαμίες και οι Μπιλμπάο του κουπονιού, απαξιώ.

Θα αναφέρω την εξάδα που έχω στην άκρη: ΠΑΟ (2,87), Μπέρνλι (4,75), Πάλας (5,50), Σεβίλλη (2,87), Μπορντό (7,50) και Ρόμα αύριο (4,20). Αυτά κοιταξα.

Και μετά…έσβησα. Τον Παναθηναϊκό λόγω του 2,87. Ηταν 3+. Και ξέρετε κάτι; Μετά τη χθεσινή νίκη δεν έχω “ανάγκη” να κανω και εκπτώσεις! Μετά την Πάλας.

Το ζύγισα πολύ. Είναι ομως τεράστια η απουσία (και η αδικία) του Γκάλαχερ. Το παιδάκι κάνει “παπάδες”, ως και εθνική κλήθηκε. Αλλά η Τσέλσι είχε βάλει ρήτρα, είναι δανεικός στην Πάλας και δεν μπορεί να παίξει σήμερα αντίπαλος της ομάδας που ανήκει. Αδικο γιά το παιδί, όλοι θέλουν ένα Γουέμπλεϊ στην καριέρα τους. Και τέραστια απουσία γιά την ομάδα του Βιεϊρά.

Μετά την Μπέρνλι. Η απόλυση Ντάις έφερε σοκ, αλλά δεν ξέρω…τι σοκ. Φοβάμαι ότι το ανάποδο απ’ αυτό που θα ήθελε η διοίκηση. Ο κόσμος ξεσηκώθηκε, ο Ντάις…ήταν η Μπέρνλι η ίδια. Νομίζω ότι θα της γυρίσει μπούμερανγκ και θα πέσει και θα αργήσει να ξαναγυρίσει (ποτέ μην λες ποτέ, αλλά βάζω και ενα “αν ξαναγυρίσει ποτέ”).

Αν προσέξετε, απ’ τα έξι σημεία είχα πιθανή κόντρα “ευρωπαίων” σε τέσσερα (Γουέστ Χαμ-Τσέλσι-Ρεάλ-Λυών). Οχι τυχαία φυσικά. Και αφού έσβησα τρία, μένουν άλλα τρία. Η Μπορντο στα χαρτιά μοιάζει με τη Μπέρνλι. Καίγεται επίσης, παίζει με τη Λυών (που έπαιζε με την Χαμ). Κι όμως, δεν μοιάζει και τόσο.

Πρώτον, η Μπορντό έχει νέο τεχνικό με καλά στοιχεία, ήδη ήρθε νίκη (με ανατροπή κιόλας).

Δεύτερον, παίζει με τη Λυών που και έχασε και αποκλείστηκε και ο κόσμος έκραξε και οι φανατικοί σήμερα θα κάνουν εμπάργκο, γενικά είναι σε φουρτούνα (όλα αντίθετα με την Γουέστ Χαμ).

Τριτον, η Λυων δεν έχει στόχους και κινητρο (επίσης αντίθετα με την Γουέστ Χαμ). Την είδα με Στρασβούργο, μέτρια ως κακή, μας στέρησε λεφτά από καθαρή ατυχία.

Και τέλος, το ένα έδινε 4,75 και το άλλο…7,5! Γι αυτό κρατάω Μπορντό. Θέλετε με κάλυψη; Δίνει 6,00 το draw no bet και 3,25 η δ,ε του Χ-2!

Μενουν Σεβιλλη και Ρόμα. Πάω ανάποδα. Η Ρόμα είναι αύριο, ίσως-αν στραβώσουν όλα σήμερα- να ξαναπαιχθεί. Ειδα Νάπολι με την Φιόρε, έχει πάθει λίγο κοκομπλόκο. Κάτι δεν πάει καλα, ειδικά αμυντικά.

Μπάζει. Η Νάπολι έχει 6 ήττες φέτος, τις 5 τις έχει εντός και εκεί έχει κάνει κι άλλες (και στο κύπελλο και στην Ευρώπη). Σαν να είναι η αδυναμία της. Η Ρομα πέρασε άνετο βράδυ με τη Μπόντο πήρε πάνω της, αν της βγει το ματς, το έχει το ύψος. Πολύ ψηλό το 4,20.

Και τέλος, η Σεβιλλη, αυτό με προβλημάτισε πολύ. Το 2,87 δεν είναι κακό, η έδρα εδώ μετράει.

Η Ρεάλ έχει παίξει παράταση, δεν αποκλέιω να βγάλει κούραση, δεν έχει και Κασεμίρο. Mετά από σκέψη, κάνω πίσω. Ισως ασχοληθώ στο live.

Οπότε, μονά-δυάδα Μπορντό-Ρόμα. Τη Μπορντό στο 6,00 του dnb. Aύριο νέα στήλη, ας περιμένουμε τη Ρόμα, δεν με χαλάει καθόλου (γέλια).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras