2791

Billaras

Τριπλέτα εκτός νησιού!

Μπράβο μου, όχι μπράβο μου! Να τα λέμε αυτά (γέλια). Πετυχεσιά έκανα ο μπαγάσας! Γελάω, το πήρα στην πλάκα (αυτό θα έλειπε, τέτοια εποχή), αλλά…θέλει προσπάθεια να το καταφέρω αυτό! Γράφω χθες: “Μου αρέσει και η Νορθαμπτον και η Πλίμουθ και η Νοτς Κάουντι και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Θα κρατήσω ένα και θα …φύγω από τα φαβορί. Θα κρατήσω τη Νοτς Κάουντι.

Στο 2.40”. Περνάνε τα τρία, χάνει η Νοτς Κάουντι. Γράφω μετά: “Λέστερ (5.75), Μπάρνσλεϊ (3.50), Νότιγχαμ (αύριο, 5.25), Σουίντον (4.20) τα μεγάλα που πέρασαν στην…τελική φάση”. Ποιά πέταξα και κέρδισε; Η…Μπάρνσλεϊ. Και μετά, γράφω και αυτό: “Τρία σημεία μου'χουν κάτσει εκτός νησιού σήμερα. Στούρμ-Μονακό-Εξέλσιορ”. Αέρας τα δύο, λίγο ήθελε να κάτσουν όλα και να μην τα παίξω.

Αν στα παραπάνω προσθέσετε και τρα τρία δυνατά over που είχα και που τα έβαλα στην εφημερίδα αλλά όχι εδώ αφού δεν τα έπαιξα (Γουέστ Χαμ-Μπέρι-Γέοβιλ) και…ήρθαν και τα τρία, έχετε την εικόνα! Δηλαδή, στην τελική διαλογή φτάνουν 11 ασόδια συνολικά(4 φαβορί αγγλικά, 4 αουτσάιντερ αγγλικα, 3 αουτσάιντερ εκτός νησιού), περνάνε τα 6 απο τα 10 (εκρεμμεί ένα, το σημερινό) κι εγώ δεν παίζω κανένα από αυτά, όπως δεν παίζω και τα over.

Ωραίος ο παίκτης (χεχεχεχε). Στο σύνολό του το Σάββατο ήταν πάντως όπως το περίμενα. Με κορυφαία την “κηδεία” της Μπάρτσα. Ελάχιστες ομάδες είναι έτοιμες. Ολες πάνω-κάτω είναι. Δεν ξέρεις πως θα εμφανιστούν. Και πριν πάμε παρακάτω, χθες είδαμε και μερικές γκολάρες, αλλά το highlight δεν ήταν ένα γκολ, ήταν μιά ασίστ, αυτή του Παγιέ στον Αντόνιο, με “ραμπόνα” στην κίνηση και συστημένο “πάρε-βάλε”.

Αν δεν το έχετε δει, ψάξτε να το βρείτε, είναι μαγεία (δείτε το και στη φωτό που έβαλα, η οποία το…αδικεί, στο live είναι απίθανο). Τα αφήνουμε όλα (γιά το μόνο που δεν λέω λέξη είναι το ντέρμπι του Μάντσεστερ, με…εξεθεσε η Γιουνάιτεντ που ήταν γιά τα θηρία), πάμε στο σήμερα. Θυμίζω, περιμένω την Νότιγχαμ γιά διπλό στην Αστον Βίλλα.

Οπότε, το αφήνω αυτό στην άκρη. Τι άλλο έχει; Μόνο μεγάλα σημεία, όλα εκτός νησιού φυσικά. Η σούμα μου έβγαλε μια 11αδα. Ντεν Χάαγκ (μέσα στη Φέγενορντ, στο 7.00), Φιτέσε (μέσα στον Αγιαξ, στο 5.50), Οσμανλίσπόρ (μέσα στην Τραμπζονσπόρ, στο 3.10), Κάλιαρι (στο 3.50, μέσα στην Μπολόνια), Κιέβο (φιλοξενεί την Λάτσιο, στο 3.50), Σαμπντόρια (στο 6.50, στη Ρώμη με τη Ρόμα), Λεγκανιές (μέσα στη Χιχόν, στο 3.

40), Μπέτις (στο Μεστάγια, στο 5.00), Είμπάρ (μέσα στη Γρανάδα, στο 3.60), Μετς (μέσα στη Ναντ, στο 5.25) και έχω κι ένα over στο Νις-Μαρσέιγ στο 2.00. Αυτά είναι. Ξεκινάω το σβήσιμο: Εξω το over, δεν “κολλάει” κάπου στο παιχνίδι μου. Οποιος θέλει ας το αξιοποιήσει, δεν εκβιάζω δυάδα για να το βάλω με κάποιο άλλο φαβορί αφού δεν έχω. Εξω η Λεγκανιές που αρχίζει όπου να'ναι, δεν θέλω να δίνω μπετ που ξεκινάνε μετά από….

5 λεπτά. Εξω η Μπέτις, γιατί δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί η Βαλένθια μετά την διακοπή και η Μπέτις, που την είδα, δεν με πείθει. Πήγα στα οκτώ… Εξω και η Κάλιαρι, γιατί οι σχέσεις με την Μπολόνια δεν είναι κακές και μπορεί να μείνουν αγαπημένες και με τον βαθμό. Εξω και η Σαμπντόρια γιατί έπεσε πολύ, ήταν στο 8.00, τώρα μιάμιση μονάδα κάτω.

Πήγα στα έξι… Εδώ αρχίζω και ζορίζομαι. Να σας πω την αλήθεια μου, τα δύο που θα παίξω τα έχω αποφασίσει. Εϊμπάρ και Μετς. Αυτά τα θέλω. Η Γρανάδα έχει γίνει κέντρο διερχομένων (18 μεταγραφές, 5 στο φινάλε, δεν ξέρουν ο ένας τον άλλο, αυτή η ομάδα με τα ψέματα είναι στην Primera). Και η Ναντ έχει εσωτερικά θέματα προέδρου-προπονητή την ώρα που η Μετς είναι μιά χαρά και…εσχάτως και φραγκάτη.

Το τρίτο ψάχνω! Αρα, η δεξαμενή μου έχει Ντεν Χααγκ, Φιτέσε, Οσμανλί, Κιέβο. Θέλω ένα. Θα ήθελα δύο αν πήγαινα σε yankee, αλλά ούτε αυτό το πιέζω. Δεν είναι η ώρα ακόμα. Φυσικά, εσείς αποφασίζετε όπως θέλετε, κάποια σηκώνουν και κάλυψη, εγώ αναφέρομαι στο δικό μου παιχνίδι. Να πω μερικά δεδομένα; Η Φέγενορντ έχει μπροστά της την Μάντσεστερ.

Η Τραμπζόνσπορ είναι κεκλεισμένων των θυρών και η Οσμανλί έχει ματς στα πόδια της (θυμίζω, πέρασε τη Μίντιλαντ). Τον Αγιαξ…τον έχουμε δει όλοι. Και τέλος, η Κιέβο όλο το 2016 έχει μιά ήττα εντός, από την Γιούβε. Πέρυσι κέρδισε 4-0 την Λάτσιο εντός. Μιά…ζαριά είναι. Την ρίχνω και μου κάθεται η Κιέβο. Εδώ θα καταλήξω. Μαζί με Ειμπάρ και Μετς.

Σε ένα patent. Εχω και την Νότιγχαμ, φτάνει. Ελπίζω να μην συμβει το χθεσινό (γέλια). ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 7.630 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: Νότιγχαμ 2 (5.25) με 51 μονάδες. Ποντάρισμα 11/9: Patent: Κιέβο 1 (3.50)-Εϊμπάρ 2 (3.60)-Μετς 2 (5.25). Με 8 η τριάδα, με 24 η κάθε δυάδα. Και στα μονά, 60 σε Κιέβο και Ειμπάρ, 40 σε Μέτς. Ολο μαζί 240 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 240 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 7.390 μονάδες. Οπως και χθες, ένα θέλω να πάρω πίσω την μέρα όλη. Δηλαδή-και προσέξτε το καλά αυτό- μπορεί με δύο σημεία εύστοχα (τη Νότιγχαμ από χθες και ένα σημερινό), να είμαι…πάτσι. Μόλις με δύο. Οπως και να'χει, βλέπετε ότι δεν ξανοίγομαι, λίγα σημεία, μεσαία μπετ. “Κανονικά”, παίζω 100 μονάδες παραπάνω κάθε μέρα.

Σήμερα έβαλα παραπάνω στις δυάδες, γιατί τα δύο εκ των τριών δεν είναι “θηρία”. Νέα στήλη την Τρίτη! ΣΥΝΑΞΗ ΑΘΗΝΑΣ Εξι μερούλες, αντίστροφη μέτρηση. Εχουμε ραντεβού! ΣΑΒΒΑΤΟ 17/9 το καθιερωμένο ετήσιο “συνέδριο” των Betsellerάδων στην Αθήνα! Φαί, πιώμα, χαβαλές, ενδεχομένως και…after, plus μπόλικη στοιχηματοκουβέντα. Μην το αμελείτε.

Την Τρίτη το βράδυ οι….κάλπες κλείνουν, όσοι δηλώσετε ως τότε. Γιατί πρέπει να κανονίσω τα τραπέζια. Αρα από σήμερα ως το βράδυ της Τρίτης, πηγαίνετε στο φόρουμ (στο ανάλογο ποστ) και δηλώστε συμμετοχή. Στην Πεύκη, Χαιμαντά 34, ταβέρνα “Τα Πεύκα”, στις 9 το βράδυ. Blogger of the week Στείλτε κι άλλες (με ονοματεπώνυμο και nickname στο Bill33gr@yahoo.

gr . Προσέξτε κάποια πράγματα: Πρώτον, αυτό θα σταματήσει (οι συμμετοχές με mail) επίσης την Τρίτη το βράδυ! Θέλω μετά να φτιάξω τη λίστα, να ενημερωθούν όλοι ονομαστικά πότε γράφουν! Θα ξεκινήσουμε την άλλη Τρίτη το πρωί, 20 του μηνα, άρα εγώ κάθε Δευτέρα βράδυ πρέπει να παίρνω το πρώτο κείμενο. Δεν είναι ανάγκη να είναι γιά ποδόσφαιρο.

Και μπάσκετ και τένις και ότι θέλετε. Βασικές προϋποθέσεις: Καλά ελληνικά, πλήρεις αναλύσεις, σωστό στοίχημα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras