3398

Billaras

Τριπλέτα με αξία!

Με στεναχώρησε η Ατλέτικο την Κυριακή και δεν το κρύβω. Οχι γιατί έχασε, προς Θεού. Μπάλα είναι, με την Μπαρτσελόνα έπαιζε στο Καμπ Νου. Αλλα δεν το πάλεψε γαμώτο. Δεν ήταν η ομάδα που περίμενα να είναι, η “κλασική” Ατλέτικο. Βρέθηκε σε κακή βραδιά, η άμυνα της εκτέθηκε, όσα ξέρουμε από αυτήν δεν τα είδαμε. Κι έχασε φυσικά δικαιότατα.

Με τσαντίζει άμα τα “άλογά μου” δεν το παλεύουν, προτιμώ να με δικαιώνουν στο τερέν και ας χάνουν από ατυχία. Αμα όμως βλέποντας ένα ματς παύω από νωρίς να ελπίζω και να πιστεύω, με τσαντίζει. Never mind, μέσα στο πρόγραμμα κι αυτά, με τα δεδομένα πριν το ματς πάλι 100 φορές Ατλέτικο θα έπαιζα… Τουλάχιστον “τσίμπησα” πάλι τη δυάδα το yankee, να δω πότε θα πάει παραπάνω από το 50%.

Γουλβς και Νταντί Γιουνάιτεντ με δικαίωσαν, τα ίδια λεφτά “γυρίζω” εδώ και μέρες, λίγο πάνω-λίγο κάτω…. Στα φρέσκα, θα είμαι …λιτός. Οσοι έχετε διαβάσει είτε Kingbet, είτε Arena, ξέρετε ήδη. Δεν πρόσθεσα τίποτα, δεν αφαίρεσα τίποτα. Σκάνθορπ-Σεντ Ετιέν-Θέλτα. Αυτή είναι η τριπλέτα διημέρου. Η Σκάνθορπ έχει να χάσει από τέλη Οκτώβρη, έχει επτά αήττητη εκτός, τελευταία της ήττα την…είχα τσιμπήσει (εντός με Νοτς Κάουντι), με πλήρωσε με θρίαμβο και το Σάββατο, γενικώς… “την έχω” είτε υπέρ είτε κατά της.

Μιλάμε γιά καλή ομάδα, εκτιμώ και τον Ρόμπινς. Και σαφώς η Τσέστερφιλντ δεν είναι μπάζο, αλλά και επιβαρυμένη είναι (6ο ματς σε 20 μέρες) και αν μη τι άλλο η απόδοση βγάζει μάτια. Προς τι το 5.00 στη Σκάνθορπ που'χει …ξεχάσει τι θα πει ήττα; Η δική μου αξιολόγη την έδινε μαξιμουμ 3.70. Ταβάνι. Οτιδήποτε παραπάνω έχει αξία. Η Σεντ Ετιέν επίσης…με πάει.

Τελευταία της ήττα; Οταν την…κόντραρα, με την Τουλούζ, στις 5 Οκτώβρη! Επίσης έχει ξεχάσει να χάνει, 11 ματς αήττητη, φόρμα άριστη, καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και δυνατή έδρα (από τις λίγες στη Γαλλία). Και στο 3.60 με την Παρί; Πουρκουά; Η Παρί έφαγε ένα…ντόρτι προχθές στην Μπαστιά! Καμπανάκια χτυπάνε! Οκ, έχει Ζλάταν, ξέρω τι κοντράρω, αλλά και καλά δεν είναι και ελλείψεις έχει (πχ Καβάνι) και αν μη τι άλλο, ο άσος δεν έπρεπε να είναι πάνω από 3.

30 σε νοκ άουτ ματς! Τέλος, αύριο η Θέλτα. Είδα προχθες το Θέλτα-Βαλένθια. Κατάλαβα ότι οι γαλιθιάνοι φορμάρονται. Ηταν μιά χαρά, έπρεπε να έχουν κερδίσει, έχω ξαναγράψει ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει ζημιές γιατί παίζει ψηλά (ένας γκολτζής της λείπει μονάχα). Αυτή μου'χει χαρίσει το μεγαλύτερο φετινό μπετ , με την Μπάρτσα στο Καμπ Νου, διπλό του 17.

00! Κι αφού την είδα καλά, ποντάρω. Γιατί την ίδια ώρα, η Μπιλμπάο ανασταίνει τους…πεθαμένους. Μιά Κόρδοβα, μιά Ελτσε, την κερδίζουν όλες! Παράξενο, αλλά συμβαίνει. Και το ματς είναι ρεβάνς, είχαν κερδίσει 4-2 οι βάσκοι, άρα έχουν κι ένα “μαξιλαράκι”. Και 0-1 να έρθει απόψε, η Μπιλμπάο θα περάσει, κι εμείς θα πληρωθούμε. Και το διπλό στο 4.

20, κατ' εμέ λάθος και αγωνιστικά και γιατί το κίνητρο νίκης είναι δεξιά βάση του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Και 0-0 να είναι, ξέρω ότι η Μπιλμπάο δεν έχει λόγο να ρισκάρει, ενώ η Θέλτα έχει λόγο να το κυνηγήσει. Ετσι απλά πάω σε ένα patent και τίποτα άλλο ως το Σάββατο. Μου αρέσουν και τα τρία, έχουν παικτική αξία, τι άλλο να προσθέσω; ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.

000 μονάδες. Επιστροφές από 11-12/1: 355 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 5.785 μονάδες. Ποντάρισμα 13-14/1: Patent (μονά-δυάδες-τριάδα): Σκάνθορπ 2 (5.00)-Σεντ Ετιέν 1 (3.60)-Θέλτα 2 (4.20) με 55 μονάδες στη Σκάνθορπ, 75 στην Σεντ Ετιέν, 65 στην Θέλτα. Κι ακολούθως, 25 στις δυάδες (ακόμα 75) και 10 στην τριάδα. Ολο μαζί 280 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 5505 μονάδες. Προφανές ότι ξεκινάω ζητώντας το 33% ευστοχίας, δηλαδή το ένα στα τρία που θα με φέρει στα ίσα.

Με δύο θα'ναι…σούπερ. Αλλά ξέρω και πόσο είναι δύσκολο. Γιά να δούμε, επιμένω να λέω ότι περιμένω ξέσπασμα. Και “κάπου” να εμφανιστεί και λίγη ρέντα! Τα ξαναλέμε το Σάββατο από εδώ.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras