2746

Billaras

Τριπλέτα σε σύστημα!

Θα…του έσουρνα πολλά του Γκρέισον (προπονητή της Πρέστον), αλλά …επιφυλλάσομαι, μιάς και μπορεί να τον “χρειαστώ” το Σάββατο. Μα ρε άνθρωπε, κάνει 7 αλλαγες η Νιουκάστλ (που έχει κι ένα μεγάλο ρόστερ, πχ βασικός ο Μίτροβιτς έπαιξε) και πας και κάνεις εσυ…9; Πάρε έξι και να μην το ξανακάνεις. Κάτσε σκύλιασε γιά το Σάββατο! Κατά τα άλλα, αφού μας άφησε ξεκρέμαστους ο Γκρέισον (φυσικά αν το ήξερα δεν θα ακουμπούσα Πρέστον), η Λόττε το πάλεψε κι εδώ το αγγίξαμε.

Οκ, πήραμε το μπετ πίσω, αλλά μπορούσε η μικρούλα. Το άξιζε. Δεν πειράζει. Οταν παίζεις τέτοια, δεν ακροβατείς απλά, αλλά…και με το ένα πόδι κιόλας! Ο χρόνος πιέζει, τα κατάφερα να γράψω νωρίτερα από τις 5, αλλά μιά…ζαλάδα την έχω, πριν λίγω έστειλα κείμενο γιά την αυριανή εφημερίδα, γράφοντας γιά το επόμενο κουπόνι! Αλλά παρά την ζαλάδα, δεν θα ξεχάσω να ευχηθώ σήμερα στους Δημήτρηδες που ξέρω ότι είστε πολλοί και εδώ στο Betsellers.

Χρόνια σας πολλά λοιπόν και πάμε στα ματσάκια. Δεν θα γράψω πολλά, δεν αντέχω κιόλας, γέρασα (γέλια). Κοίταξα κατ'αρχήν πολλές…βόμβες. Και Αστόρια και Ουνιόν (νοσοκομείο η Ντόρτμουντ) και Μπλάου Βάις Λιντζ στην Αυστρία, και Σάντερλαντ στο νησί. Τα έσβησα όλα. Γιά διάφορους λόγους (πχ η Σάντερλαντ θα κάνει κι αυτή rotation). Πάντως γιά να αναφέρονται, “κάτι” έχουν.

Μετά κοίταξα και μερικά φαβορί (πχ Ρόμα, Αταλάντα, Μαρσέιγ, Μπορντό, Μετς), τα έσβησα κι αυτά. Προσέξτε στην Αταλάντα, γύρισαν και οι αποδόσεις, “κάτι” παίζει εκεί με τα πονταρίσματα. Γιά να μην το πολυλογώ, κατέληξα σε τρία σημεία. Που-όσο υπάρχει στο ποδόσφαιρο- έχουν πολλή λογική. Γιατί; Γιατί κοντράρω τρία μπάζα. Αποδεδειγμένα …μπάζα.

Κοντράρω Ιντερ (μην τα ξαναλέμε, αν δεν φύγει τώρα ο Ντε Μπουρ θα την ξανακοντράρω με την Σαμπντόρια μεθαύριο), κοντράρω Βόλφσμπουργκ (τι κι αν άλλαξε προπονητή, τα ίδια Παντελάκη μου προχθές, χάλια μαύρα, λείπει και ο Ντράξλερ), κοντράρω Αρούκα (στον πάτο του πρωταθλήματος, τραγική, να σωθεί θέλει και ποιό Λιγκ Καπ τώρα, μάλλον θα κάνει και αλλαγές).

Δηλαδή παίζω Τορίνο (4.00)-Χάιντενχάιμ (4.20)-Κόβα ντε Πιετάντε (4.75), Αυτό το πορτογαλικό δεν το έχει ο ΟΠΑΠ (στις 18.00 παίζει), αλλά…σόρρυ, δεν παίζω εκεί εγώ. Και εδώ είναι το παιχνίδι μου. Η Τορίνο είναι μιά χαρά, η Χάιντενχάιμ επίσης μιά χαρα και με άμυνα-μπετο, πολύ φιλόδοξη και με έμπειρους παίκτες η μικρούλα Κόβα στην Πορτογαλία. Τόσο απλά και γρήγορα, αυτό θα είναι το παιχνίδι μου σε ένα patent.

Και κλείσαμε και πάμε γιά Σάββατο νέα στήλη (αλλά διαβάστε αύριο την εφημερίδα να πάρετε μιά γεύση). ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 25/10: 25 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.555 μονάδες. Ποντάρισμα 26/10: Patent:Τορίνο 2 (4.00)-Χάιντενχάιμ 1 (4.20)-Κόβα ντε Πιετάντε 2 (4.75). Με 5 μονάδες η τριάδα, με 25 κάθε δυάδα (ακόμα 75) και σε κάθε μονό βάζω 53 (Τορίνο)+52 (Χαιντενχάιμ)+40 (Κόβα).

Σύνολο 225 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.330 μονάδες. Προφανές ότι και με ένα έχω πάρει το μπετ πίσω. Αλλά “τσίμπησα” λιγο τις δυάδες προς τα πάνω γιατί πιστεύω ότι απόψε μπορεί να έρθουν και..πάνω από ένα. Θα δείξει. “Οτι θέλει η θάλασσα” που έγραψα και χθες!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras