1270

Billaras

Τριπλέτα σε patent!

Τελικά, το καλύτερο σημείο του προηγούμενου κουπονιού, ήταν τη Δευτέρα. Η Γκενκ. Εβγαζε μάτια το λάθος. Και πλήρωσε. Τολμώ να πω ότι στο νέο κουπόνι ως σημείο που πληροί όλες τις “προδιαγραφές” που θέλω εγώ προσωπικά (φόρμα, ειδήσεις, παράδοση και πάνω από όλα απόδοση) ήταν…χθες και μιλάω γιά την Κάντιθ. Δεν το έβαλα πινακάκι, αλλά δεν νομίζω ότι έχει και σημασία.

Το αναφέραμε λεπτομερώς στο Betsellers Radio, το αναλύσαμε, πιστεύω το ποντάρατε. Κιχ δεν έκανε.

Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι οκ, το κουπόνι δεν είναι “τόσο χάλια” όσο τα προηγούμενα (από πλευράς σημείων). Μεσοβδόμαδα, κακώς έπαιξα και αυτά τα λίγα που έπαιξα. Δεν ήμουν καλά, το μυαλό ήταν αλλού, σε άσχημα πράγματα. Και δεν μου άρεσαν και πολύ (μην πω καθόλου).

Ας είναι. Είμαστε ήδη στα φρέσκα και τώρα “κάτι” υπάρχει.

Βασικά σήμερα είχα πανεύκολη διαλογή. Στην Premier League τίποτα. Εχει λάθος το under του Μπέρνλι-Τσέλσι πάντως. Τη Λίβερπουλ την τσεκάρουμε στο live. Στην Championship προσπέρασα Μπέρμιγχαμ και έμεινε ένα, με…ψυχή, η Γουίκομ. Την άνέλυσε από χθες ο Μάκης, την συζητήσαμε στο ράδιο.

Οκ, δεν έχει νίκη. Αλλά δείχνει να “στρίβει”. Παίζει καλά στα δύο τελευταία ματς, άγγιξε τη νίκη προ ημερών, δεν είναι τόσο μπάζο, ήθελε την προσαρμογή της. Η Γουίκομ ποτέ δεν ήταν ομάδα Championship, η…αγαπημένη του μεγάλου Γιώργου Παρασκευά που είχε κάνει σλόγκαν το “αχ μωρή Γουίκομ” πριν πολλά χρόνια! Αλλά σήμερα μπορεί. Η Γουένσντεϊ είναι χάλια, με το κλίμα γιά τον Μονκ βαρύ, με ένα σκασμό απόντες ειδικά στην άμυνα, έχουμε και 4αρι στον άσο.

Είναι ρίσκο, πάντα θα έχει ρίσκο ένα σημείο του 4,00 σε ομάδα που δεν έχει νίκη. Αλλά συμφωνώ με τον Μάκη, η στιγμή είναι σωστή.

Στην 1η, έχω φάει σκάλωμα με την Τσάρλτον. Δέχομαι απόλυτα ότι η Πόρτσμουθ είναι μιά εξαιρετική ομάδα, φορμαρισμένη, βαρύ χαρτί που λένε. Και ναι, είναι φαβορί. Αλλά…πόσο φαβορί; Στο 1,72 την βλέπω, μην τρελλαθούμε! Περίμενα να δω κάτι σαν 2,30 άσου-3,20 διπλόυ.

Τόσο το αξιολογούσα. Και βλέπω 1,72 με… 4,75! Στο 3,50 είναι το dnb της Τσάρλτον, δηλαδή κι εδώ ακόμα, αξία έχω. Δεν γίνεται να το αφήσω, δεν θα μου το συγχωρούσα. Η Τσάρλτον πάει άερας, με άμυνα-μπετον, πέντε ματς δεν δέχεται τέρμα, έχει και σούπερ παράδοση με την Πόρτσμουθ. Στην 1η να πούμε ότι έχουμε και ένα Γουίγκαν-Νορθάμπτον. Ο Μάκης το πόνταρε από χθες και σας το σέρβιρε.

Εγώ δεν ψηνόμουν. Σήμερα το 3,70 του διπλόυ πήγε…2,62! Εν ολίγοις ο Μάκης πήρε σούπερ μπετ βάση απόδοσης, αν το θεωρήσουμε και early. Σήμερα φυσικά δεν άξιζει με τίποτα.

Στην 2η είχα 2-3 σημεία. Και λέω “είχα” και όχι “έχω¨γιατί τα άφησα. Η Νιούπορτ έπεσε 2,30 από 2,45, η Φόρεστ Γκριν στο 2,75 από 2,90 (είναι και ντέρμπι αυτό), ενώ τελικά θα παρατήσω και την Γκρίσμπι γιατί ναι, παίζει με ψοφίμι μεν, αλλά δεν παίζει και η ομάδα του Χάλογουεϊ καλά.

Θα την τσεκάρω live.

Εκλεισε η Αγγλία. Ή μήπως…δεν έκλεισε; Γιατί αύριο μεσημέρι έχει ένα Αστον Βίλα-Σαουθάμπτον. Και μιας και είναι νωρίς αύριο, μου κάνει να ποντάρω από σήμερα. Το διπλό στο 2,80 είναι άκρως ψυλλιασμένο, δεν το συζητώ. Την Σαουθάμπτον ειδικά οι μπουκ την μετράνε καλά. Οι “άγιοι” είναι εξαιρετικοί τελευταία. Και σαφώς εκτιμώ τη φετινή Βίλα, το ξέρετε, τα έχουμε πει.

Αλλά μιά κοιλίτσα θα την κάνει, ήδη δείχνουν τα πρώτα σημάδια, δεν είναι και γιά 6αδα, μην τρελλαθούμε. Μου κάνει λοιπόν το g/g+2. To combo αυτό με πάει στο 4,75. Εδώ παίζω. Δεν θεωρώ ότι θα δούμε πχ 0-1. Κάτι σε 1-2 είναι στο νου μου. Τώρα έκλεισα με το Νησί.

Εκτός νησιού; Μονάχα δύο σήμερα αξίζουν αναφοράς. Το ένα είναι..δικό μου σκάλωμα και είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Το άλλο το έχετε δει κι εσείς, είναι η Κάλιαρι. Θα τα αφήσω και τα δύο όμως. Σε ότι αφορά στο ιταλικό, το αφήνω γιατί η εικόνα της Μπολόνια με τη Λάτσιο (παρότι έχασε) ήταν πολύ καλή. Και εκεί σκαλώνω (εντάξει και το 3,40 δεν είναι σούπερ ντούπερ ευκαιρία, κάντε πχ σύγκριση με το 3,40 χθες της Κάντιθ γιά να καταλάβετε την διαφορά).

Οπότε τρία σημεία.

Και τέλος. Γουίκομ, Τσάρλτον και Σαουθάμπτον με g/g μαζί αυτό. Η μόνη μου σκέψη ήταν αν θα πήγαινα σε draw no bet στην Τσάρλτον, αλλά λέω να ρισκάρω. Και λέω να ρισκάρω γιατί θα πάω σε ένα patent. Το πρώτο μου γιά φέτος τώρα που φεύγει ο Οκτώβρης. Αν θέλετε εσείς κάλυψη με dnb, καλώς. Εγώ μιάς και πάω σε patent, θα κυνηγήσω όλη την υπεραξία. Και έκλεισα.

Νέα στήλη αύριο κανονικά, στο chat αργότερα και γιά…ώρες.

Υ,Γ: Πάλεψα πολύ να “διαγράψω” απο το μυαλό μου όσα συμβαίνουν προκειμένου να επικεντρωθώ στο στοίχημα. Νομίζω το κατάφερα. Τώρα που κλείνω τη στήλη, το μυαλό μου θα πάει πάλι εκεί, στη Σάμο, στη Σμύρνη. Και σε όλους όσους υποφέρουν ανεξάρτητα εθνικότητας ή χρώματος ή θρησκείας.

Οσο γιά τα νέα μέτρα και τον κορονωϊό; Θα τα δεχόμουν απόλυτα αν είχαμε ακόμα 400 λεωφορεία πανελλαδικά, ακόμα 30 πλήρεις συρμους στο μετρό της Αθήνας και περιορισμό -ως και κλείσιμο- στις εκκλησίες. Δεν γίνεται ο ιός να κολλάει στο ρεστοράν την καφετέρια και την ταβέρνα αλλά να μην κολλάει στο μετρό που παστώνεται αναγκαστικά ο κόσμος.

Να κολλάει στο γυμναστήριο αλλά όχι στην εκκλησία. Κοινή λογική είναι αυτό, όχι πολιτικό σχόλιο…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras