1860

Billaras

Τριπλέτα σε patent!

Τελικά, από εκεί που περίμενα μιά καλή νίκη, έχασα και λίγα. Μικρό το κακό μεν, αμυχές τα λέω αυτά, αλλά μου μεινε η ξινή γεύση που είχα…πριν καν αρχίσουν. Οταν ξεκινάει η μέρα με “γαμώτο”, μάλλον έτσι θα καταλήξει. Θα μου πει κάποιος “μα καλά, την είχες δεδομένη την Τρανμίρ”; Φυσικά και όχι. Μπάλα είναι, όλα γίνονται. Ομως, δείτε το ζύγι.

Με Τρανμίρ θα έπαιζα super yankee αντί patent που το άλλαξα….την ώρα που το έφτιαχνα στα πινακάκια και 5′ πριν παίξω! Δηλαδή αντί γιά 7 στήλες, θα έπαιζα 15. Οκτώ στήλες ακόμα. Είχα όπως και στην Γουίμπλεντον 5 μονάδες στο διπλό της Τρανμίρ, ηταν το “φορτωμένο”. Και 2 στην δυάδες και 1 στις τριάδες που θα έφτιαχνε η Τρανμίρ.

Σύνολο; 14 μονάδες ποντάρισμα ακόμα, που θα χανόντουσαν αν δεν κέρδιζε. Αν όμως κέρδιζε, θα είχα ακόμα 11 μονάδες από το μονό και 18 από την δυάδα με την Γουίμπλεντον. Δηλαδή, είτε -14 ακόμα με ήττα, είτε +29 (ακόμα, δηλαδή 40 σύνολο μαζί με το μόνο της Γουίμπλεντον) με νίκη. Γιά βάλτε τα κάτω και θα δείτε γιατί ακόμα λέω “γαμώτο”…

Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, απλά έβαλα και λίγο τα γέλια βλέποντας να περνάνε όλα τα μη εγγλέζικα χθες.

Μέσα στο πρόγραμμα και αυτό, κάτι που πότε δεν με στεναχωρεί (αυτό θα έλειπε, να διαπιστώνω ότι βλέπω καλά και να στεναχωριέμαι).

Πάμε στο σήμερα. Γιά αρχή να πω ότι τσέκαρα κάμποσα μεγάλα. Αρκετά μεγάλα. Και Μαρσέιγ ακόμα και Μπέτις. Θα τα αφήσω γιά live. Επίσης να πω ότι πρόσθεσα στη μελέτη μου μερικά σημεία ακόμα.

Οστάνδη, Γρανάδα, Μπορντό είναι αυτά τα τρία που “ανακάλυψα” σήμερα μετά την τελευταία μελέτη. Α, να μην ξεχάσω, 28 γκολ να βάλει η Στουρμ, σημείο 1,95 δεν ξαναπαίζω (γέλια).

Ποιά είχα ακόμα εξ’αρχής στο σακούλι; Βέρντερ, Χετάφε, Μίλγουολ, Σεντ Τρούιντεν, Εξέλσιορ. Αυτά τα πέντε. Plus, τα καλούτσικα g/g στα ελληνικά ματς Ατρομήτου και Παναθηναικού.

Αυτά υπάρχουν και στην εφημερίδα της Παρασκευής.

Ουσιαστικά, αν αφήσω στην άκρη τα δύο g/g και τα δύο πολύ μεγάλα που ανέφερα, έμειναν τρία “φρέσκα” και πέντε “παλιά” σημεία. Οκτώ στο σύνολο. Ωρα γιά ξεσκαρτάρισμα…

Εξω Βέρντερ γιατί είναι (πολύ) καλά και η Λεβερκούζεν. Εξω η Οστάνδη γιατί οκ, δεν είναι και καμιά ομάδα της προκοπής, απλά είδα ένταση και πολεμική διάθεση και το κράτησα αρχικά.

Εξω και Χετάφε. Πρώτον, της κάνει και το Χ πάρα πολύ. Και σπάνια παίρνει διπλό εκτός, συνήθως στο Χ πατάει και γι αυτό θα παίξει και σήμερα. Αν δηλαδή είναι 1-1 στο 80′ δεν θα πει και όχι. Δεύτερον γιατί είναι καλά και η Βαλένθια και κυρίως “παίζει ρέντα”. Και την ρέντα δεν θέλω ποτέ να την κοντράρω. Στο 90φεύγα νικητήριο με Χιρόνα, στο 90φεύγα γκολ πρόκρισης με Κράσνονταρ.

Οποτε πάσο.

Και έμειναν πέντε. Μίλγουολ (3,75), Σεντ Τρούιντεν (3,50), Εξέλσιορ (3,00), Μπορντό (2,45) και Γρανάδα (3,00). Μόλις έγινε 2,45 από 2,62 η Μπορντό οπότε καμιά αξία, την σβήνω κι αυτήν. Στο 2,62 με νέο προπονητή και τη Ρεν σκασμένη, θα το συζητούσα, πλέον όχι, χάθηκε η αξία.

Κι έτσι, έχω μιά τετράδα…

Μάχη στο Εξέλσιορ-Τσβόλε, αφού κέρδισε χθες και η Ντε Γκράαφσαπ και κοιτάνε πίσω τους.

Μάχη και στο Σεντ Τρούιντεν-Γάνδη, φινάλε κανονικής περιόδου, γιά μιά θέση στα πλέι οφ. Μόνο νίκη θέλει ο “Τρύφωνας”. Το ίδιο ματς στο κύπελλο ήταν…ανάποδα. Τώρα γιατί βγήκε έτσι το σετ ενώ η Γάνδη παίζει και γιά το Χ ενώ (σημαντικό αυτό) δεν χάνεται και με ήττα αφού έχει τον τελικό κυπέλλου γιά να βγει Ευρώπη, θα σας γελάσω!

Το εγγλέζικο κυπελλικό δεν θέλει επεξήγηση, η Μίλγουολ είναι “φονέας” μεγάλων, εκεί μέσα βλαστημάνε όλοι, διψάει γιά διάκριση, είδατε και χθες πόσο η Σουόνσι ζόρισε κοτζάμ Σίτι.

Τέλος, έχουμε ανδαλουσιάνικο ντέρμπι, αλλά θα γίνει ντέρμπι; Καθαρά αγωνιστικά, η Γρανάδα είναι η ομάδα με τα περισσότερα διπλά, είναι δεύτερη και θέλει την απ’ευθείας άνοδο, plus φορμαρισμένη με σερί νικών. Αρα “το έχει”. Εξωαγωνιστικά, οι “παλιοί” ξερουμε πόσο…βρωμιάρα είναι. Ειχε και έχει άκρες. Και με την Αλμερία δεν είναι και εχθροί, το αντίθετο είναι, οι οπαδοί είναι φιλαράκια, γενικά οι ανδαλουσιάνες αλληλοβοηθούνται και ίσως η Αλμερία να μην θέλει και τόοοοσο πολύ πιθανά πλέι οφ ανόδου.

Θέλω να αφήσω ένα. Τσιγάρο και σκέψη. Θα αφήσω την Εξέλσιορ. Το Χ δεν τις “καταστρέφει”, μπορεί να μην πάρουν ρίσκα αμα είναι ισόπαλο κατά το 80′, εκτιμώ και ως ομάδα την Τσβόλε. Οπότε, κατεληξα στην τριπλέτα. Θα πάω σε ένα patent και τέλος. Οριακά δεν έπαιξα και μιά ξερή δυάδα τα ελληνικά g/g αλλά εσείς ξανασκεφτείτε τα.

Και γιά όσα άφησα, θα τα δούμε στο live, δεν ξεγράφω τίποτα αφού έφτασαν ως το παρά πέντε. Νέα στήλη με “κουβεντούλα” την Τρίτη πολύ νωρίς το πρωί, αφού μπαίνουμε σε άκρως χαλαρή εβδομάδα, με διακοπή πρωταθλημάτων. Θα πάρουμε ανάσες γενικώς. Τα λέμε αργότερα φυσικά στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras