544

Billaras

Τριπλέτα σημείων και…bonus σκοράκι!

Στο ίδιο έργο θεατής, ένα εύστοχο, δύο ισοπαλίες, η διαφορά ήταν ότι τώρα δεν έχασε καμιά ομάδα “μου”. Πόσο κοντά ήμουν σε δυάδα; Σχετικό είναι αυτό. Μπάλα καλή η Τζίλι και η Μπράντφορντ δεν έπαιξαν. Ευκαιρίες είχαν, αλλά δίκαιες είναι οι ισοπαλίες τους, μην πω ότι η Μπράντφορντ έπρεπε να είχε χάσει κιόλας. Το δίκαιο σημείο ήταν η Μίλγουολ, αν αυτό χανόταν θα γκρίνιαζα.

Τώρα δεν δικαιούμαι, όπως λέω πάντα θέλω να παίρνω αυτό που δικαιούμαι. Ενα έπρεπε να πιάσω βάση απόδοσης τους, ένα έπιασα.

Παραμένω σε χαμηλές πτήσεις, προσέχω για να έχω. Οι ομάδες παραμένουν κι αυτές αλλοπρόσαλλες οπότε μαζεμένα πάω μέχρι νεωτέρας. Ετσι κι αλλιώς, σημερα…ρηχά νερά. Και σε…φουλ φόρμα να ήμουν, σήμερα θα έπαιζα ψίχουλα.

Τι να παίξω; Μπόκα Τζούνιορς; Οκ, βλέπω ότι βλέπουν όλοι, αλλά τέτοια δεν έπαιζα ποτέ. Από “τέτοια ματς”, ένα ενδιαφέρον σχετικό έχει η Ροζεμποργκ, που έχει κίνητρο και απόδοση ενώ η Μόλντε είναι ήδη πρωταθλήτρια κι εχει και “τελικό” με τη Τζουργκάρντεν μπροστά της γιά την Ευρώπη. Το 3,80 είναι καλό, αν και θεωρώ ότι θα γίνει μάχη, δεν θα χαρίσει κάτι η πρωταθλήτρια.

Πάντως κίνητρο έχουμε μονόπατο, όλο είναι δεξιά.

Από εκει και πέρα, ένα fun bet αφου έχω σκαλώσει ότι στο Ρόμα-Νάπολι θα δούμε σκορ και θέαμα, λέω να παίξω χαβαλέ ένα 2-2 σκορ (13,00) ή ως εναλλακτική το “2-2 κάποια στιγμή στο ματς” που δίνει 6,30. Φιλαράκια Μουρίνιο-Σπαλέτι, ας μας χαρίσουν ωραίο ματς.

Και από σημεία; Λούτον κοιτάω, παρότι ντέρμπι, δέχομαι το 3,60.

Και θα κοίταγα πολύ ζεστα και Μπρέντφορντ, αλλά η Βίλα έδιωξε τον Τζέραρντ, με δικαιωσαν απόλυτα αυτοί εκεί, τόσο καιρό έσκουζα ότι αυτό το “πράμα” δεν βλέπεται. Τώρα με υπηρεσιακό θα ξεσπάσει; Ισως. Το κοιτάω ακόμα το ματς, απλώς πιό χλιαρά. Θαύματα δεν γίνονται σε μιά μέρα ειδικά αν δεν έρθει νέος τεχνικός. Μιλάμε γιά ομάδα με μιά νικη από της Παναγιάς και ποτέ δεν έβαλε πάνω από ένα γκολ.

Κοίταξα και Μπέτις αλλά δεν έχει Κανάλες και σκάλωσα. Κοίταξα και Μπιλμπάο αλλά κάνει νερά τελευταία. Πάντως έχουν λογική, Μπάρτσα και Ατλέτικο έχουν και μεγάλα ματς στο καπάκι γιά την Ευρώπη.

Να μην το ψειρίζω. Trixie με Μπρέντφορντ-Λούτον-Ρόζεμποργκ. Πάντα χαλαρά. Ολα εχουν και πρώιμη. Και ενα μονό fun bet το 2-2 σκορ στη Ρώμη και τέλος.

Να δούμε σήμερα αν θα γείρει η πλάστιγγα προς τα εμένα. Τα λέμε στο chat και νέα στήλη την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras