3483

Billaras

Τόσο κοντά, τόσο μακριά…

Τόσο κοντά και τόσο μακριά… Τα έγραφε ο Μάκης πριν τα χθεσινά ματς, “Σε 156 ματς, 65 άσοι, 52 ισοπαλίες, 39 διπλά στην Championship”. Χθες ήρθαν ακόμα τέσσερις. Το βράδυ δε, ο φίλος Γιώργος που κρατάει τα στατιστικά, έδειξε την εικόνα. Ως τώρα, σε 48 αγγλικές επιλογές μου, τα…22 έκατσαν στο Χ,λίγο ακόμα και θα ήταν τα μισά! Ολο το παραπάνω, δεν είναι…παράπονο.

Ξέρω ότι στη διαλογή μου έτσι θα συμβαίνει συχνά. Οταν επιλέγεις αουτσάιντερ, αν έχεις δει καλά και “σπάσει” το φαβορί, το επόμενο σημείο αν δεν έρθει το διπλό, είναι η ισοπαλία. Και δεν με χαλάει, και γιατί βλέπω ότι σωστά πήγα στην κόντρα και γιατί ξέρω ότι ακροβατώ, αυτό το έχω…χωνέψει χρόνια τώρα (αφήστε που πολλά παιδιά παίζουν Χ-2, οπότε όλα καλά).

Λογικό λοιπόν (το δικό μου ποσοστό στα Χ, όχι συνολικά στην Championship, αυτό είναι αφύσικο). Απλά…χθες ήθελα ένα σημείο μίνιμουμ. Οταν φτάνω στο 80', έχω ήδη ένα διπλό (την…έμπνευση, την Ντάγκεναμ) και τα άλλα δύο στο Χ, είναι πολυ λεπτές, οριακές οι ισορροπίες. Τόσο κοντά, τόσο μακριά. Η Ρόδεραμ χάνει..άχαστο στο τέλος. Η Γουότφορντ μετά το 1-1 έχει δοκάρι.

Και η Ντάγκεναμ …ισοφαρίζεται. Ολα στο “σταύρωμα”! Anyway, η μέρα εξ΄αρχής στα μάτια μου ήταν “τζούφια”, απλά τουλάχιστον τα λεφτά μου πίσω μπορούσα να τα πάρω, την Ντάγκεναμ που ήταν έμπνευση ήθελα περισσότερο… Πάμε στο σήμερα. Η στήλη ανεβαίνει νωρίς γιατί μόλις εσείς την διαβάζετε, εγώ ήδη…έχω πάει παρακάτω, στο επόμενο κουπόνι, μελετάμε-γράφουμε εκτάκτως σήμερα, μιάς και η Kingbet θα βγει αύριο! Η μέρα είναι παλι…νωθρή.

Δεν μου “μιλάει”, πως να το πω; Εχω μερικά σημεία, οκ, αλλά δεν έχω κάτι να πω “ώπα ρε, εδώ είμαστε”. Η Νις είναι η μιά που μου μιλάει λίγο. Δεν δέχομαι φαβορί την Γκινγκάμπ, πως να το κάνουμε; Κακή ομάδα, μικρούλα, έχει και Ευρώπη, έρχεται από μακρινό ταξίδι. Κλωτσοποδόσφαιρο θα γίνει, ένα γκολ ψάχνω, να γίνει 0-1 και να το πάρω, σε λίγες φάσεις.

Αλλά στο 3.60 παίζω Νις, ξεκάθαρα. Αμα μείνει στο 0-0, ας μείνει. Η απόδοση τα κρίνει όλα. Μετά, έχω Λα Κορούνια. Αυτό δεν ήταν στην αρχική επιλογή, παρότι δεν εκτιμώ την Εσπανιόλ ιδιάιτερα και παρότι είχα δει φυσικά το 3-1 της Κορούνια με την Βαλένθια. Γιατί μπήκε; Γιατί την Παρασκευή είδα ότι από την Εσπανιόλ θα λείπει ο Σέρχιο Γκαρσία.

Σαν να λέμε η…μισή ομάδα. Ολα από αυτόν ξεκινάνε. Οταν το είδα, ειχα και 4.00 στο διπλό, πείστηκα. Και μετά..άρχισα να ζορίζομαι. Λίγο Γάνδη, λίγο Μαρσέιγ, λίγο Φάλκενμπεργκ γιά τρίτο; Τα…μελέτησα πολύ, κατέληξα να τα αφήσω και να…τσιμπήσω την επιλογή του Μάκη! Εξετερ στο 2.80. Μιά χαρά φόρμα, πέντε νίκες στα επτά, απανωτές ανατροπές, το “έχει¨το εκτός έδρας.

Η Μόρκαμ δεν με φοβίζει, οπότε κάλιο να στραφώ σε ομάδες που ξέρω. Αυτό θα είναι το τρίτο, σε χαλαρό trixie, ούτε καν patent. Θα παίξω κι ένα παρολί, με ΛυώTsν over, Σεβίλλη over, Μίλαν άσο. Δεν νομίζω ότι θέλουν επεξήγηση αυτά, λογικά και πιθανά είναι. Και θα…κλείσω χωρίς πολλά πολλά, με μικρό ποντάρισμα. Ηδη στράφηκα στα μεσοβδόμαδα, τα ντέρμπι που έχει σήμερα θα με απασχολήσουν….

μονομερώς, ουδόλως ενδιαφέρομαι γιά το ελληνικό, μόνο επεισόδια να μην έχουμε, ας βγάλουν τα ματάκια τους κατά τα άλλα. Το άλλο, στο Μάντσεστερ, θα το δω αλλά δεν ποντάρω, χαμηλή απόδοση γιά Τσέλσι και δεν είμαι και τόοοοσο σίγουρος γιά το διπλό, μετά την ήττα της Σίτι χθες ο Μουρίνιο δεν θα χαλαστεί και με το Χ! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες.

Προηγούμενο υπόλοιπο: 7.370 μονάδες. Ποντάρισμα 25/10: Trixie: Εξετερ 2 (2.80)-Λα Κορούνια 2 (4.00)-Νις 2 (3.60), με 45 κάθε δυάδα και 15 η τριάδα, όλο μαζί 150 μονάδες. Παρολί: Σεβίλλη over-Λυών over-Μίλαν 1 (6.45) με 80 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 230 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7.140 μονάδες. Προφανώς και παίζω λίγα, δεν χρειάζονται άλλες αναλύσεις. Οτι και να βγει, κερδίζω και παίρνω πίσω αρκετά και από τα χθεσινά.

Τα ξαναλέμε Τρίτη με νέα στήλη εδώ, εφημερίδα εκτάκτως αύριο. Α, να μην ξεχάσω! Πολύχρονοι Δημήτρηδες και Δημητρούλες, χαρά και στη Θεσσαλονίκη φυσικά, να χαίρεστε όσους γιορτάζουν και αγαπάτε, εγώ χαίρομαι τον πατέρα μου!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras