1994

Editorials

Τώρα είναι η σειρά σας!

Πέρασαν γρήγορα αυτές οι μέρες απ’ τις 16 Οκτώβρη. Οι μέρες που όλοι ήρθατε στο νέο μας σπίτι, μπήκατε μέσα, ξεναγηθήκατε και ήδη το κάνατε και δικό σας. Και σας άρεσε. Κατά γενική ομολογία, όσα μας είπατε, ήταν εύσημα. Απειροελάχιστα παράπονα, πολλά εύσημα. Και χαιρόμαστε γι αυτό. Σε αυτό το διάστημα, η δουλειά “πίσω απ’ τα φώτα” συνεχιζόταν, να είναι όλα άρτια.

Και πλέον είμαστε έτοιμοι! Πανέτοιμοι.

Το Betsellers σε λίγες ώρες θα είναι πλέον συνδρομητικό. Εχουμε πολλάκις εξηγήσει γιατί έγινε αυτό, έχει γίνει κατανοητό, ας μην επιστρέψουμε, πλέον κοιτάμε μπροστά. Εμείς και εσείς. Μαζί.

Ο σκοπός αυτού του Editorial σήμερα είναι να σας ανακοινώσει την έναρξη της συνδρομητικής εποχής του Betsellers και να σας “οδηγήσει” λίγο σε αυτή τη διαδικασία.

Ιδού λοιπόν, διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!

Γιά αρχή…ξεχάστε τη free version με login ως guest και με είσοδο στο chat με το facebook σας. Από εκεί και πέρα, τι θα ισχύει από Τετάρτη 7/11:

ΒΗΜΑ 1: Υπαρχουν πολλαπλοί τρόποι να πάτε στη φόρμα εγγραφής.

Έίτε πατάτε στο κουμπί του login και εφ’οσον δεν έχετε λογαριασμό, πάτε κάτω στην σελίδα που λέει “εγγραφή”. Είτε απ’ ευθείας πατάτε-επιλέγετε ένα εκ των δύο πακέτων (6μηνη/12μηνη συνδρομη), πατώντας ξανά “εγγραφή” κάτω από το επιθυμητό.

ΒΗΜΑ 2: Στην νέα σελίδα, πατάτε στο κάτω μέρος που λέει “προσθήκη στο καλάθι”.

ΒΗΜΑ 3: Βλέπετε την επιλογή σας (εδώ αν θέλετε την αλλάζετε) και πατάτε “Ολοκλήρωση της παραγγελίας”.

ΒΗΜΑ 4: Πλέον είστε στη σελίδα με τη φόρμα εγγραφής. Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία σας. Να είναι τα σωστά γιά να αντιστοιχούν με την κατάθεσή σας. Βάλτε το nick name και το password που εσείς θέλετε (σ.

σ καλό θα ήταν να βάλετε το ίδιο nick name με αυτό που είχατε στο παλιό ελεύθερο Betsellers, να..γνωριζόμαστε εύκολα). Μην παραλείψετε να τικάρετε/αποδεχθείτε τους όρους. Διαβάστε τους πρώτα.

Στο τέλος της σελίδας έχει τρόπους πληρωμής.

Επιλέξτε όποιον σας εξυπηρετεί. Είτε τραπεζική κατάθεση μέσω δύο τραπεζών (φυσικά αυτό γίνεται και με online banking, όχι υποχρεωτικά σε γκισέ), είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα , είτε Ελλάδος, είτε εξωτερικού, με Visa, Mastercard, American Express, είτε με το πολύ βολικό και εύκολο και ευρέως διαδεμένο πλέον Viva wallet! Το οποίο το εκδίδετε πανεύκολα και το “γεμίζετε” σε πάρα πολλά σημεία (από βενζινάδικα ως σούπερ μάρκετ).

Σημείωση: Θα δείτε ότι και για τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες σας, θα μεταφερθείτε ΠΡΩΤΑ στο περιβάλλον της Viva και ΕΚΕΙ θα πληρώσετε (είναι εντελώς ανεξάρτητο αυτό απ’ το αν έχετε/βγάλετε viva κάρτα). Φυσικά δεν έχετε καμιά εξτρά χρέωση. Μην ψάχνετε σήμα Visa ή Mastercard.

Θα τα δείτε οταν κλικάρετε το κουμπάκι της Viva!

Αυτό ήταν. Η συνδρομή σας (και είσοδός σας στο Betsellers) θα ενεργοποιηθεί μετά την κατάθεση σας, θα λάβετε και e-mail.

Σημειωση νο 2: Οσοι πληρώσετε μέσω τραπεζών ενδέχεται να υπάρχει μικρή καθυστέρηση έναρξης συνδρομής, εξαρτάται από την τράπεζα πότε θα ενημέρωσει εμάς.

Επίσης, προσέξτε το όνομα σας στο καταθετήριο να είναι το ίδιο με την φόρμα εγγραφής.

Γενικώς όπως βλέπετε έχουμε όλους τους τρόπους πληρωμής, εύκολα και άνετα. Σε λίγο καιρό (είναι χρονοβόρο) θα έχουμε πληρωμή και μέσω pay safe, αλλά νομίζω ότι ήδη είστε καλυμμένοι. Και φυσικά μπορείτε να κάνετε συνδρομή όποτε επιθυμείτε.

Νομίζω είναι απλά όλα τα βήματα, λίγα λεπτά αρκούν. Δεν..θέλουμε ταλαιπωρίες. Θα ενημερώνεστε με e-mail γιά τα πάντα, τυχόν δικές σας απορίες επικοινωνείτε πάντα στο [email protected] , δεν έμεινε κάτι άλλο περί συνδρομής.

Σημείωση 3: Από τη στιγμή που θα κλειδώσουμε, για ελάχιστο χρονικό διάστημα το Betsellers δεν θα ειναι λειτουργικό, προκειμένου να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις του site εσωτερικά. Μην…τρομάξετε. Εγγραφές/συνδρομές θα κάνετε κανονικά, θα επανέλθουν όλα άμεσα.

Μην με…βομβαρδίσετε στα e-mail γιά κάτι πρόσκαιρο.

Αυτά που θέλω να ξανατονίσω είναι τα εξής:

Α) Το Betsellers δεν θα μείνει στάσιμο. Θα προστεθούν κι άλλες στήλες τους επόμενους μήνες. Θα υπάρχουν και….εκπλήξεις, ΜΟΝΟ για τους συνδρομητές υπάρχουν σκέψεις για πιο άμεση επικοινωνία, εκτός από το chat.

Μπορεί να εξελισσόμαστε ως Betsellers, όμως μερικές φορές δεν είναι κακό να… γυρίζουμε και στο παρελθόν! Αναφερόμαστε προφανώς στο Betradio και την εκπομπή που ακόυγατε μέσω web προ τριετίας. Δεν είναι εύκολο τεχνικά, αλλά μέσα στο 2019 θα έχουμε νεότερα!

Β)Μην αμελήσετε το twitter (να μας ακολουθήσετε) όσοι κάνετε συνδρομή, από εκεί θα έχετε ειδοποιήσεις άμεσες γιά στήλες, νέα tips, live betting, γιά το chat, γιά όλα.

Γ) Θα σταλεί σύντομα-αλλά θα στέλνουμε και γενικότερα ανά διαστήματα- newsletter με τα νέα μας σε όλους , συνδρομητές και μη. Θα στέλνονται στο e-mail που είχατε παλιά, στο παλιό site, αυτή τη λίστα αξιοποιούμε! Προσοχή, καμιά φορά τα newsletters πάνε στα spam, να έχετε το νου σας.

Δ)To νου σας πάντα και στο ελεύθερο Editorial της αρχικής σελίδας. Οπως τώρα διαβάζετε αυτό εδώ το κείμενο, εκεί θα λέμε όσα δεν μπορούν να δουν τα μημέλη. Απο ανακοινώσεις γιά σύναξη, ως τυχόν προσφορές, ως προσθήκες tipsters, αλλά και διάφορα άλλα ελεύθερα (αθλητικά) θέματα.

Αυτά ήταν. Κλειδώνουμε. Από 7/11, το Betsellers μπαίνει οριστικά στη νέα εποχή. ΤΩΡΑ είναι η σειρά σας. The ball is in your court. To έγραψα προ καιρού, το ξαναγράφω, θα ήθελα να σας είχα όλους εδώ. Ολους. Οσους περάσαμε μαζί επτά χρόνια. Ξέρω ότι δεν γίνεται, είναι απόλυτα ουτοπικό.

Αλλά αυτό θα ήθελα, γιατί η σχέση μας ποτέ δεν ήταν “στεγνή” και απρόσωπη. Εκτιμήστε τα δεδομένα, την (χαμηλότερη που υπάρχει) τιμή της συνδρομής, τι αποκομίσατε τόσα χρόνια/τι είδατε και πόσο σας άρεσε το νέο site/τι θα σας δώσει από εδώ και πέρα το Betsellers και αποφασίστε. Συμβουλή: Οσοι έχετε αποφασίσει να εγγραφείτε, προφανώς σας συμφέρει η ετήσια συνδρομή.

Οσοι δεν έχετε αποφασίσει (ή δεν έχετε άμεσα τα χρήματα), η περίοδος εγγραφής είναι…no limit, κάντε το όποτε εσείς θελήσετε/ευκολυνθείτε, εμείς εδώ θα είμαστε.

Απ’ τη μεριά μας, υποσχόμαστε όσα μπορούμε να κάνουμε (και να τα κάνουμε καλά). Μεράκι, πολλή δουλειά, συνεχή παρουσία, βοήθεια, inside tips, μάθηση σωστού στοιχηματισμου, γνώση, εμπειρία, ακόμα και παρέα.

Τόσα χρόνια σας μάθαμε την αξία του value bet. Σας βεβαιώνουμε ότι αυτή η συνδρομή είναι value bet. Και σας περιμένουμε να “ποντάρετε” σε κάτι που έχει αξία!

Παλαιότερα Editorials