150

Billaras

Τrixie και δυάδα!

Αλλες φορές το VAR μας “στερεί” ένα γκολ για χιλιοστά ενός οφσάιντ. Αλλες φορές μας “δίνει” ένα πέναλτι-χέρι που δεν είχαμε πάρει χαμπάρι. Πορευόμαστε πλέον με αυτό. Οταν δεν υπάρχει VAR βέβαια, γίνονται διάφορα. Οπως χθες, στο 93′, η Σουόνσι κλέβει τη μπάλα στο κέντρο με πεντακάθαρο φάουλ, ο σκόρερ γκρεμίζει ερχόμενος απο πίσω τον αντίπαλό του, παίζει το ένα-δύο και μετά με σουτ-πλάσε απο μακριά κάνει το 1-1.

Ετσι χάθηκε το διπλό της Χάτερσφιλντ. Θα μπορούσε να χαθεί αλλιώς, η Σουόνσι πίεζε σε όλο το ματς, είχε φάσεις. Αλλά όχι έτσι. Οχι και άτυχα στο 93′ και κυρίως άδικα. Ηταν φάουλ καθαρό στην αρχή της φάσης. Με VAR θα είχε κληθεί ο ρέφερι να το δει και θα ακύρωνε το γκολ. Δυστυχώς η Championship ακόμα δεν έχει. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ήταν έτσι κι αλλιώς ένα άκρως χαλαρό Σάββατο, απλά όταν μπορώ να πάρω το σημείο, μην με αδικεί.

Κάποιοι λίγοι έκαναν cash out, το είπαμε στο chat, αλλά οι περισσότεροι δεν είχαν κάνει. Πάμε παρακάτω…

Σήμερα έχει σημεία. Πολλά. Θέλουμε διαλογή.

Αρχικά έχει δύο πλούσια G/G η Σούπερ Λίγκα. Σε ΠΑΟ σήμερα και ΠΑΟΚ αύριο. Στο 2,20 και 2,37 αντίστοιχα. Πολύ ψηλά. ΟΦΗ και Λαμία είναι από τις καλές ομάδες, έχουν το γκολ, οι “μεγάλοι” είναι κουρασμένοι, έπαιξαν σε Ισπανία και Γερμανία.

Αξίζει να γίνει μιά δυάδα του 5,21 αυτή εδώ.

Και μετά έχουμε ασόδια ψηλά. Φαβορί μην ψάχνετε. Μπορέι πχ Βίλα και Γουέστ Χαμ να κερδίσουν, αλλά τέτοια δεν τα αγγίζω, ενώ δεν ασχολούμαι προφανώς με κάτι ψείρες τύπου Σάντεφιορντ (φινάλε η Νορβηγία).

Με τη σειρά, έχω: Γκο Αχεντ Ιγκλς (3,60), Ελβερσμπεργκ (3,30), Ρεν (3,80), Βιγιαρεάλ (3,50), Ατλέτικο (3,75), Ααρχους (4,50), Σλασκ (3,60), Σερβετ (2,75) και κάνω σκέψεις και για Σάντος στη Βραζιλία (4,00).

Αυτά είναι. Χθες είχα…ένα, σήμερα έχω εννιά! Στη Βραζιλία είναι ψηλό διπλό κινήτρου, αλλά στα άλλα οκτώ ο παρανομαστής είναι κοινός. Είναι όλες καλά! Αήττητη έδρα η Γκο Αχεντ, φοβερή πορεία παρότι νεοφώτιστη η Ελβερσμπεργκ, συνήλθε με απανωτές νίκες η Ρεν μετά την έλευση νέου τεχνικου, τα ίδια και η Βιγιαρεάλ, σε φόρμα η Ατλέτικο, έξι αήττητη η Ααρχους, πρωταθλητισμό η Σλασκ (13 αήττητη και φυσικά πρώτη), εξαιρετική και η Σερβετ.

Και την ίδια στιγμή, Τβεντε απο τριάρα, Μαρσέιγ…αφήστε το καλύτερα με τον Γκατούζο, Σεβίλλη από ανατροπή-σοκ και επτα χωρίς νίκη, Μπάρτσα δεν πείθει (και δεν ειναι στο Καμπ Νου, σημαντικό αυτό), Κοπεγχάγη κουρασμένη και από ηττα.

Σε ΟΛΑ, και στα εννιά, μπορεί να γίνει το “γνωστό” τρικ που κάνω, με διπλή και g/g. Οποιος θέλει ας το κοιτάξει.

Εγώ αρχικά ξεκινάω το..σβήσιμο.

Σερβέτ (φοβάμαι και τον καιρό, ήθελα και παραπάνω απόδοση, είναι το μικρότερο όλων) το πρώτο. Γκο Αχεντ το δεύτερο, γιατί φοβάμαι πολύ το Χ. Η Τβέντε δεν είναι καμιά κουλή.

Ααρχους το ίδιο. Η Κόπε δεν είναι ντεφορμέ, απλά ίσως κουρασμένη. Και το 0-0 στο Μόναχο θα την έχει “μπουστάρει” και ψυχολογικά.

Και Σάντος έξω. Στη Βραζιλία είναι προτελευταία αγωνιστική, αλλά σκάνε κάτι…ρουκέτες. Πάσο.

Εμεινα με πέντε. Σοβαρεύει το πράγμα (γέλια). Βιγια-Ρεν-Σλασκ-Ατλετικο-Ελβερσμπεργκ. Θα σβήσω και την γερμανίδα. Οσο να πεις, νεοφώτιστη. Και η Χέρτα στο Βερολίνο δεν είναι να την κοντράρεις εύκολα (πέντε αήττητη εντός σερί), θα το ήθελα πιό ψηλά.

Θα σβήσω και Ατλετικο στο φινάλε, σκαλώνω στην κάκιστη παράδοση. Ελπίζω να έκανα καλή διαλογή. Και μάλιστα, επειδή η Σλασκ δεν έχει πρώιμη (αμαρτία), θα παω και σε αυτήν και στη Ρεν με την…ντρίπλα που κάνω, 1-Χ+g/g στη μιά (2,87) και Χ-2+g/g η άλλη (2,75). Θα πάω με ξερό διπλό μόνο στην Βιγιαρεάλ (3,50). Εδώ η “ντρίπλα” δεν με συμφέρει, είναι χαμηλή.

Εχει όμως πρώιμη.

Εκλεισα. Μιά δυάδα με ελληνικά g/g και ένα trixie όπου στα δύο έχω διπλές με g/g. Νέα στήλη την Τρίτη (έχει εμβόλιμη η Premier League), αύριο vidcast/podcast στις 8 και σήμερα φυσικά στο chat όσο αντέξουμε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras