3462

Billaras

Υπομονή ως το Σάββατο…

Καλό απόγευμα. Εδώ κι εγώ, αλλά…όχι γιά να παίξω. Εξάλλου το πρόγραμμα είναι φτωχό. Ο Μάκης ανέλυσε διεξοδικά μερικά σημεία, αν θέλετε ακολουθήστε, αν θέλετε όχι, εγώ έχω αποφασίσει να μην παίξω κάτι ως το Σάββατο. Από εκεί και πέρα, στο κουπόνι που αφήσαμε, βγήκε και ένα μικρό κέρδος. Προσωπικά δεν το πίστευα, αν το πίστευα και πιό δυνατά θα πόνταρα και θα έπαιζα και αυτά που άφησα (Κρουζέιρο την Κυριακή, Μπέρτον χθες, δύο ωραία διπλά).

Δεν πειράζει, έπαιξα 275 μονάδες, πήρα 453, κέρδος….καλοδεχούμενο, ειδικά όταν δεν έχεις διάθεση, όρεξη, κέφι, χρόνο και…σοβαρό κουπόνι. Η όρεξη δεν έχει επιστρέψει, έχω πολλά “δικά μου” να τρέχουν και να με απασχολούν, αλλά αυτό δεν αφορά εσάς. Αν είχε καλό κουπόνι ίσως να ήταν και μιά διέξοδος (μου). Δεν έχει, μένω αμέτοχος.

Τίποτα άλλο, νέα στήλη το Σάββατο, συγγνώμη που…ψιλοχάνομαι, αλλά έχω πολλά στο μυαλό μου. Και δεν είχε και (σοβαρούς) αγώνες. Να είμαστε καλά, μπαίνουμε σε σωστή ροή σε μερικά 24ωρα. Κάτι ακόμα: Όσα έγραψα σήμερα στην Kingbet περί Εθνικής (είχα…κι άλλα, θα μπορούσε να γίνει και…part 2), θα ήταν οφσάιντ απέναντι στην εφημερίδα αν τα έβαζα copy και εδώ.

Την εφημερίδα την πληρώνει κάποιος γιά να διαβάσει κάτι κι εκείνη με τη σειρά της πληρώνει εμένα. Τόσο απλό, όσο ακούγεται. Και θα' ταν και άδικο γιά όσους την αγόρασαν. Αν σας ενδιαφέρει, πάρτε την. Αν όχι, αφήστε την. Ίσως κάνω copy το κείμενο στο φόρουμ σε καμιά εβδομάδα, γιά να υπάρχει και ηλεκτρονικό αρχείο, γιά κανένα άλλο λόγο….

Τα λέμε το Σάββατο. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Κέρδη από 15/11:453 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7.733 μονάδες. Kάβα bet of the day: 2.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 2.360 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras